♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Казвам браво на Баръш,че придържа Елчин да не се издъни пред камерите.
А Гюпсето няма смисъл да обвинява някого единствено трябва да се замисли дали е имала истинска връзка.А и Баръш е с такава професия ,че е възможно той да си хареса друга.

# 61
Много си права Гале.Той е джентълмен.  bowuu bowuu

# 62
# 63
  • Perla

Доре, Дани изтрих си поста.
Тия рускини нямат спирачки Mr. Green

Ама, Ели, защо? Нямаше нужда- то си е забавно, а и рускините си правят всякакви шегички. Ето още една  Wink

Ведущая: С кем вы оставили детей?
Эльчин: Уложили спать и приехали.
Барыш: Они еще совсем маленькие, расставаться с ними трудно.
Ведущая: Я слышала они папенькины детки.
Эльчин: Это действительно так, не могут уснуть, пока не увидят Барыша.
Эльчин: Дааа.
Барыш: Я не знаю.

А хронологията на любовта и приятелството май е дело на журналистите, които са объркани, защото в Инстаграма си Баръш вместо да пуска снимки с Гюпсе, имал такива само с Елчин. Това разбрах. Колко е вярно, не знам. Както не можем да знаем със сигурност какво става между севгилитата, но това, което снощи видяхме, е една притеснена и наистина срамежлива Елчин и един Баръш, който беше поел ролята на закрилник. И аз така го почувствах, както и другите момичета споделят в темата.

Галеее, голям смях това видео! Laughing

# 64
# 65
Ами не знам ама на мисля,че на всички фрагмана прави някви коментари. Joy Joy Joy

# 66

А хронологията на любовта и приятелството май е дело на журналистите, които са объркани, защото в Инстаграма си Баръш вместо да пуска снимки с Гюпсе, имал такива само с Елчин. Това разбрах.

Е браво на журналистите, голям проблем им се е създал . hahaha
Много сложно. Joy
Същото споделих и аз преди дни разглеждайки Инстаграма на Баръш- Елчин и колеги,няма нищо с Люспата, никаква снимка,дори и  от филма им  няма. От посещението на изложбата миналия месец пък има само негова снимка.
Може да  разгледа всеки 

https://www.instagram.com/arducbrs/

# 67
Здравейте, момичета Hug
Почвам с Благодарности: за темата, за новините, за снимките, за постовете, за клиповете, за всичко bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Страхотни сте както винаги. Рени да ти е честит рождения ден. С пожелания за щастливи и хубави моменти. Бъди жива и здрава. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 68

В една от страниците на сериала пишат,че Йомер отива в отпуск в хижа

# 69
Ели, има снимки с Гупсето, аз видях няколко в линка към Инста, който си дала. Появяват се, когато натиснеш LOAD MORE, защото са по-отдавна качени.
Тази например:
https://instagram.com/p/veRo2QGdiu/?taken-by=arducbrs

# 70
Айде без Йомер да ходи на хижата. Crossing Arms Crossing Arms

# 71
Дани изпревари ме  Joy Даже гледах едно клипче с нея, стресна ме Гупсето, не мога да избягам. running running

# 72
  • Пловдив
Аз казах в старата тема, че снимки с Люспа в Инста на Баръш има няколко, но са от времето на Делиха.
Изобщо кадри, качени преди 52 седмици не са ми интересни никак  Mr. Green

# 73
Аз се чудя защо Баръш толкова надалеч стой от Гюпсе като ги снимат. Joy Joy Joy Joy

# 74
Хеч да не я споменаваме, че ще вземе да изскочи от някой ъгъл и пак ще разкаращиса ситуацията, а тя е тамам към момента. Много са хубави, хем се усмихват, хем комплименти си мятат, хем се пазят един друг, хвърлят погледи....абе любов да е Blush

Общи условия

Активация на акаунт