♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Гале, аз все недоразбрала. Помислих, че питаш откъде Дениз знае, че Дефне може да рисува по принцип, а не откъде знае, че Дефне е направила скици на модели.

Тя, Дерийчето милото си каза, че всичко знае във фирмата, ама на никого нищо не казва. Не че и за скиците не може да разбере, но мисля, че наистина Суде ще направи номера, не Дерия.

# 136
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Оххх да идва петък  Crossing Arms и да разберем адже ба за какво иде реч  Thinking че такива сценарии сътворихме заради Дефне-Суде - Дениз и скиците  smile3506  че чак сценаристите на Ашка ще се смеят с глас  newsm62 newsm62 newsm62

# 137
  • Perla
То пък щото нашето въображение като се развихри не изкарва тризнаци за Ипликчиеви Simple Smile))

Гори, ами то най- хубавото на това гледане от седмица на седмица е, че можем да си тренираме въображението колкото си искаме, пък после да си се смеем на акълите.  Grinning Аз например, като чета книга или гледам вече даван филм, най- напред виждам края и тогава продължавам, щото това незнание ми изпилява нервите. Simple Smile

На тая снимка Елчинка изглежда много уморена, направо изцедена. А що се отнася до това, че е плакала, рускините пишат, че е нещо заради ролята, обаче пък Ели има друга информация. Не знам кое по- доброто. Ако плаче от името на Дефне, за нас лошо; обаче ако си плаче по лични причини, за нея лошо.Дано не е нещо сериозно.

Хубав ден!

# 138
  • Разград
Снимката с Памир я има 3-4 поста по-нагоре, а тази на Серен - на предната страница  Peace

Извинявайте, ще се редактирам, обаче имам затруднение със форума не ми се зареждат изображенията.

https://www.youtube.com/watch?v=3a3lUttb0Q8

# 139

Надявам се да не е само слух, че и на мене ми писна от драми и фантазии.. особено от второто...  Crossing Arms Crossing Arms

Аз много се забавлявам от тези сцени,много ми беше смешно, когато бяха на острова и Джан каза на Айш, че колибата е мръсна,и да ходи да я изчисти  smile3513
 Joy Joy Joy

# 140
  • Perla
https://gecce.com/magazin/foto-galeri/kiralik-ask-22-bolum-fotograflari?p=14

Снимките от хубавата сцена в 21 епизод, но с по- добро качество.

Обаче, като видях снощи оная снимка от сета, започнах да губя кураж, че фрагманите са разместени хронологично  Sad

# 141
Спокойно, не сме само ние трите, просто ние най сме луднали... hahaha hahaha
.   Моми4ета  и   аз съм с вас , не сте сами !!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 142
  • Perla
Струва ми се, че точно това видео не сме гледали. Ако е пускано, моля за извинение, но в темата има толкова много материали за четене и гледане, че човек се обърква.  Confused

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video239871173_171349225%2Fb46fb776c5146536d2 Laughing

# 143
Дария няма достъп до скиците на Дефне.Ама Судето има.И единственият начи да се отърве от нея е Дениз.

Достатъчно за да  побеснее  Йомер, да обърне гръб и като нищо изгони от фирмата.
Судето ще е щастлива. И какво постига тая лигла освен , че Дефне няма да  е във фирмата и  пред очите на Синан. Той обаче ако иска и в дома и ще я намери.
Сълзите на Дефнето не са случайни ,та даже и да не я допуска Йомер в къщата, ако изобщо е така щото това са си пак фенски коментари по една снимка.
За мен просто разговарят от къде пък се вижда ,че тя плаче при така направената фотография.

Какво предизвиква една снимка на Баръш и Елчин зад камера, newsm78  просто не е истина как ни е обсебил сериала
Mr. Green

# 144
  • Perla

За мен просто разговарят от къде пък се вижда ,че тя плаче при така направената фотография.

Какво предизвиква една снимка на Баръш и Елчин зад камера, newsm78  просто не е истина как ни е обсебил сериала[/i] Mr. Green

Ели, снощи четох, че момичето, което е пуснало снимката??? така казало. Работата малко е от типа"една жена каза", ама ние се ловим за сламка.А обсебването...не ми се е случвало от времето на Перла и не съм вярвала, че пак се докарах дотам yes
Судето ще стори голяма беля, само се надявам по- бързо да я разкрият и да ѝ духнат под опашката. Тогава пък не ми се мисли Йомер какво ще я направи лиглата. #2gunfire

https://www.youtube.com/watch?v=buQQy6jGCOM

На мене ми липсват ей такива моменти- пак се носи във въздуха любов, но пък беше толкова забавно. Сега вече не знам какво точно гледам  Wink

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 13:29 от dora_st

# 145
Времето ще покаже дали ще има ЕлБар или не  Peace

Нова снимка от Елчин  Flutter  Баръш е страшно неактивен напоследък в Инстаграма си  Mr. Green

# 146
Имам едно странно предчуствие,че Йомер е възможно за момента да уволни Дефне.

# 147
  • Разград

Вот это ваааау!!!
Для Istanbullife.

- kiralıkask великолепная пара из сериала Любовь на прокат идееееееет! Большой сюрприз в декабрьском номере . Ждите!!!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 14:28 от vania_e

# 148
Красота за моите очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 149
  • Perla
Имам едно странно предчуствие,че Йомер е възможно за момента да уволни Дефне.

Гале, като гледах последния кадър от втория трейлър това ми дойде наум. Обаче пък тя беше отвън- зад нея се виждаха други служители. Не знам дали ще е толкова гаден, че да я уволни на всеослушание. Но ако онова мъничкото змийме спретне някой номер да накисне Дефне, че работи за Дениз, на нашата не ѝ мърда уволнението. После ще се обясняват. Затова писах, че след снимката от сета взех да губя кураж за последователността на фрагманите.

Много са хубави Елчин и Баръш на корицата на списанието.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт