♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз казах в старата тема, че снимки с Люспа в Инста на Баръш има няколко, но са от времето на Делиха.
Изобщо кадри, качени преди 52 седмици не са ми интересни никак  Mr. Green

Peace Всичко е отдавна качено от Делиха.
 Не ми се коментира вече тая тема Гюспа.
Mr. Green

# 76
  • Perla
Айде без Йомер да ходи на хижата. Crossing Arms Crossing Arms

Ами той, Йомер, нали като го налегнат тежки мисли, отива в онази хижа, където бяха с Дефне. И ако се споменава, че само той отива в отпуск на хижата, явно пак ще има размисли и страсти и ще брои звездите. А през това време брат'чеТката Суде ще се сприятели с Дефне, ще я утешава, другарче ще ѝ бъде, докато я накисне. Ще има да си гризем ноктите и да мятам гранати по това малко змийче! Обаче пък се надявам/е, че краят ще е онази хубава сцена под дъжда. Следвайки поредицата, по- предната серия свърши хубаво- с предложението за брак, предната свърши лошо- със съсипания Йомер, отчаяната Дефне и  с онзи дявол в човешки образ Транба, значи тази трябва да свърши добре. Такава е моята прогноза- щото така ми харесва.

# 77
Аз днес бях писала по-рано какво мислите именно за финала. Защото според мен това с дъжда не е финала. Ще има още нещо за да стане "финала-лауу". Иначе ако го оставят така както от фрага, ние разбрахме, че Дефне приема да се оженят. А с какво сценаристите ще ни накарат 7 дни да не спим от чакане.  Thinking Според мен има още нещо след тази сцена и дано Доре да познаеш и серията да свърши с нещо хубаво. Това е моето мнение....  Party

П.П. Дали пък Дефне няма да остане при Йомер.....ами баба Тюркян не ми се мисли?  newsm09 newsm53

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 20:56 от IvkataAsk

# 78
  • Разград

# 79
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Голям смях с тези рускини  Laughing
Скоро очаквайте ЕлБар срещу Люспа - най-чаканият двубой  #2gunfire  Mr. Green
Приятно глемдане на Севдата, което го гледат /аз не го гледам/
Гори бързо възстановяване  baby_neutral

# 80
Че Дефне колко нощи не се беше прибирала,че сега ли баба и се сети.
Но е ясно,че края на епизода ще има нещо друго.

Като гледам снимката от сета нещо Йомер не е щастлив или на мен така ми се струва. newsm78 newsm78

# 81
  • Perla
Тя и Дефне не изглежда много щастлива- позата ѝ е като да се обяснява нещо. Вероятно снимката е от същия ден, по- точно същата вечер, когато Йомер я прати да размишлява някъде, докато ѝ дойде акълът в главата. А дали пък не е след срещата с Дениз?? Нали в озета имаше такова изречение:"Как ще реагира Йомер?", т.е. той научава за срещата.ОФФФ, и кристална топка да имам, няма да ми помогне.

# 82
  • Пловдив
Тази снимка е от сет, значи от епизод, който няма да бъде този петък Simple Smile

# 83
Снимката може и да е от друг епизод който снимат в момента.
Взех да се замислям дали няма Дефне да приеме предложението на Дениз.
И да не вземе Йомер да я уволни и вечерта да отиде при него и така под дъжда....

# 84
  • Perla
Тази снимка е от сет, значи от епизод, който няма да бъде този петък Simple Smile

Което пък може би означава, че пак ще се скарат! Аман, бе!

# 85
Тя и Дефне не изглежда много щастлива- позата ѝ е като да се обяснява нещо. Вероятно снимката е от същия ден, по- точно същата вечер, когато Йомер я прати да размишлява някъде, докато ѝ дойде акълът в главата. А дали пък не е след срещата с Дениз?? Нали в озета имаше такова изречение:"Как ще реагира Йомер?", т.е. той научава за срещата.ОФФФ, и кристална топка да имам, няма да ми помогне.

Снимката  е от днес на сета - 23 епизод вероятно или следващия.
Харесва ми, че са заедно,нещо се обясняват

# 86
Дефне и Йомер ако не се скарат значи нещо не е както трябва.
Не ми се мисли като се оженят.

# 87
Снимката може и да е от друг епизод който снимат в момента.
Взех да се замислям дали няма Дефне да приеме предложението на Дениз.
И да не вземе Йомер да я уволни и вечерта да отиде при него и така под дъжда....

Това ще е най-тъпия сценарий. Не знам, ама не е излючено. И от къде знае Дениз, че тя рисува и какво изобщо рисуване,та тя току що започва да се обучава.
Ако Йомер и прости отиде му изграждания до сега образ.

# 88
Погледите на по стойностно видео

# 89
Дядото и Джан са в някакъв спа хотел.  newsm78 Същия, от който Берк се е отбелязал на снимката, която Нежи качи.

Общи условия

Активация на акаунт