♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Те ако са толкова добре, поне да не разпъват локуми , а нас да ни правят весели и щастливи, иначе такова инфо не съм срещала

Сегани на 1001нощ ли ще се наслаждаваме ooooh!

Първо е Инста го срещнах, днеска и при рускините го мернах.. затова попитах, ама и те само съобщават, без да казват от къде е инфото..  Thinking Thinking Надявам се да не е само слух, че и на мене ми писна от драми и фантазии.. особено от второто...  Crossing Arms Crossing Arms

Шехерезада ще танцува и ще разказва цигански истории на шах Такинов, а той ще си ги представя..  hahaha hahaha

# 121
Срещнах на няколко места инфо, че Статуса ще са 25 епизода и финито.. Някой да е чувал нещо по въпроса?  newsm78 newsm78 newsm78
Ако е вярна информацията за 25 финален епизод, ще позная, че до Коледа ще ги гледаме тия откачалки  Mr. Green

И тук ще позная  Mr. Green  В сцената с интерпретацията на "Тополчице моя"/"Момичето с червения шал" , Айш ще е Ася, Джан - тираджията, а Мурат - доктора  Whistling  Обаче вместо да следват сценария на оригинала, Айш остава c нейния Иляс вместо с Джемшит  ooooh!

# 122
"Тополчице моя" е от 80-те години. И аз съм я гледала. Значи сме горе долу половин вековни хора /възраст/. Там и дете имаше от тираджията.

# 123
Добро утро!

Берк във фрагмана е много готин!
А дано спират наистина Статуса,изчерпан е от към идеи смислени

От 23 епизод. Къде ли са  newsm78
Под снимките е написано ,че момичето е  било на снимките.
След снимките Елчин е  плачела, а Баръш искал да я откара с колата си,която е отзад.

И още нещо за предстоящия  епизод
Дефне отказва всякакво сътрудничество  с Дениз. Обича Йомер и не иска да го предаде със саботаж зад гърба му. Кое е вярно и кое фантазии newsm78 ама не се спират феновете да ,,мислят ,, за  Ашка и двамата сладури.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 06:34 от eliNIM

# 124

Добро утро!

# 125
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
И на мен не ми се вярва Дефне да работи зад гърба на Йомер с Дениз.Не ми се вярва да я изкарат чак толкава тъпа.
И ми е много интересно откъде знае Дениз,че Дефне рисува.Тъй като Суде беше в кабинета на Синан и чу,че ще я изпращат на курс.

# 126
Добро утро,минавам да поздравя. КС ще коментирам след кафето, че още спя Simple Smile  Simple Smile

# 127
Добро утро, мили момичета!

Вие се вълнувате от Ашка и каква точно е връзката между Баръш и Елчин, за мен лично си е чисто приятелска пък и не ме касае толкова, важното е че пред камера са неотразими, играят добре и карат драгия зрител да мечтае за нещо по розаво в необозримото бъдеще....
Славенче, малко ни е по една серия АШК в петък и си пишем алтернативен сценарий. А пък във въздуха като че ли се усеща АШК, АШК. Laughing Но за мен, каквото и да става в личния им живот, си е наистина тяхна работа и ще те цитирам - важното е, че пред камера са неотразими, играят добре и карат драгия зрител да мечтае за нещо по-розово в необозримото бъдеще.

И аз мисля, че съзнателно Дефне няма да даде скиците си на Дениз.
Гале, Дерия в заведението каза на Дениз, че фирмата я е изпратила и платила курс за дизайнери. Когато Дерия стана да си оправи грима, той замислено каза - Дизайнер, талант, нужда от пари!Чудесно!

Мама Ан, и аз много харесвам Бурак и Фахрие, особено като Фериде и Кямран. Нали те са ни образеца какви белези да търсим екранната любов ще стане ли истинска!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 08:52 от Дданни

# 128
  • Пловдив
Добрютро в Султанския четвъртък  smile3507
За срамотиите, снощи заспах на КС, както си бях със слушалките, явно е от лекраствата, голям резил  Blush В тази връзка нямам коментари още по епизода  Mr. Green Довечера очаквам с нетърпение новата серия на Кьосем.

Що се шашкате толкоз за снимката с лелята и майката на Елчин, та тя се въртеше толкова пъти, от тази им среща има и снимки на маса, имаше и коментари кой кой е, никаква тайна не е  Mr. Green Верно, че руското разузнаване не е за подценяване, ама в този случай няма нищо скрито, нито е въпрос на развинтено въображение.То пък щото нашето въображение като се развихри не изкарва тризнаци за Ипликчиеви Simple Smile))

# 129
# 130
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета  Flutter
То пък щото нашето въображение като се развихри не изкарва тризнаци за Ипликчиеви Simple Smile))

Гори въображението ни е на МАКС  newsm62 newsm62 newsm62

# 131
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=fKpEyJ3Mdvg

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 11:10 от vania_e

# 132
  • Пловдив

Нова снимка на Серен зад кадър с коментар "Ayşegül gone bad".

Снимката с Памир я има 3-4 поста по-нагоре, а тази на Серен - на предната страница  Peace

# 133
Добро утро къзларки!  Coffee Coffee food010

Kote Heart EyesВанче Heart EyesГори Heart EyesДани Heart EyesГале Heart EyesEli Heart Eyes

Eli дано да е вярно това и Дефне да не се съгласи. Защо ли са били тези сълзи на Елчин и като истински джентълмен Баръш веднага е откликнал.  bowuu bowuu Ахх сладури

# 134
Дария няма достъп до скиците на Дефне.Ама Судето има.И единственият начи да се отърве от нея е Дениз.

Общи условия

Активация на акаунт