Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
С тези борд и седалка въобще не виждам как се бута една такава количка.Немога да схвана. newsm78
На мен на картинките ми изглежда, че се удължават дръжките на количката - вероятно е съвместимо само с конкретна количка. Но както казах, това на живо не съм го виждала, така че нямам представа. Иначе стандартният борд, който е само за стоене право на детето влиза доста навътре към количката и не е проблем - удобно е. Две от майките около мен бяха с такива и за по-голямото дете даже изглеждаше голям купон да се вози право. Simple Smile

# 676
За купуване е рано, ама аз ще карам татито да отскочим през празниците до Бургас дано успея да поогледам . Както съм казвала и преди ще я купуваме втора ръка, ама искам да си набележа няколко модела, че не се знае като дойде време какви оферти ще има.
На мен явно бременността ми влияе успокояващо - вчера каката ми прави панаири по пътя от градината до вкъщи. Реве, пищи, опъва се - аз седя и ме напушва на смях. Хората сигурно за луда ме взеха. Или за много лоша майка дето не иска да си носи жално молещото се дете. ( "  Мами, мамичко гушни ме." - това придружено с опит да се покатери отгоре ми. Да поясня тя е  16 килограмово нещо, а аз с това кръвно едвам себе си нося)

# 677
И на мен ми е мнооого рано за количка. Предния път я поръчахме веднага след като се роди детето. Все пак първите седмица-две не го извеждах. Първото ни дете е момиче, но всички колички, които сме й купували са сини (моя любим цвят Blush), та сега се надявам на първо време да ползваме тази, която има напълно легнало положение докато издържи. Всъщност ми се иска да вземем нова, но както казах ми е много далечно още.

# 678
Аз не съм тръгнала да купувам все още,а уж си набелязваме и разглеждаме.Вярно,че изтървахме 2-3 промоции,но все ще има и други.Казвам само,че ми е тъпо,че ММ все нещо не му харесва.А рано-рано колко да е рано?!Ако харесваната от вас количка е намалена с 200-300лв ще я пропуснете ли?
Предния път си я взех пак така 5-6 месец и въобще не съжалявам.

amairani убедена съм,че и да са те взели за луда не ти пука,защото и да беше да му крещиш пак за такава щяха да те помислят.Хорските приказки взеха да не ме вълнуват много,много,защото никой не е в моето положение.И нашия батко все за нещо се тръшка на връщане от детската градина,но го игнорирам.

# 679
Мен не ме бърка,че е рано. Един ангажимент по-малко! Така го виждам. А ако я поръчам след раждането и я няма налична, за 3-4 дни дали ще я доставят? Понеже аз гледам комбинирани със столче за кола. Как ще возим бебето в колата без седалка?
Ако ми я намалят с едно 20% хич няма да се замисля, капарирам я и ще седи в магазина до април поне Simple Smile

amairani, да ти кажа хората могат да си мислят каквото си искат. Аз имам една случка със систъра- бях ученичка и я завеодх на празника на В.Търново. Била е на около 4-5г и като се прехласна по един балон за 7лв!!! Рев, тръшкане, аз отказах да дам толкова пари за балон и една жена ме съжали и й го купи. Решила, че нямам пари да й взема балона. Не беше в това проблема, а че е безумно да се дадат 7лв за тъп балон на мини маус, който ще й привлича вниманието 1 ден и после ще се спука или изхвърли (както и стана). Ама хора всякакви...За тия пари щях нещо по-смислено да й взема тогава.

# 680
Две в едно, разсмя ме с този климатик  Laughing
Количката, която имам не става за дъска, а и да ставаше много е вероятно баткото да иска да се вози прав и да се карат с малката. Аз съм харесала една на Фил & Тедс - Навигатор, но ще си помисля.
Росита, слинг не съм ползвала, но с дъщеря ми си купих една специална раница (не е кенкуру), с която може да се носи дете от новородено до 20кг. Марката е Boba. Бях в БГ и я поръчах онлайн от някакъв магазин в Пловдив. Най- добрата инвестиция. Ползвала съм я много и ако не бях забременяла сигурно още щях да я ползвам. Може да се носи детето и птзад на гърба ( като е по-големичко вече). Споделям това, защото и аз съм с проблемен кръст по принцип, но с тази раница тежестта е така разпределена, че не го товари.

# 681
sweety g, и аз много обичам синьо и дори и да имаме момиченце мисля да използвам сини дрешки и акесоари.  Grinning

rosit@
, радввам се ,че  някой има опит с пренасяне на количка.   Grinning

Бухалче, нещо такова ли е?
http://koalabarn.dk/42-578-home_default/air-letvsaegtsbaeresele.jpg

# 682
Flos, да. Само, че тази от твоята снимка изглежд с много тънки презрамки. Моите са уплътнени като презрамки на истинска раница. Всъщност ето линк http://slumber-roo.co.uk/product/186/boba-4g/boba-/buckle-amp-hip Моята е точно като тази от снимката.

# 683
И аз си имам раница - не е BOBA, но също е много удобна. Обаче моята не става за новородено. Доколкото знам трябва някаква подложка. Или бъркам? Така или иначе и тя ще влезе в употреба. Laughing

# 684
Момичета, днес минах и втората ФМ. Всичко е ок с бебчо. Най-накрая разбрах и пола. Ще си имаме момченце  stork-boy. Сега започва голямото умуване за име, че е доста трудно. Simple Smile
Остава само да усетя и първите ритничета.
Роси,  ще ти бъда благодарна ако ми сложиш синьо щъркелче.

# 685
  • На остров
Карина честито !
Флос количка в самолет без бебе като екстра багаж освен да си платиш, но говори все пак с компанията.
Ние от тук ще си вземем Simple Smile

# 686
Карина, честито синьо щъркелче! И аз искам вече да знам, точно заради мисленето на име.
Amairani, трябва подложка да, но моята си идва с такава. Не съм купувала отделно. Мисля зависи от марката. Тя се маха когато бебето достигне определени килограми.

# 687
Днес и аз минах втора ФМ, за сега новините не са .... положителни... Пращат ме на детски кардиохирург за допълнителен преглед на 19ти... Sad

# 688
Аз изборът на количка го бях оставила на моя мъж - справи се перфектно. Стабилна количка, с кош в легнало положение, място за покупки, зимно чувалче за бебето, чанта за бебешки принадлежности, сенник, покривало за дъжд и чадърче, големи гуми така, че и по каменна настилка може да се бута. Избра я в черно с комбинация от бяло, червено и черно каре. За 3 години не е мръднала, ще си я ползвам пак.

Някои се оплакваха от кървящи венци - паста Пародонтакс помага (или паста Пародонтакс с малко кислородна вода при леко възпаление на венците по препоръка на моя зъболекар).

# 689
Бухалче тя моята китайска за 18 евро някъде. Не съм и очаквала подобни екстри, но си ми върши работа за по-нататъка. Simple Smile
karina31 честити сини гащи.karagogova какво видяха, че чак на детски кардиохирург. Силно стискам палци да е излишна тревога. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт