Лидл ::74::

• 78 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
silvery от какво е направена вашата къща, от миналата година се каня да направим такава къща и вашата много ми хареса, ех как ме е яд сега че не купих и аз мебели. Леле страхотна е!
p.s. да се похваля че и аз станах собственик на книгата, уж отидохме за дънки само и изобщо не се надявах на книга, обаче взехме че направихме 130лв сметка и хоп получих книга. На касата само дето не заподскачах  Joy, ами дори не и се надявах. Добре че мъжа ми купи някои неща за работата му, та се събраха точките.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 10:02 от babybu

# 256
Аз вчера ходих да видя за черните дънки, но към 19:30 имаше само 2-3 чифта от светлите и то все големи размери. Съмнявам се, че изобщо са били заредили от всички цветове и размери, ама... Tired

# 257
В студентски град имаше от всички видове и размери, аз бях в магазина още в 8 че после бяхме на зъболекар, а до вечерта не се надявах да намеря нещо. та имаше дънки със сигурност. Имаше доста хора за дървените играчки,почти ги бяха разграбили и то още в 8. Амам на касите видях сума кутии играчки по количките,та определено е имало и от тях.

# 258
  • Дъблин
silvery, супер е къщичката, браво, че си намерила мебелите.
Аз звъннах сега на клиентския телефон, без особена надежда. Цитирам "Категорично са изчерпани в цялата страна, следете брошурата за нова промоция".  doh

# 259
Ха! Вижте какво констатирах току що, правейки сандвич на ММ.
Открийте разликите! Освен в наименованието, партидния номер и датата на производство, аз друга разлика не намерих.
А разликата в цената е около 3 лв./кг., естествено в полза на стандарта ooooh!
Скрит текст:
Ай стига бе!  ooooh!

# 260
Знаете ли каква е разликата м/у кис.млека Пилос-при 2-та % newsm78 Едното е синьо и пише нещо за България,а другото е зелено.
Разликата е, че зеленото е гадно Sick

# 261
  • Пловдив
Знаете ли каква е разликата м/у кис.млека Пилос-при 2-та % newsm78 Едното е синьо и пише нещо за България,а другото е зелено.
Разликата е, че зеленото е гадно Sick
  Confused еми...майка вече е купила.

# 262
Babybu нашата къща е от кашон,облепила съм я с мебелно тиксо и за тапетите съм ползвала цветни хартии и стари тапети Simple Smile май вкъщи аз играя повече с нея  Grinning

# 263
Едните са Пилос - другите са Чуден - просто им смениха опаковката и е объркващо.
Аз харесвам 2 % Пилос - синя опаковка и 3,6 % червената .
Другите са на Чуден 0,1% ,2% , 4,5 % / за 3,6% на Чуден не съм сигурна дали има - не съм фен на Чуден/
 Отделно има едно мляко 2% от 0,59 лв и си е хубаво - от миналата пролет си купувам от него . Според кода е произведено в Мизия Милк - няма сухо мляко в него и си има вкус на хубаво мляко. Просто е позиционирано до млечният продукт и почти никой не го взема Grinning  / Та това мляко беше трайно намалено на 0,59 и ми върши идеална работа/

# 264
# 265
  • Варна
Аууу, страхотни кукленски къщи, чак ме е яд, че нямам и момиче, сигурно нямаше да може да се вреди на къщата от мен Laughing
Не помня писах ли, много се хареса вкъщи комплектът с релсите (те всъщност релси, гара и влакове ли са или път, ферма и товарни коли не ми е много ясно, но моят син ги възприема като влакове. Съединихме трасето с наличното вкъщи и се получи много голямо и забавно, закачихме всичките вагончета и коли за нашето влакче и пада голямо "па-пу-тутууууу" снощи. Хубави са и качествени играчките, виж, за дървени играчки съм ги признала Лидл, нямат грешка, а цените са супер.

# 266
  • София
Здравейте,
имам едно въпросче. Малката си хареса детски музикален синтезатор, но тъй като цените на по-читавите ямаха не са чак толкова по-големи предпочитам да не взимам играчка.
Харесах си този модел от амазона - http://www.amazon.co.uk/YAMAHA-YPT-230-Portable-Keyboard-Black/dp/B00JKKI88W
, но една моя приятелка каза, че преди 1-2 години от Лидл около Коледа е взела подобен пак Ямаха синтезатор и е много доволна. Ако следите предлаганото в Лидл по-отдавна смятате ли, че и тази година може да има подобно предложение?

# 267
имало е миналата година точно за  коледа - 25.12
http://en.calameo.com/read/0036444842dd55228e433.
Пиши им в контактната форма и попитай дали можеш да си поръчаш,може да го имат в наличност.

# 268
  • София
Aila, точно преди десет секунди изпратих запитване със същия въпрос. Ако ми отговорят ще пиша. Моля те, ако ти разбереш нещо, сподели! Аз се загледах и по този - http://radoslavmusic.com/p/medeli-mc37a-keyboard-49-sintezator, но предпочитам Ямаха, разбира се.

# 269
  • Асеновград
Преди час в магазина в Асеновград имаше още мебели 2 комплекта баня и 1 комплект кухня и 4 бр. къщи.От дървения куб 6 бр. изобщо не са изчерпани както се твърди.Вчера от куба имаше и в Пловдив на Филипово както и поне 10 комплекта мебели. При нас бяха изчерпани музикалните масички а вчера сутринта имаше доволно и от тях. Дървени конструктори също има и от четирите вида.

Общи условия

Активация на акаунт