♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Perla
Надявам се да не направят Дефне чак толкова тъпа, че да приеме предложение от Дениз, още повече, че това ще си е направо предателство към Йомер.
А това, че се обясняват, на мене не ми харесва кой знае колко- пак нещо се е счупило значи. дори не са вътре, в къщата, а на вратата на двора. ooooh! При рускините пишеше, че момичето, което е било на сета, е казало, че Дефне плаче. То и на мене така ми изглежда, де.

Ели, това са направили феновете по видеото  Wink

# 91
Дори, на снимките, които си сложила, все едно гледам Йомер и Дефне, а не Баръш и Елчин - погледите са като на влюбените гълъбчета от филма. Даже ми напомнят за момента, когато представяха колекцията на Йо в офиса на Синан. Hadi bakalım!

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 22:13 от Дданни

# 92
Баръш и Елчин май не са излели от роля. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Гале, хич даже! Играта продължава!

# 94
Майката и лелата на Елчин, според рускините.
Тия рускини от къде имат толкова инфо newsm78

# 95
Вие се вълнувате от Ашка и каква точно е връзката между Баръш и Елчин, за мен лично си е чисто приятелска пък и не ме касае толкова, важното е че пред камера са неотразими, играят добре и карат драгия зрител да мечтае за нещо по розаво в необозримото бъдеще....

Моите страсти са по скоро Статусни, тези тъпанари няма ли най после да пуснат фрагман...в нета пише тази врчер в удобно време, относително понятие, феновете негудуват...няколко шарени фотки от приказки безкрайни за герой незнайни и толкова....

# 96
  • Perla
ААА, ще ги оженим тия хора преди да е свършил сериалът  smile3521 В края на краищата няма да ги чакаме да се натуткат за едната целувка толкоз време, пък да не говорим за брачна нощ! Оженваме ги, пък после ще гледаме реала в сериала  Laughing

А рускините са страшни- истинско КГБ са! Откъде я изравят тази информация, нямам грам идея. И това е за всички актьори, които следят отблизо.

# 97

от Туитър

# 98
Темпи, виждам те из калабълъка на балконя нещо ново за  карашика да си намерила newsm78

# 99
Фрагмана ме хвърли в пълен туш.. Мечката ще им разкатае фамилията на нашите..  hahaha hahaha

# 100
Eli и ти си от КГБ, винаги ни показваш много интересни снимки, клипчета  photo photo
 И ти си от тайните служби на разузнавателно бюро "Ашка".  People Cop People Cop

# 101
Темпи, виждам те из калабълъка на балконя нещо ново за  карашика да си намерила newsm78

Фрагман има вече.. Умрях от смях.. Joy Joy Joy

# 102

Фрагман има вече.. Умрях от смях.. Joy Joy Joy

Линк?

# 103
# 104
Майката и лелата на Елчин, според рускините.
Тия рускини от къде имат толкова инфо newsm78

По скоро имат добре развито въображение.
Не знам кои са тези каки с Патроня ама виждам, че имат късмет.
Дора и аз се надявам, че няма да изкарат Дафа малоумна, все пак последните няколко серии показа, че има акъл да върти цяла нова фирма.  Иска ми се Дениз да и предложи някаква работа, а тя да го отсвири като готината годеница, спътница и любима на Йо.
И за мен това между Ел и Баръш по скоро са приятелски отношения, но не би било лошо да прераснат в нещо повече за което много хора ще са много щастливи и най вече Гюпселина Mr. Green айде пак се качих на коня Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт