Каква трябва да бъде жената според мъжа?

• 25 925
  • 492
  •   1
Отговори
# 375
Жената е като кафето - консумира се силно, има приятен аромат, възбужда нервната система на мъжа и се отпива на малки глътки.

Признай си- това ти е от лексикона от 6-ти клас...
Laughing Хахахахахаха, шах с пешка. Аз падам от стола от смяххх.
Стегнатото и поддържано тяло, ако говорим за външност може да компенсира някои недостатъци, а за някои мъже повечето. Не само е вредно голямото телосложение, но не смятам, че е удобно в леглото за ласки.

# 376
Аз имах лексикон до трети клас. Ето нещо от него - "Бъди като роза красива, но не като нея бодлива". След това започнах да изучавам житейската мъдрост чрез книгите.

# 377
  • София
С Полина сте се наговорили, признай си.

# 378
Аз имах лексикон до трети клас. Ето нещо от него - "Бъди като роза красива, но не като нея бодлива". След това започнах да изучавам житейската мъдрост чрез книгите.

Това словосъчетание е доста абсурдно...абе ясно е, не си мръднала от умственото ниво на лексиконите.

# 379
Е, жената да не смее да се пошегува, веднага някой високопарно се прави на голяма работа. Laughing
Откъде го вадиш тва самочувствие да определяш на хората нивата не зная.
 Laughing

# 380
Очевидно е, че вече не е шега, ми си е хронично. Има такива хора, цял живот си разсъждават във формата на гимназиални истини.

Но хайде, може да е някакъв супер печен тип под прикритие:)

# 381
Говори единствено за себе си и собственото си ниво, миличка. bouquet
Малко си се самозабравила и си загубила човешкия си облик, добре е да слезеш отново на земята. Heart Eyes

# 382
Говори единствено за себе си и собственото си ниво, миличка.

Нали се усещаш, че е абсурд да говориш за "свое ниво", защото ниво по дефиниция е позиция спрямо другите. Тоест няма как да определиш собственото си ниво, без да коментираш имплицитно и нивото на другите.

Виж предишни публикации на потребителката- сериозно, всичко е почти директно копирани фрази и максими, смесица между лексикон и Хорхе Букай.

А тя си е баш на нивото Коелю/Хорхе Букай...

# 383
Не ми е  красиво да те чета. Отблъскваща си. Hug bouquet
Нивото ти пада, трябва да се самоусъвършенстваш.

# 384
На Анджелина джуките са и отвратителни да, за това половината свят иска такива.
Па слезте на земата малко... то бива злоба бива ама .... женска работа

Иначе по-напред едната девойка много точно ми описа вкуса, който съвпадна с този на мъжо и ... Дженифър Анистън, Сандра Бълок... а да добавя само и Катрин Зита Джоунс Simple Smile

# 385

Това словосъчетание е доста абсурдно...абе ясно е, не си мръднала от умственото ниво на лексиконите.

Можеше и да е по-зле, поне не цитира само Библията, трябва да сме благодарни  Laughing

# 386
  • София
Е, това е да си оптимист  Laughing

Иначе съм съгласна с Мамасита, де. Обаче не съм изключила възможността авторката да си прави майтап с форума.

# 387
А според градските легенди, Сандра Бълок всъщност е мъж. То като се замисли човек, като за начало няма много други жени с адамова ябълка...

# 388
На Анджелина джуките са и отвратителни да, за това половината свят иска такива.
Па слезте на земата малко... то бива злоба бива ама .... женска работа

не мога да си изкривя душата, отиват й и й придават невероятне сексапил
но ако някой ще ме харесва /или не/ само заради устните ми - благодаря, но не  Stop

а темата от самото начало е лексиконна  Grinning
мен не ме интересува какво харесват мъжете по принцип, не ме интересува особено и какво харесва мъжът, който искам; интересува ме само да харесва мен и да е с мен

# 389
За мен пък най-красиви и сексапилни от дами в киното са ми Моника Белучи, Салма Хайек и Паз Вега и този тип жени. Анистън и Бълок са ужасни тапицирани скелети с криви физиономии и супер изкуствени. В Гравитация мисля се казваше филма, Бълок беше нечовешки изкуствена....
 superuu

Общи условия

Активация на акаунт