Лидл ::74::

• 78 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Поръчвала съм от Лидъл де с ПейПал плащане до адреса на Габко на 23.03.2014 г. Пратиха ми на мейл фактурата. Начислява се доставка 4,95 евро. Нещата пристигнаха добре опаковани.
Не знам немски. Ползвах Гугъл преводач.

# 241
  • Sofia
Поръчвала съм от Лидъл де с ПейПал плащане до адреса на Габко на 23.03.2014 г. Пратиха ми на мейл фактурата. Начислява се доставка 4,95 евро. ...
Не знам немски. Ползвах Гугъл преводач.
Точно, едно към едно. Simple Smile  Така би било и при мен.  Simple Smile

# 242
  • Sunshine state
wilian, светни ме, моля на ЛС как става врътката, за да си поръчам и аз. Да не спамим.
На всичкото отгоре рекламата за дънките продължава да върви по телевизията  ooooh! .
ooooh!

# 243
  • София
А защо на ЛС? Пишете тук,  може да е полезно и за други. Все пак е по темата за Лидл и стоките му.

# 244
  • Sofia
светни ме, моля на ЛС как става врътката, за да си поръчам и аз.
Скрит текст:
Регистираш се в Габко и при поръчката в Лидл даваш твоето име, но с техния адрес в Германия.

# 245
  • Sunshine state
светни ме, моля на ЛС как става врътката, за да си поръчам и аз.
Скрит текст:
Регистираш се в Габко и при поръчката в Лидл даваш твоето име, но с техния адрес в Германия.
Ееее,супер! А как става плащането? Мога ли да платя с карта?

# 246
  • Sofia
Ееее,супер! А как става плащането? Мога ли да платя с карта?
С карта не знам дали може, не съм проверявала какви карти приема, защото не ме интересува.  Друг е въпросът колко ще ти излезе, а съм чувала, че е солен париничния превод там... за нас де, не за германците.  Wink  Аз съм с Пей Пал.

# 247
  • Русе
Ха! Вижте какво констатирах току що, правейки сандвич на ММ.
Открийте разликите! Освен в наименованието, партидния номер и датата на производство, аз друга разлика не намерих.
А разликата в цената е около 3 лв./кг., естествено в полза на стандарта ooooh!
Скрит текст:

# 248
Момичета дървеният куб изобщо някой видя ли го?  Днес за него се бях наканила да ходя, в Добрич мислех че ще има и за мен.

# 249
 Вики, благодаря  bouquet

ММ вчера изгубил двете точки след като пазарувал  Tired Снощи в Ловеч от мебелите- дъревни играчки имаше само една баня. Конструктора с влакчето го нямаше, а го исках за подарък...Чакам си ароматните свещи от миналата година, бяха по 2 лв, караха много дълго.

# 250
  • Пловдив
Знаете ли каква е разликата м/у кис.млека Пилос-при 2-та % newsm78 Едното е синьо и пише нещо за България,а другото е зелено.

# 251
  • София, Манастирски ливади
Ще ми приемат ли обратно термометъра,ако го върна,пазя си касовия бон...

Не отчита ли вярно? Аз се бях засилила да ходя за него днес  newsm78

# 252
  • София
Голяма сага днес с тези мини мебели, като ви чета оставам с впечатление, че навсякъде са заредили малко бройки. Бях си харесала 4 от 6-те варианта, но в единия Лидл нямаше никакви, в другия имаше останали 2 бани.
Някой успя ли изобщо да ги види тези дървени мебели, дали изобщо са пуснали всички видове?
Много ги бях харесала за подарък за дъщеря ми, но явно дядо Коледа ще трябва да измисли друго  smile3506
В нашия Лидл (Надежда, София) имаше доста видове играчки, от пъзелите, от влакчетата, от тези в кутия, но мебели имаше само Баня и Трапезария и то само по 2-3 бройки. И понеже нямаше казах на ММ да ходи в обедната почивка в "техния" Лидл (Изток), там пък изобщо нямало. Много исках да и взема, защото има кукленска къща направена о баща и и искам да я обзаведа. А пък пободни мебели на други места са по-скъпи.  Money

# 253
Ще ми приемат ли обратно термометъра,ако го върна,пазя си касовия бон...

Не отчита ли вярно? Аз се бях засилила да ходя за него днес  newsm78
Отчита, снощи го пробвахме. Още не мога да му се нарадвам за тази цена Party

# 254
Мини мебелчета, взех аз сутринта в Лидъл до вагон ресторанта.Имаше от всички видове по 3-4 бройки,от баните сякаш повече.Имаме правена от нас къща иправено обзавеждане за 2 стай,затова взех 4 от комплектите.После в къщи,като ги видях,ме хвана яд,че не съм купила всичко и се юрнах за другите 2.При нас нямаше вече,но в Лидл до мол Стамболийски намерих,май само трапезария нямаха.Това към 10.30,имаше по 1-2 от вид.Мисълта ми е,че мебелите са страхотни! ,чудесно изработени,цветовете са супер,частите са повече от продаваните на двойна и тройна цена такива,абе отвсякъде си заслужават! Ако можете да издирите останали някъде чрез клиентския номер,или чрез мамите тук,няма да сбъркате  Peace
Скрит текст:
Малко малка се оказа за тях нашата къща,но ето

Общи условия

Активация на акаунт