Нужда от малко гид-инг за магазин за части за телефон

• 911
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

Търся доста спешно, магазин за части за телефон. Трябва ми нова батеря за Samsung S4 още днес.
Не успявам в гугъла да намеря нищо смислено Sad
Търся в зоните Бизнес Парк София, Студентски Град, Център около Цум.

Някакви идеи и препоръки?

# 1
http://gsmservice24.com/?gclid=CIqHi8L2mckCFYINcwod8nYAfA

Виж тук, като цяло, мисля че в сервиз е по-вероятно да имат части, отколкото в магазин

# 2
Нова батерия за Самсунг съм купувала от Хенди в Студ. град, във Фантастико е.
Има и още 1 Хенди надолу по  линията на авт. 94. Не знам името на булеварда.

# 3
# 4
Благодаря ви за бързите отговори. Бях набелязал Хенди, но пристигайки в центъра където трябваше да си купя телефона от един прекрасен спесимен на човешката раса, случайно видях магазинче за аксесоари и си взех батерия от там. После взех телефона, доверих се и се оказа, че това прекрасно мило същество ми е продало soft-bricked mediatek clone на Самсунг С4. Sad Цялото ми естество в момента вътрешно крещи от безумието което този ...... реши да ми причини вчера.

Дори не знам какво да правя, сега имам безсмислен телефон (който мъча да оправя с надеждата да не съм загубил паричките които дадох) + чисто нова батерия които не ми трябват.

НО, благодаря Ви за всички съвети за батерията Simple Smile

# 5
Не схванах къде е връзката-търсиш батерия,после си вземаш телефон....баси ,това ако не е измислено,не знам кое  е

# 6
Не схванах къде е връзката-търсиш батерия,после си вземаш телефон....баси ,това ако не е измислено,не знам кое  е

Извинявам се, че така съм объркал.
Купих телефон от OLX. Без батерия заради което и по-ниската уж цена.
Купих батерия преди да взема телефона за да го тествам и буут-на.

Извинявам се, че ви се струва измислено, но благодаря за милият коментар.

Общи условия

Активация на акаунт