МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 547
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Тук съм,тук съм..
При теб как върви?

# 106
  • У дома
Добро утро, от утре съм във вашите редици с моно-то на ВЧ. Днес плодчета, че голямо мазане падна два дена. Ще ви дам отчет утре когато стартирам и ще се премеря пак след 12-я ден. Знам, че от челенчуците ще има плюс, а не искам да се обезверявам.
Лек почивен ден на всички bouquet

# 107
  • Северо=Западналия край
Здравейте момичета! Имам въпрос - тез картофи два дни как ги приготвяте - разбрах че може сварени или пържени или печени, но подправки към тях какви може? а за сиренце към тях сигурно не може и да става и дума..... А зеленчуковия ден може ли да се замени с плодов? От утре ще се метна на тази диетка пък да видим  newsm78

# 108
  • Велико Търново
И аз след зеленчуковия вчера, днес бях с +, подозирам че и утре ще е така. Утре мисля, вместо риба да карам един плодов, че се чувствам страшно подута.

# 109
Здравейте момичета! Имам въпрос - тез картофи два дни как ги приготвяте - разбрах че може сварени или пържени или печени, но подправки към тях какви може? а за сиренце към тях сигурно не може и да става и дума..... А зеленчуковия ден може ли да се замени с плодов? От утре ще се метна на тази диетка пък да видим  newsm78

Сиренце, не!  Naughty

# 110
Добро утроо  bouquet
При мен вчерашния ден на плодове мина успешно.
Днес, ден 13: Пилешко месо на ската
След малко: фитнес

sun sea Хайде впрягай волята и започвай. Дано днешния рибен да ти е успешен  Peace
Herzen  При теб как върви?  Hug
Deva  Hug Heart Eyes Hug

Хубава и успешна нова седмица на всички!  bouquet

# 111
TheOneS, тук съм, нали знаеш! Hug Hug Hug

# 112
Здравейте !
След 2 дни яко омазване кантара посочи +3,600 кг #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И веднага задействах
вчера плодове всякакви и резултат-1,900 кг newsm44
днес ще карам на извара олимпус.Взела съм си 2 кофички
Утре мисля да ям варени картофи
после кисело мляко 2%-3 кофички
сл ден-консерва риба тон
последен ден-плодове
Така го измислих сутринта.Ще споделя резултат.За после незнам какво ще предприема.Искам до Коледа да смъкна 6-7 кг,е айде и 5 ще са ура.
Хубав ден!

# 113
Здравейте! Бях започнала моно , но не издържах. Вече четвърти ден спазвам един от режимите и съм повече от доволна. Минус 2.5кг съм днес. Имах затруднения с WC-то , но днес пих една чаша топла вода сутринта, та сега ми е по-леко( по принцип нямам проблем с тоалетната и това ме измъчва, явно режима оказва влияние). Искам 5-6 кг , ама не знам ще се получи ли. Днес съм на картофи, от тях едва ли ще имам минус утре, ще видим. Хубав ден!

# 114
  • У дома
Добро утро и от мен, днес първи ден картофки, ще има картофена салата, печени пикантни картофки и може би соте, като цяло обожавам катофи и винаги внимавам че мнооого качвам от тях, но сега два дни ще си отям картофи Joy
Чудех се, може ли в зеленчуков ден да си направя постно зеленце в гювеча с малко домати newsm78 Просто само салати, салати ми идват вече в повече Rolling Eyes
Ааа забравих да кажа, стартови кила 67,3кг, цел 60, мисля да Коледа, след това ще си карам разделно, с леко мазане на празничните вечери Blush

# 115
Genni, аз от режимен ден на зеленчуци имах лек плюс ( а от готвено зеле винаги съм на плюс) , ден на кисело мляко и рибен ден ми донесоха минус

# 116
  • У дома
Дамм, досещам се и знам че ще съм на плюс от зеленчуците, затова и казах изходни кила. На кантара ще "скокна" отново след 12 дни Laughing Надявам се да паднат понее 5кг Praynig Имам една рокля за Коледа, и съм като "натъпкан бахур", супер зле, не се харесвам, та искам да стана малко по-финна, да не изглеждам хумуростично, ММ само ме базика вече с тия мои диети, дано тая ми е на късмет и размърда кантара. От около два месеца не искат и не искат да падат кила #2gunfire

# 117
  • Толбухин
Аз си признавам че на зеленчуците се предадох, към 17 ч. ми стана лошо. Сега няма да ям хляб и ако огранича шоколада ще е супер.

# 118
# 119
  • Северо=Западналия край
Еха, това девойче от снимките е станало само кожа и кости........това лично на мен не ми харесва. Иначе, браво за волята и, макар, че не разбирам защо някои хора имат чувството че са пълни, а в действителност не са.

Общи условия

Активация на акаунт