Лидл ::74::

• 78 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Хм.. значи си има кубове. Дали мога да поръчам да доставят до друг град?

# 271
  • Асеновград
Хм.. значи си има кубове. Дали мога да поръчам да доставят до друг град?
Помоли управител във най удобния ти магазин да се свърже с магазина в Асеновград и да ти изтегли бройка , щом нац. телефон твърдят  че няма. Просто днес и утре няма да имам време да ходя пак за да попитам могат ли да изпратят.Бях там преди час-час и половина и бройките си ги имаше.

# 272
Казали са на мъжа ми, че в складовете нямат и затова не могат да пратят. А не можели да пипат тези бройки, които вече са разпределени по магазините.
Благодаря много за инфото!

# 273
Здравейте , да се включа и аз . Фен съм на някой дрехи в Лидл. Интересува ме някой дали си е купувал ски яке от там.  Хубава ли е материята. Става ли за зимата.

# 274
  • софия
Здравейте,да попитам бяха пускали преди няколко седмици спот четворка за таван. Дали някъде в София все още има? Благодаря Ви Simple Smile

# 275
От вчерашния пазар - дървен пъзел, дънки и хранителни.
Похвалвам дамските дънки - много добре стоят, само светлосините са от доста по-мека материя от тъмносините. Последните правят дупето перфектно!
Похвалвам и пиле Дюк - много ни е вкусно!
Сдобих се и с готварската книга - разкошна е, който може да опита да си събере точки.
Утре ще правя една от рецептите на Манчев Simple Smile.

# 276
Аз си останах без дънки. Вечерта бяха останали само едни 42 размер.
Утре ще отида пак да видя дали случайно не се е появил някой чифт.
Някой може ли да каже дали Лидл Сторгозия в Плевен има дънки 38 размер?

# 277
  • велико търново
Babybu нашата къща е от кашон,облепила съм я с мебелно тиксо и за тапетите съм ползвала цветни хартии и стари тапети Simple Smile май вкъщи аз играя повече с нея  Grinning
Същата работа и у дома. Аз се занимавам с къщи кукли и др.
Днес каво хранително препоръчвате? Как са охладените пилета?

# 278
  • Асеновград
Току що излизам от магазина , имаше от почти всички дървени играчки .
Аз взех аквариума от играчките , няколко от хранителните продукти , много се зачудих на ,, рошавите,, туники, но не се реших. Още една точка ми трябва и взимам книга за сестра ми.

# 279
  • Варна
И аз току що излизам ,сдобих се с 2 точки ,остават ми още 2  Grinning

Насреща съм ,ако на някой вече не са нужни ,във Варна Левски съм  Praynig Praynig.

Взех си и аз дънки ,горчица ,страхотна кройка ,с по-височка талия ,тъкмо такива исках.. Peace
Бяха останали само 3 броя,тъмносини и тези .Дървените играчки почти от всички модели имаше.
Взех препарат за петна W5,как мислите ,върши ли работа?

# 280
Върнах термометъра,не измерваше правилно...В ушите 38.6,на челото 37.2,при положение че нямам температура.Много ме е яд,така бях зарибена....
Някой ако има излишни точки,да свирка.

# 281
ПОДАРЯВАМ 2 точки за книгата, който желае, да пише на ЛС. Живея в Провадия.

Вече са обещани! Peace

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 16:39 от Fortuna

# 282
И аз си взех книгата, много е хубава. Заредих и доволно месо, преоценено. То било голям кеф Лидл да ти отваря в 7 часа и да пазаруваш на спокойствие.

# 283
  • В полите на Витоша :)
Преди час в магазина в Асеновград имаше още мебели 2 комплекта баня и 1 комплект кухня и 4 бр. къщи.От дървения куб 6 бр. изобщо не са изчерпани както се твърди.Вчера от куба имаше и в Пловдив на Филипово както и поне 10 комплекта мебели. При нас бяха изчерпани музикалните масички а вчера сутринта имаше доволно и от тях. Дървени конструктори също има и от четирите вида.

Какво представляват тези масички? Има ли ги в брошурата?

# 284
литъл такива кубове има и в джъмбо, може от там да си вземете и са на същата цена май ако помня правилно

Общи условия

Активация на акаунт