Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро.Супер за кафенцето и аз мисля,че няма лошо в това да се пие по едно кафе на ден.За жалост аз не пия сега,понеже съм пушач попринцип и ако пия кафе,предполагам,че ще се сетя за цигара.Въпреки,че ми се гади от самото начало от тях.  Rolling Eyes

# 646
Добро утро и от мен:) аз си пия сутрешно кафенце,с доста мляко, само спрях следобедното, пия мноого рядко и то трябва много да ми се пие... после се въртя по нощите,ама сама съм си виновна  Grinning няколко дни в началото не ми се пиеше и не ми беше вкусно, леко ми прилошаваше сутрин,но след това всичко се оправи.
иначе за ноктите,бих казала.че ми растат по-бързо, но да са си променили цвета не мисля.
И аз още нищо не усещам,освен леко прибълбукване, (или си втълпявам, че е гъделичкане), ама явно ще трябва да си изчакам още няколко дни, надявам се да е скоро  Crazy и няма да се разсърдя и ако е здрав ритник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
за количка - ще взема тази на леля ми,малкия доскоро се возеше още и е здрава,не ми се дават тонове пари за нова, не,че не ми харесват.има наистина страхотни, но като че ли предпочитам на 1во време да взема нейната и после ще видим за по нататък. от околни месечно-годишни бебета ще получим и креватче, така че мисля,че на 1во време сме уредени.
аз съм на преглед чак на 17ти, исках да се сменя за по-рано,ама нямаше часове... мислите ли, че полът ще се види със сигурност? в 17та седмица съм,освен ако бебчето не реши да стои с кръстени крака напук  Grinning

# 647
Аз на 14.12. съм на преглед и съм в 17 г.с и силно се надявам и аз да разбера пола.Да знам към какви цветове да се насочвам.Дано ни се покажат бебчетата  Praynig baby_neutral

# 648
дано,дано! въпреки че, до последно и аз е трябвало да съм момче, Димитър, ама уви Grinning както каза майка ми, то се вижда уж,и при нас се виждаше, пък какво стана...  Grinning

# 649
Amandine нали знаеш...или стават здрави или по-чупливи ноктите. Mr. Green

DoNkOvA честито по-усезаем ритник.И аз вече усещам моята мома с ръката.Дори засякох и едно ритниче с поглед. preggo

Момичета,стискам ви палци скоро да узнаете пола,въпреки че няма 100%-ва гаранция.

А дали със сигурност ще се види пола никой неможе да ви даде гаранция.Аз като ходих в 17-та седица пак трудничко се видя,но е факт,че се видя.Зависи как е разположено бебчето,от ехографа колко е хубав и най-вече от задапаратното устройство. Peace

# 650
За единична ми харесва Jane Muum.

Я споделете, ще взимате ли кошчета за новородено за майските бебчета? Аз си мисля да взема за да може комфортно да си стоим навън по градинките, то не че наоколо има много такива  Crossing Arms

А ако няма кошче за новородено къде ще легне бебето? Не се препоръчва за новородени да лежат под ъгъл, трябва да е идеално равно. Дори редовни разходки в седалката за кола не се препоръчват, а ако се вози в бебешка седалка за кола, бебето трябва да се вади на час и половина.
Аз даже бях чела някъде за не повече от 30 минути в кошчето за кола. Според мен също е абсолютно задължително легналото кошче.

И аз пия кафенце - някои дни и по две пия.

Аз нещо спрях да усещам. Sad В началото май усещах, сега почти не и се чудя... С близнаците много ясно усещах. Но и сега плацентата май ми е предна, защото за амниото минаха през нея, така че сигурно и това има значение...

# 651
Момичета, днес е света Анна - закрилница на бременните жени. Пожелавам на всяка от вас да има спокойна бременност, а на финала пухкави и сладки бебчета!  newsm30
Аз и с предната бременност спрях да пия кафе още в първите месеци - правя си кафе, много хубаво ми мирише, изпивам 2 глътки и до там. Та реших да не го хабя Simple Smile Иначе и аз трудно вирея без кофеин.

