Лидл ::74::

• 78 492
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 И страница във фейсбук имат и там отговарят по -бързо . Друг е въпросът как.
  Ти уреда от магазина ли закупи или от продавалник - в гараниция ли е ?
 Питам,защото твоите постове често са ми доста странни .
Ест. че от лидл и има гаранция...
Кое му е странното Tired

Ами странното е, че чакаш сервизът да мине да я вземе, аз поне за пръв път чувам такова нещо  Rolling Eyes
Знам, че винаги клиентът носи или до магазина, или до сервиза.
Така работят. И на мен ми е сефте. Може да са в някое мазе Laughing

# 331
Здравейте, някой май търсеше перфоратор на звезда или нещо подобно, сега ми казаха, че в Лидл Слатина имало.  Peace
и на Вагона имаше 1 бр току що

# 332
Скрит текст:
 И страница във фейсбук имат и там отговарят по -бързо . Друг е въпросът как.
  Ти уреда от магазина ли закупи или от продавалник - в гараниция ли е ?
 Питам,защото твоите постове често са ми доста странни .
Ест. че от лидл и има гаранция...
Кое му е странното Tired

Ами странното е, че чакаш сервизът да мине да я вземе, аз поне за пръв път чувам такова нещо  Rolling Eyes
Знам, че винаги клиентът носи или до магазина, или до сервиза.
Така работят. И на мен ми е сефте. Може да са в някое мазе Laughing

Близо до паметника Левски са.
Но хич не ги чакай, хващай машината и в най-близкия Лидл с касовата бележка. След това чакаш да ти се обадят по телефона. Действай  Peace

# 333
Ако  е в София проблем ли е да занесе уреда директно в сервиза ? http://www.bushona.com/en/

# 334

Старидрийм, със сигурност трябва да я отнесеш в някой Лидл с касовия бон, там ще ти я приемат и после ще се свържат с теб по телефона.  Peace

Peace
Не се носи до сервиз-това си е техен ангажимент (не само на ЛИДЛ, по закон е така-връщаш там от където си закупил).

# 335
  • София
Ок, ще я нося в магазин.

# 336
  • Асеновград
от днес: охладено пиле , хляб , мляко , крем за мазане , пепси и още няколко неща.
Днес взех още една книга за сестра ми .

# 337
Момичета една приятелка е купила музикалната дървена играчка с ксилофон , барабан и други неща, но ще я връща, ако някой от тук я иска нека ми пише да му я дадем на него ако не ще я върне в магазина.

# 338
Момичета една приятелка е купила музикалната дървена играчка с ксилофон , барабан и други неща, но ще я връща, ако някой от тук я иска нека ми пише да му я дадем на него ако не ще я върне в магазина.

А защо я връща? Какво и е?

# 339
Нищо и няма на играчката и аз я видпх хубава е за парите си но  детето и искало друга играчка и не искало тази.

# 340
За сервиза и пекарната от Лидл.
Имам си лидълска пекарна, която се развали. Прочетох първия пост от темата Laughing, нарамих си машинката, и с касовата бележка - та в сервиза. От София съм, и прецених, че времето за транспорт магазин-сервиз двупосочно ще си го спестя. Приеха машината в сервиза, баяха к'вот баяха, и ми пуснаха смс да ходя да си я взимам. Взе им 5 работни дни баянето. (Смешното е, че ми върнаха нова машина, но с мойто си казанче).
Та ако си я бързаш и си от София, т'ва е начинът.
Успех!

# 341
  • София
Ако неизправният уред се занесе направо в сервиза и проблемът е непоправим, как връщат парите?  newsm78

# 342
Ако неизправният уред се занесе направо в сервиза и проблемът е непоправим, как връщат парите?  newsm78
Казват ти и ти отиваш с уреда до магазина и ти връщат парите с касова бележка представена - или заменят за нов . Поне така си го представих аз.
 Също ,ако аз бях от София също бих сама отишла до сервиза за по сигурно - щото инак са доста факторите докато той стигне до него Grinning

# 343
  • Варна
 Тая вечер минах през Лидл да си купя кафе и си тръгнах с миксер. Намалили са ги на 18.90. Каква им е била редовната цена? За пръв път виждам цяла редица от нехранителните превърната в аутлет. Това Лидл на Владислав. Иначе дежурното.....домати на клонка,айсберг намален на 1.85лв. Прясно мляко,шоколади.....абе.....3 точки без да искам. Като гледам май ще се класирам за книгата без изобщо да се напъвам  Laughing

# 344

Изобщо не съм искала пари. Исках работеща машина, бързо:). Затуй се занесох в сервиза. Късмет съм имала. Ако нямаш, вероятно става, както казва Жермен. Отиваш с протокол от сервиза в магазина и вече си техен проблем - машина ли ще ти изписват, пари ли ще ти връщат, те си знаят.
Споделих моя опит просто, с идеята, че може да е полезно на някого.

Общи условия

Активация на акаунт