Лидл ::74::

• 78 478
  • 733
  •   2
Отговори
# 360
Аз съм имала проблем с кафемашината - 2 пъти. И двата пъти отидох направо в сервиза. Въобще не ми я поправяха, направо ми доставяха чисто нова. Е, третата се оказа сполучлива и вече 5 години си я ползваме.
Освен кафе машината, какви документи още ви трябват за сервиза, като я носите

# 361
Миналата година имаше един ориз в лилава опаковка. Ако някой се сеща кой беше точно и го е виждал на друго място моля да сподели? Peace
Май този дето скоро беше на промо - сменена му е опаковката .

# 362
Кафемашината просто спираше да пуска вода и двата пъти, бръмчи и толкоз.
Занесохме я с касовата бележка и с опаковката, в която е купена.

# 363
  • София
Миналата година съм купувала дългозърнест орис опаковката му беше с нещо розово отпред. Напоследък няколко пъти като отида го търся и не го намирам. Първоначално си мислех, че е свършил, сега си мисля, че са го спрели май  newsm78.

# 364
Миналата година бяха пуснали едни дървени комплекти - торта, пица и разни зеленчуци.
Защо ми се струва че ги видях в каталога, а в магазините никъде ги няма !?

# 365
  • София
Никид, купих кубче, моля те, кажи дали го искаш, за да знам какво да правя.  Wink

# 366
От утре ще пускат сушени червени боровинки - някой взимал ли е и ако може да сподели впечатление?  newsm78

# 367
  • София
На мен са ми много вкусни тези боровинки, но и по други магазини ги продават, не само в лидл Wink
http://www.lidl.bg/bg/7152.htm зимния каталог, детските ски дрехи ги пускат на 3.12.

# 368
Момичета все забравям да ви питам, някоя от вас която си е купила комплекта с пробивните клещи и тези за поставяне на тик так копчета може ли да ми обясни как и с коя от клещите се поставят тик так копчетатата ?

# 369
Тази седмица останах разочарована. Минах за шкембе и мляко, но и от двете нямаше. Купих си хляб и маргарин  Tired

# 370
Тази вечер нямаше мляко - за шкембе не погледнах . Но имаше през седмицата доволно и шкембе и мляко.
 Правих шкембе чорба - стана чудна.  И на нормална цена бих купила .
 Помня преди няколко седмици пак беше на промо  шкембето .

# 371
Тая вечер си спретнах шкембе-чорба, за пръв път купувам шкембе от Лидл, хубаво е. Просто досега не съм заварвала.
Кремът за мазане ми хареса, не помня дали съм го купувала преди или нещо подобно е било newsm78, отдавна ли го предлагат? А дефектирал миксер върнах в магазина, не съм търсила сервиз, след време ми го замениха с нов, тоя втория вече доста време си работи. Peace

# 372
Шембето е разкошно.  Аз вече не го правя на супа, а по гъсто като яхния.  И без това сама си го ям.

# 373
Labrex, кога е подходящо да направя мини щоленчетата, ще издържат ли до Коледа, моля те сподели твоя опит Hug Благодаря bouquet

# 374
Везничка, тези ли http://img14.olx.bg/images_prodavalnikcom/80454630_1_585x461_uni … gr-pazardzhik.jpg

С по-големите се дупчи, с по-малките се слагат онези металните. Държат се така, както е показано на снимката - отдолу е стърчащото. И стискаш,ама силно, силно.

Общи условия

Активация на акаунт