# 652
Добро утро и от мен! Simple Smile
Нану, съжалявам за разбитите ти мечти за панделки и фиби. Важното е, че бебчо е ок.
Агапи, и аз като теб понякога се събуждам гладна, здравословно или не, то като ти се хапва...
За количка и аз все ги разглеждам, засега само в интернет, но като че ли не мога да си харесам. Сякаш не ми се дават много пари за количка, а тези по-евтините май доста се чупят. Гледам и аз Чиполино, но не знам... отзиви за тази марка???
Сърбежи и аз си имам - ареолите и корема, но това е нормално.
Кафенце дълго време не пиех защото ми се повръщаше само като го подуша. Сега пия капучино сутрин като дойда на работа и много рядко следобед още едно капучино. Общо взето се старая да е едно на ден. Иначе и аз съм пушачка, но сега не мога да погледна цигари, така че си пия спокойно кафето и без тях.
Хубав ден ви пожелавам, днес е Св.Анна - честит празник на празнуващите.

# 653
  • На остров
Честит имен ден на всички именици от мен  bouquet !
Нану явно ти е писано да си имате момченца .

Имам и аз сърбежи на ареолите, според мен е нормално.

Коша за новородени е хубаво нещо и си е удобно за бебетата.

Мен пък ме тревожи, да не би да видим случайно пола другата седмица. Надявам се обаче акушерката да  се справи с това да не ни покаже пола на бебето Simple Smile .

# 654
Честит празник на всички, а именниците да си носят името със здраве и гордост!

За коша за новородено: сестра ми я изгледахме без такъв кош за количката, но седалката беше с пълно легнало положение. Някаква съвсем обикновена, помня,че беше много шарена като за 2002г.
Сега съм решила количката ми да има такъв кош. По-висок е и ще ми е по-удобно.

Четох,че в тези седмици бебчетата са будни по 6ч на денонощие.
За сърбежите-поякога ме сърбят гърдите, но ги мажа и минава.

Две в едно Wink, не искате ли да знаете пола?

# 655
По въпроса за пиенето на кафе - и предната бременност и сега /все още/ не мога да понасям кафе. От самата миризма на топло кафе направо ми се повдига. Мога да пия само фрапе, защото е студено  Mr. Green
Даже на моменти си мисля, че никога повече няма да ми се допие топло кафе.
За протокола - и аз пушех преди за забременя и си обичах кафето, но.. А пък с баткото и след като родих може би повече от половин година не ми се пиеше кафе, и то само топло. Луда работа, ейй  newsm78

# 656
Кафе пия всяка сутрин, кърмеща, бременна, без кафе не започвам деня. Кафе с мляко!

Нану, ми честито! Grinning Почвай да търсиш големи тенджери и тигани от сега Grinning . А, батковците 100% ще са много доволни, ще сформират малък екип Grinning

# 657
Честито на всички именници. И на всички узнали пола. Стискам палци на чакащите да го узнаят по-бързо. Аз без кафе не почвам деня. Даже понякога когато съм на работа си позволявам второ. Да си похваля младежа - много се е активизирал и само се почесвам, че ме гъделичка. Heart Eyes

# 658
  • На остров
Наталкус да не искаме, ще чакаме да ни изненада май месец  Heart Eyes .

Кафе пих в началото, после ми се догади от него. Сега мога да изпия по едно лате с много млко. Не пия еспрессо по принцип.

# 659
Здравейте, майчета! Приемате ли нови членове, бих искала да се присъединя към вас, малко късничко, но досега не съм писала по форуми. На 35 години съм, бременна съм в 18г.с. ТЕРМИН 10 МАЙ това ми е втора бременност. Имам дъщеричка на 3г и половина. За сега бременността ми минава леко. Резултатите от БХС и ФМ са добри и първите предположения за пола са момиченце, но ще видим, че на последната ЖК се криеше. За сега това е от мен ще се радвам ако ме добавите на първа страничка.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 15:38 от Deyzimama

Общи условия

Активация на акаунт