Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 021
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
И аз много се чудех дали макси козито може да се използва вместо кошче и още се чудя де,но май кошче си е пи добре.а и това са летни бебета,които по цял ден ще са навъм

# 631
Количка за близнаци честно казано не съм виждала евтина,но то е нормално и да е по-скъпа.Въпроса е да е удобна. Peace

Бъга на първа страница е поправен и щъркелите долетяха.

Относно коша за новородено аз твърдо за такъв кош и съм решила,че количката трябва да има такъв.Вижда ми се много по-удобен.

# 632
Аз след дълго мислене и оглеждане, измислих да инвестирам в количката. Много харесахме с ММ на peg perego book серията. Имат много леко шаси 7кг и с лятната седалка после става към 10кг общо. Има много удобен кош за покупки, кошът за новородено може да се използва и за легълце,ако бебето спи (има допълнителна стойка с крачета).Гумите се големи. Та ще ги дебна на някое намаление,че цифрата е красива.
Събира се в багажника на колата и в асансьора ще влезе.

# 633
Ба нямам си на идея за количка ..  newsm78 Laughing

# 634
Скоро не ми е одтанало време да пиша, но идвам сега да се отчета. Вчера бяхме на преглед, всичко е наред, но бебчо не се обърна да го видим. Мъжа ми не можа да го преживее и на 21 пак ще ходим да го проверим 😃 Да отговоря и аз на въпросите. Линия нямам, окосмясането е същото, а диоптера ми май се е увеличил. След празниците ще ходя при очния, че виждам замъглено, а съм с доста висок диоптер ( 4,5 късогледство). Косата ми капе доста и расте страшно бавно. Кажете пробожданията в корена бебето ли са или си въобразявам?

# 635
Мариана зависи много от пробожданията.За мен е много общо понятие,дай малко подробности.Може и бебето да е,а може и от нарастващата матка да е.

# 636
Здрaвейте девойки, моето питaне е имaте ли сърбеж около зърнaтa. Aз ще се побъркaм. Нямaм търпение дa влязa в бaнятa и с грaпaвaтa чaст нa гъбaтa се почвa хaхa много е неприятно. Идеи

# 637
За единична ми харесва Jane Muum.

Я споделете, ще взимате ли кошчета за новородено за майските бебчета? Аз си мисля да взема за да може комфортно да си стоим навън по градинките, то не че наоколо има много такива  Crossing Arms

А ако няма кошче за новородено къде ще легне бебето? Не се препоръчва за новородени да лежат под ъгъл, трябва да е идеално равно. Дори редовни разходки в седалката за кола не се препоръчват, а ако се вози в бебешка седалка за кола, бебето трябва да се вади на час и половина.

# 638
Здравейте,
чета тук в темата че повечето мами вече усещат движенията на бебечетата.
Аз вече съм 19-та седмица ама нищо не усещам. Дали е възможно да има някакъв проблем?
Принципно съм на преглед на 21-ви този месец... ама до тогава голямо притеснение ще падне.

Стискайте палци всичко да е наред.

Ивка и аз съм в 19 седм., но и аз нищо не усещам. Аз ли не разбирам какво трябва да усещам  newsm12

# 639
Среднощен Глад и бесъние  #2gunfire и с Сандвич в ръка  Laughing Joy hahaha

# 640
  • На топло...
Такаммм, да мина и аз да се отчета след прегледа вчера...

Приключихме с мечтите за панделки и фибички, батковците ще си имат братче Mr. Green. До сълзи сме се смяли в кабинета...  Joy Joy Joy
Паразитчето се мъчи да ни приказва нещо си, маха ни с ръчичка и накрая ни го показа. hahaha
Баща му реши, че е по-добре, щото мъжки имена по-лесно се избирали, а аз се сбогувах с Катерина...

Весел ден и на вас!  Laughing

# 641
Карина споко, и аз нищо не усещам, а уж били много активни  Thinking

# 642
Добро утро на събудилите се вече! food010

Хубаво е човек да може напълна тишина и спокойствие да си изпие сутрешното кафе и да прочете нещо из нета.Просто благодат! kaffeetrmker_2
И като стана дума за кафе вие пийвате ли си го?Аз от самото начало си го пия като само съм го огранила до едно еспресо сутрин и това ми е за деня.Иначе аз просто не се виждам да вирея през деня,а и док ми е казвал,че по едно е позволено. Whistling Знам,че е и преди сме го обсъждали,но мисля то беше още в началото.

Nufita аз и преди съм споделяла за това,но мен доста често си ме сърби около зърната или по-точно ареолите.Нямам представа на какво се дължи,но може би е от хормоните ли кво,но е ужасно неприятно. ooooh!

Агапи,честно,ще ме умориш вече с този глад,а и сандвич в 2ч през ноща никак не е здравословно бе жена.По-добре да се изяде половин банан или някой друг плод,но не и така със сандвичи. Peace

Нану какво да ти кажа друго освен едно честито.Явно ще си бъдеш 100%-това свекърва и това е.Пък може да пробвате четвъртото да е момиче. Mr. Green

Нати,много е хубава количка,на която сте се спрели,но и цената й наистина е много хубава.Дано скоро попаднете на добра прИмоция.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 09:02 от rosit@

# 643
Добро утро!

ivkaa, karina31
спокойно,  при първа бременност е нормално да не усещате рано. Изчакайте още една седмица, може би в 20-та ще усещате вече със сигурност.

Моят преглед е утре  Sunglasses

Точно се лакирам и гледам ноктите са се разделили на пластове... По принцип имам хубави и дълги нокти, но сега все по-често ги скъсявам и не са съвсем здрави.

Хубаво е човек да може напълна тишина и спокойствие да си изпие сутрешното кафе и да прочете нещо из нета.Просто благодат! kaffeetrmker_2
И като стана дума за кафе вие пийвате ли си го?Аз от самото начало си го пия като само съм го огранила до едно еспресо сутрин и това ми е за деня.Иначе аз просто не се виждам да вирея през деня,а и док ми е казвал,че по едно е позволено. Whistling Знам,че е и преди сме го обсъждали,но мисля то беше още в началото.

И аз точно допих кафето. Пийвам си по едно еспресо всяка сутрин  Sunglasses Даже миналата бременност по две пиех с работата. Не е проблем  Wink

Днес имам пътуване до София, след малко скачам в колата, наистина ли е толкова мъгливо там?

# 644
  • Cтраната на чудесата
Добро утро и от мен !  Wink
Аз с кафето бях скарана известно време,понеже ми ставаше лошо само като си помислех за него.Но сега съм на 3в1  Laughing .
И да ви се похваля НАЙ-НАКРАЯ УСЕТИХ БЕБОЧЕТО И С РЪКА newsm44 newsm68 newsm44  . Сега се надявам и като отида на преглед на 18 да ми кажат,че всичко е наред и пол. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт