Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!

За количките не знам. Май ще гледам за нещо, което става за две деца, че малката ще е на две и няма да е съвсем за без количка. Като се измори ако поиска да я нося няма да мога и количка да тикам. Още обмислям.
За кошчетата смятам, че са удобни за бебетата, но аз не съм ползвала. Количката, която купихме за баткото беше без, но лягаше изцяло и с опция за затваряне отпред, така че си ставаше като кошче. Ползвах я и за малката. Все още е като нова, защото в един момент купих за баткото една много по-лека, която се сгъва тип-чадър, но пак има за легнало положение. Нея я "счупих" от ползване, защото беше много по-лесна при пътувания по летища. И на малката купих такава началото на тази година и сега тя си стои в багажника и навън ползваме само нея. По-голямата е като нова. При наличие на толкова колички никак не ми се инвестира в нова, но ако излизам сама с дребните няма да мога да тикам две отделни колички.
За кошничките за кола знам, че повече от 2 часа не е препоръчително и е хубаво детето да се изкара, за да се смени положението на тялото.

Ноктите ми май станаха по-здрави. Линия засега нямам. Не помня и с предната дали имах, но с първата имах доста изразена и стоя дъъъълго след раждането.

# 661
  • На остров
Дейзи добре дошла  bouquet !

Бухалче на вас ви трябва количка с климатик  Hug

# 662
Дейзимама, заповядай и добре дошла Simple Smile

# 663
Бухалче, вариантите ви не са много. Единият е близнашка количка, но те не са много удобни все пак, а и на 2 години според мен няма да се вози много дълго, та не мисля, че си струва. Има едни бордове, които се прикрепят отзад на количките и по-голямото дете се вози отзад право. Това ми изглежда по-удачен вариант - приятелски майки много ги ползваха.

# 664
Deyzimama добре дошла сред нас,разбира се,че приемаме нови попълнения по всяко време и с удоволствие те добавям на първа страничка.Желая ти лека бременност и здравичко бебче. Peace
Само ми напиши дата на термина ти,че иначе няма как да те добавя.

amairani и мен така ме гъделичка,а понякога явно му идва малко повече сила и като ритне се стряскам се надигам чак.Толкова е мило всичко. Heart Eyes

Чика около мен са масово с Лорели и Чиполино и слушам само добри отзиви.Днес имах възможноста да бутам една Лорели и беше супер лека,маневрена и компактна,а цената е много достъпна.Аз с баткото си имах Чиполино и също бях доволна. Peace

Събирам вече и предложения за заглавие на новата тема.

# 665
Сега видях, че има и вариант за борд и седалка - такова не бях виждала. Simple Smile Не знам колко е удобно, де. Simple Smile

# 666
Явно при количките всичко е до модел и до късмет. Не толкова до марката. С каката бях с чиполино - еми втори път такъв боклук няма да купя. Един и същи дефект даде на мен , на една приятелка и на едни познати. ooooh!

# 667
Здравейте, момичета!
Днес не мога да ви изчета Crazy

Гледам подхванали сте темата с количките пак. И аз много взех да се замислям, че нали ни казаха сега, че ще е момиченце, а пък имаме синя количка от баткото  newsm78 Кошът за новородено е почти нов и се чудя дали да не го ползвам поне него, а после да взема лятна количка направо newsm78 Иначе аз бях споменавала, че съм страшно доволна от нашата Baby Design - никакви ядове с нея. Много издръжлива излезе, защото аз редовно си я свалях и качвах по стълбите до първи етаж(без да я повдигам). А и голяма екстра ми беше, че и кошът за новородено, и летният кош си имаха позиции(вкл. напълно легнало за летния). Сега умувам дали да не взема лятна количка на същата марка, като наближи време newsm78

За кафето - аз с първата бременност го бях спряла първите 2-3 месеца за всеки случай. С тази ми ставаше зле от него до скоро. Сега пия по половин 3в1 колкото да не е без хич Crazy Не смея да си увелича дозата, за да не почне пак да ми прилошава ooooh!

И накрая да се отчета за нашето боледуване. Малкият нещо взе да се влошава и днес вече мина на АБ. Аз се свързах най-накрая с АГ. Каза да вземам Коризалия за хремата и Стодал. Иначе си продължавам с чайовете и прополките междувременно. Вечер почнах да слагам и повечко чесън в салатата(то аз си го и обичам де) Crazy

А за финал и аз да си кажа, че много не усещам бебка. Ту усещам нещо и решавам, че е тя. После почвам да си мисля, че е перисталтиката...Пък ми е втора бременност уж. Аг каза след 20г.с. да се ослушвам за по-осезаеми движения.

# 668
Deyzimama добре дошла сред нас,разбира се,че приемаме нови попълнения по всяко време и с удоволствие те добавям на първа страничка.Желая ти лека бременност и здравичко бебче. Peace
Само ми напиши дата на термина ти,че иначе няма как да те добавя.

amairani и мен така ме гъделичка,а понякога явно му идва малко повече сила и като ритне се стряскам се надигам чак.Толкова е мило всичко. Heart Eyes

Чика около мен са масово с Лорели и Чиполино и слушам само добри отзиви.Днес имах възможноста да бутам една Лорели и беше супер лека,маневрена и компактна,а цената е много достъпна.Аз с баткото си имах Чиполино и също бях доволна. Peace

Събирам вече и предложения за заглавие на новата тема.

Сестра ми е с Лорели и вече два пъти се чупи. Повече клоня за Чиполино. Наистина май всичко е до късмет по-скоро.

цветна палитра, бързо оздравяване.
Аз на моя син започнах да му давам домашен сироп от черен бъз. Ще видим има ли ефект.

# 669
С тези борд и седалка въобще не виждам как се бута една такава количка.Немога да схвана. newsm78

С ММ се скарахме незнам за кой път за тази количка и вече наистина поне на този етап спирам да разглеждам,поне докато не стигнем до единодушие.

Незнам кой вариант е по-удачен...мъжът ти да е с теб в избора ти на количка или да стои безучастен отстрани без да му пука какво ще избереш. newsm78

# 670
Аа миналия път се намеси и както казах хич не бях доволна от покупката. Сега каза - ти ще я буташ, ти избираш. Само лимит на финансите ми сложи, ама аз си се вмествам в него.

# 671
Аз нямам намерение само аз да бутам количка  Twisted Evil , така че се надявам ММ да вземе активно участие в избирането. Grinning

Иначе още нищо не съм избрала. Само ви чета и събирам мнения. Чудя се обаче, ако реша да си взема количка от Бг дали мога да я пренеса със самолет като още няма бебе. Дали се чекира като "специален багаж"?! Старх ме е да не я счупят.   newsm78

# 672
Ми при нас количката ще е за времето когато ще сме си двамцата с бебо. Иначе слинг. Аз съм си мързелива и обичам да ми е лесно та хич не си представям 4 годишна кака на колело и аз с бебето с количката да тичам след нея.  Rolling Eyes А татито ще тика каквото и да е - нали затова е мъж. Joy

# 673
Първия път не взе кой знае какво участие в избора.Бяха я харесала,показах му я и се съгласи,но този път е някакво чудо.Каквото и да предложа не го харесва,харесал е една Carrera и този тип колички като Bexa,както и една на Лорели и това е.Дума неможе да става за друга,а за цвета да не говорим.Мисля да оставя малко нещата да се оталожат и след празниците пак да поогледаме и поговорим.

За пренасянето е възможно,защото аз така преди 4г си преносох със самолет моята количка от тук до Англия и нямаше проблеми.Разбира се си се таксува отделно като още един куфар мисля беше.

Това за слинга звучи добре,но честно казано не бих си го причинила на кръста и гърба.Мен от сега си ме тормозят,а не се виждам след това с 3кг бебе на плещите.Вярно,че ще е трудно с 4г батко да се тича след него с количката,нооо и с това се свиква някак си,а и той през повечето време ще е на градина.

# 674
Охоо бая сте писали хахахах - Роси- знам че не е здравословно яденето в 02:00 но от банана отгладнявам повече  Joy - Зо кафето пия само студено кафе Фредо Еспресо с много лед че от топло кафе ми си гади ... знаете мнението ми за количка хахаххха  Joy рано еее... и да  се оплача днес  имам  ужасно главоболие ..  #2gunfire и нервитеми съ опънати до краен предел   #Cussing out странно никои не ме е ядосвал или закачал но ако някой ми кажи нещо щи му скоча на вратъ  #2gunfire Sick #Cussing out Joy

Общи условия

Активация на акаунт