Лидл ::74::

• 78 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • Дъблин
Голяма сага днес с тези мини мебели, като ви чета оставам с впечатление, че навсякъде са заредили малко бройки. Бях си харесала 4 от 6-те варианта, но в единия Лидл нямаше никакви, в другия имаше останали 2 бани.
Някой успя ли изобщо да ги види тези дървени мебели, дали изобщо са пуснали всички видове?
Много ги бях харесала за подарък за дъщеря ми, но явно дядо Коледа ще трябва да измисли друго  smile3506

# 211
Голяма сага днес с тези мини мебели, като ви чета оставам с впечатление, че навсякъде са заредили малко бройки. Бях си харесала 4 от 6-те варианта, но в единия Лидл нямаше никакви, в другия имаше останали 2 бани.
Някой успя ли изобщо да ги види тези дървени мебели, дали изобщо са пуснали всички видове?
Много ги бях харесала за подарък за дъщеря ми, но явно дядо Коледа ще трябва да измисли друго  smile3506
Много малко бройки имаше , в Лидл ( Изток) имаше по 5 бройки, бяха разграбени в 8:07 влязох, докато изпонапазарувам нещата от списъка минаха 25 -30 мин и вече нямаше нищо при играчките, освен влакчета и 3D пъзели. Утре в Хиполенд има 25% намаление на всичко, а в комсед 30%, още подаръци от там.

# 212
  • Асеновград
Някой да е виждал дървено кубче? Махнали са го от брошурата Sad
Имаше в Асеновград доста и в Пловдив на Филипово около обед.

# 213
  • Асеновград
Много ги бях харесала за подарък за дъщеря ми, но явно дядо Коледа ще трябва да измисли друго  smile3506
На обяд в Пловдив Филипово имаше поне 15 кутии мебели бяха различни но не разгледах кои точно.

# 214
  • Варна, Пловдив
Видях ги днес елхите, но не ми харесаха, за първи път да си взема нещо от единичните бройки - гъвкавите дъски за рязане. На какво се дължи това намаление, бяха пуснати май тази седмица?

# 215
Здравейте! Моля някой да сподели впечатления от блендер- Silvercrest,който беше пуснат скоро,преди около седмица. Направила съм заявка и ще ми го доставят,но нямам никаква информация за уреда.

# 216
За пилето Дюк сега май върви реклама, че е намалено  newsm78 ама не знам от коя дата е...
За дървените играчки. Amaebg, и аз видях, че са го махнали от брошурата, мн странно, а ние искахме такъв. Нямаше го и в магазина. Мъжът ми купил един конструктор в кофа, ама нашето дете е малко за него... искам даму вземем друго, дано останат хубави.

# 217
Аз на вратата на Лидл видях охладено пиле намалено , но не е Дюк . http://www.lidl.bg/bg/Meso-4894.htm?action=showDetail&id=32069

# 218
  • София
Имам шкаф за баня с огледалото http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31881, купуван е от Икеа. Според мен е същия. Много съм доволна. ПДЧ е с пласмасово покритие и кантове. Не се е раздул, но и не го заливам с вода. А колко много събира...  Банята ми е с  естествено проветрение. Доволна.

# 219
  • София
Идвам да мрънкам в темата.
Често си купваме печени слънчогледови семки от Лидл. Днешния пакет са гранясали, миришат лошо. Заминаха в кофата, но не е приятно.
И си мисля нещо - разглеждах сайта на Лидл Германия. Направи ми впечатление, че там има и онлайн пазаруване на стоките от брошурата.
Та ако нещо много-много си заслужава няма ли как да си го поръчате директно? Нали има фирми, които доставят от други сайтове там.

# 220
Сдобих се с черни дънки, много си ми харесаха. ММ си взе жилетка, детето си хареса и 8-те вида на книжките 100 факти, и с разни други дребни нещица се сдобих и аз с книгата. Много е хубава, искам още една за подарък, но няма да успея. Друго от тази седмица не ми хареса, а за другата пък съвсем.  Е не се оплаквам, аз нали я имам  Mr. Green

# 221
Малееее, дънките вечерта бяха ошушкани... Sad Знаех си,че трябва да ида сутринта Simple Smile

# 222
Е па утре ще ги връщат,  може и на -30% да си намерим

# 223
  • Пловдив
Е па утре ще ги връщат,  може и на -30% да си намерим
И аз на това се надявам:
Скрит текст:
Както казва лисицата:кисело е гроздето...

# 224
  • Sofia
... разглеждах сайта на Лидл Германия. Направи ми впечатление, че там има и онлайн пазаруване на стоките от брошурата.
Та ако нещо много-много си заслужава няма ли как да си го поръчате директно? Нали има фирми, които доставят от други сайтове там.

Интересно... Ще разгледам и аз. Какви са начините за плащането, ако е само с карти - приемат ли бг такива?!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт