"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 19 982
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Колко точно ТИ и други твои АЗ нощеска щъкахте по коридорти? Mr. Green newsm78

# 451
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЧРД щерко Вере Hug Heart Eyes да си живка, здравка и много щастливка. Желая ти много късмет и да работиш по-малко, пък да изкарваш повече пари! newsm59 bigdance2 ura

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 09:28 от НАРЦИС- Чумата a.k.a 50 ката Кукундрел

# 452
Мичкееееееееееееееееее ставаааааааааааааай...да се отупаааааааааааааааааш... ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu

Ух, стана ми дУбре Mr. Green Laughing и нема кафе, пък за мекици да не гУорим Mr. Green
Shocked Shocked Shocked нема кафе #Crazy #Crazy нема мекици #Crazy
 Weary се върнем си доспим и ше станем кога туриш кафето Naughty а другия път кога се раз'ождам, ше се постарая цел оркестър с тъпани и зурли на ушо да ти посвири, че и цел ансамбъл да порипа Naughty Тогава ше тупаш с танцова стъпка и ше ривеш, че твойта Димитричка не ще да ти помогне и грам не ти съчувства Mr. Green
Thinking ми брой де... Mr. Green

# 453
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някой нещо ме спомена  Mr. Green

Добро утро  Hug Laughing Laughing
Малко е по-мъгливо от вчера, га беше мноу мъгливо, ма квот - такова.  hahaha

Ми4е  Hug, Рони  Hug, Зиз  Hug

...
Тъкмо щях да кажа кой е и Профи ме е изпреварила.Много го харесвах,особено в "Гордост и предразсъдъци".  Party Crazy
Ох  Crazy, и аз там много го харесвах. Heart Eyes Heart Eyes

# 454
Са да влезем уфициалну Party
Вере Heart Eyes Да си жива и здрава, много щастлива, много късметлия и паралия. Пожелавам ти нова, неустоима и изпепеляваща любов...подчертавам нова Naughty белкм остаиш Бубето най-накрая Laughing
Весел празник, с готини приятели и много усмивки Hug

# 455
Систър ЧРД  bouquet идин убаф момък ти пожелафам,къф ти го мечтаеш от преди Wink Мичона дан ни чите тва.
Кафееее

Мноу ми и дубре ,айляк съм днес, и чакам ина френдка да доди да ма подстриже у нас , а аз да я лакирам

# 456
Някой нещо ме спомена  Mr. Green

Добро утро  Hug Laughing Laughing
Малко е по-мъгливо от вчера, га беше мноу мъгливо, ма квот - такова.  hahaha

Ми4е  Hug, Рони  Hug, Зиз  Hug

Профче Hug тц ... Димитричка е една и  тя се явява помощник чистота у Чумови Naughty
Ти немаш нищо общо, въпреки това, моеше да метнеш едно кафе  Mr. Green

# 457
Систър ЧРД  bouquet идин убаф момък ти пожелафам,къф ти го мечтаеш от преди Wink Мичона дан ни чите тва.
Кафееее

Мноу ми и дубре ,айляк съм днес, и чакам ина френдка да доди да ма подстриже у нас , а аз да я лакирам
Ааааа, прочетох го Crossing Arms Crossing Arms Нема къф го мечтае Naughty Нова либоф требе, не само мечти Mr. Green

# 458
Забраиими са пУдразним на Чумавата Mr. Green за гУспУдаря ...нач веч ни си го спомняш как изглежда ,щото ни та и пляскал многоооо отдавна,нал е моя доминант hahaha

# 459
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профче Hug тц ... Димитричка е една и  тя се явява помощник чистота у Чумови Naughty
hahaha Знам, затуй се бъзикам. Peace
На ти кафенце  Grinning

Верче, Честит ти рожден ден!  Hug Hug Hug
Много здраве, любов, пари и персонал дет да те разбира от полвин дума!  thumbsup

# 460
hahaha Знам, затуй се бъзикам. Peace
На ти кафенце  Grinning

Аууу, че и чак две залепени кафенца Party Hug Hug

Еве, имаш ли доверие на приятелката ти Thinking ако ти има зъб за нещо, после да нема олеле Joy
щот много мои друшки изгореха така Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 461
мерабааа  Hug

почерпката за моето одъртяване  Mr. Green
благодаря ви душици мой  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Маман  Hug Миме  Hug Профче  Hug Вани  Hug Еве  Hug

# 462
  • По света и в нас.
Личи си ,че съм след обяд на работа-рано сутринта няма кафе. Mr. Green
 Hug за диспансера ,дане ви редим,че сега станах и с едното око гледам.
Верче,Честит Рожден Ден!Много здраве,късмет и усмивки.

# 463
Биби Hug Heart Eyes блазе ти че си се наспала, че на мен не ми дадоха и ми гръмна ушака рано рано Mr. Green

# 464
да поздравя и на Сис браточката  Heart Eyes Сис да ти е жив и здрав и все така да те дразни  hahaha

Биби  Hug

Общи условия

Активация на акаунт