Лидл ::74::

• 78 480
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Nara поста ти беше полезен наистина  bouquet

# 346
  • Ямбол
Момичета,в големите градове да се намира някъде дървеното кубче,много го искаме ,а няма при нас,ако някоя мила душа попадне и би могла да купи ще съм страшно много,безкрайно благодарна .

# 347
Ники, и ние търсихме, нямаше. Една жена тук каза, че в Асеновград е имало в петък следобед. Ако имате път натам.

# 348
  • София
Дървени кубчета няколко вчера имаше в Лидл на Раковски в София.

# 349
  • София
Моля, някой ако види от мебелите Детска стая или Спалня, да ми купи и да ми изпрати за моя сметка.  Praynig

# 350
Някой има ли прахосмукачка от Лидл? Видях една за 129лв  ми се стори изгодна, ама дали е хубава

# 351
Аз съм имала проблем с кафемашината - 2 пъти. И двата пъти отидох направо в сервиза. Въобще не ми я поправяха, направо ми доставяха чисто нова. Е, третата се оказа сполучлива и вече 5 години си я ползваме.

# 352
Аз съм имала проблем с кафемашината - 2 пъти. И двата пъти отидох направо в сервиза. Въобще не ми я поправяха, направо ми доставяха чисто нова. Е, третата се оказа сполучлива и вече 5 години си я ползваме.

А какъв беше проблема?
Питам, че моята доста често се запушва цедката..

# 353
Здравейте, харесала съм си машината за рязане от новия каталог - някой има ли впечатления от нея?

# 354
  • София
Никид, в момента съм в лидл и държа едно кубче, да ти го взема ли?

# 355
Ако има две и аз се нареждам  за куб Laughing
Тъкмо другата седмица ще сме в София и може лично да го взема.

# 356
  • София
Моля те, дай линк или снимка, за да видя дали взимам правилната играчка. Ще взема 2.

# 357
Нещо от този вид http://www.novobebe.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x … ead_maze_cube.jpg,
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAL4t0BcFu … mxWIwXTeCa4JzF0Dk
Цената би трябвало да е 19.99.
Пиши после на лични и много благодаря!

# 358
  • София
Здравейте.
Дали се намират все още от дървените часовници от серията дървени играчки?

# 359
Миналата година имаше един ориз в лилава опаковка. Ако някой се сеща кой беше точно и го е виждал на друго място моля да сподели? Peace

Общи условия

Активация на акаунт