Лидл ::74::

• 78 531
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
От телефона гледам и ми се видяха, че единият е на Месокомбинат Ловеч (Бони ли беше това?), а другият пак техен, но правен за Лидл.
И аз не виждам разлика в състава и идея си нямам защо имат такава разлика в цената. Crossing Arms

# 301
ПОДАРЯВАМ 2 точки за книгата, който желае, да пише на ЛС. Живея в Провадия.

Вече са обещани! Peace
И аз живея в Провадия, и на мен ми трябват две точки Simple Smile Жалко, късно съм видяла Simple Smile
Тотално се влюбих в планетарния миксер от другата седмица. Отдавна искам такъв, но естествено избраха най-неподходящия за мен момент да го пуснат Sad

# 302
И аз малко да изнахалствам, но ако някой има излишни точки, може ли и за мен  Embarassed Hug

# 303
  • В полите на Витоша :)
Нямаше ги в брошурата а и не си ги спомням от миналата година, но пък може просто да не съм ги видяла. http://www.lidl.de/de/playtive-junior-holz-lernspiel/p206643 ето .

Благодаря! Не ги видях, а вчера бях в магазина в 7:30. Точно днес си говорихме с мъжа ми, че детето все още няма никакъв музикален инструмент освен едно бебешко пиано Simple Smile

# 304
viki_1974, лидълският салам е с 3лв по-евтин, така ли? Аз помислих обратното Crazy
Ама те и двата са си лидълски, и двата са произведени от Месокомбинат Ловеч. Единия е обикновен шпеков салам, а другия е стандарт "Стара планина". Оказва, че състава им е един и същ(а не би трябвало), а цената не е.
Интересно ми е, ако се пише до лидл, какво ще отговорят.

# 305
Момичета,а някъде да сте виждали От Дървените играчки тортата и Зеленчуците за рязане? Има ги във катаолога,но при нас във Козлодуй ги нямаше, а бях там при отварянето на магазина!

# 306
  • Sofia
Момичета,а някъде да сте виждали От Дървените играчки тортата и Зеленчуците за рязане? Има ги във катаолога,но при нас във Козлодуй ги нямаше, а бях там при отварянето на магазина!
Може да се появят със закъснение (неясно защо... newsm78_ ) следващата седмица например... Както стана с ваниловата захар и десертния крем от американската седмица, които тогава липсваха, но се появиха сега - тази седмица. Wink

# 307
viki_1974, лидълският салам е с 3лв по-евтин, така ли? Аз помислих обратното Crazy
Ама те и двата са си лидълски, и двата са произведени от Месокомбинат Ловеч. Единия е обикновен шпеков салам, а другия е стандарт "Стара планина". Оказва, че състава им е един и същ(а не би трябвало), а цената не е.

+КЗП! Peace

# 308
Привет,някой да е ползвал таблетките за съдомиялна от другата седмица?

# 309
  • Русе
+КЗП! Peace
Аз не мисля, че ЛИДЛ имат вина в случая. Така пристигат колбасите от БОНИ, на тези цени и те така ги продават. БОНИ са за кастрене, защото салама, който трябва да е по БДС е с абсолютно същия състав, като този, който не е.

# 310
Здравейте, разменям дънки цвят горчица размер 40 за същите размер 38. Ако някой се интерсува, нека ми пише на лично Simple Smile

# 311
Миналата година по това време и ЛИДЛ имаше парфюм лимитирана серия.Тази година дали ще пускат нов?

# 312
+КЗП! Peace
Аз не мисля, че ЛИДЛ имат вина в случая. Така пристигат колбасите от БОНИ, на тези цени и те така ги продават. БОНИ са за кастрене, защото салама, който трябва да е по БДС е с абсолютно същия състав, като този, който не е.

Разбира се!  Peace Но при подаване на сигнал в КЗП (поради "некорекността" на "БОНИ"), ще трябва документ за закупуване на продукта-т.е. касов бон..а от КЗП вече ще си ги разнищят  Mr. Green

# 313
Коментирахте по-назад пазаруване от немския ЛИДЛ..тъкмо видях реклама тук, на доставчик от различни сайтове в Европа, вкл. и лидл:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=886010.msg32023173#msg32023173

..някой от вас възползвал ли се е от услугите им? (dostavkite.com)

# 314
  • Sofia
Коментирахте по-назад пазаруване от немския ЛИДЛ..тъкмо видях реклама тук, на доставчик от различни сайтове в Европа, вкл. и лидл:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=886010.msg32023173#msg32023173

..някой от вас възползвал ли се е от услугите им? (dostavkite.com)

Чудя се дали да ги пробвам, принципно са все немски сайтове... левче по-евтино би ми било от Габко, но ако го сложим на везна с доверието...  Thinking  Друг е въпросът в колко от многото сайтове бихме могли да пазаруваме сами... или ще се налага посредничество...

Общи условия

Активация на акаунт