МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 554
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! След картофи +1 кг   #Cussing out, днес на пилешко .

# 121
  • У дома
Добро утро, отчитам и аз успешен първи картофен, днес отново картофи, като цяло се чувствам подута и ужасно кофти си чувствам стомаха от тия картофи, незнам днес може би ще внимавам с количеството, вчера ядох като невидяла картофи, но както казах, аз винаги съм внимавала с тях и не бях яла повече от половин година картофи.
Да ви питам, четох доста различна информация за моно-то, та по-опитните да споделят, взимате ли някакви добавки, аз малко се стреснах и от тази сутрин взимам : Витамин Б(имам проблеми с гърба, а той помага за костите), мулти витамини и омега 3, вие взимате ли нещо и какво е то newsm78
За пилешкото-задължително ли е, може ли да си го сменя с млечни продукти или яйца?
А, да за деойката от снимката, изглежда направо болнаво, незнам дали е същото момиче от клипа, но тази диета от клипа, трябва да си луд да се подложиш на такъв ужасен глад, и "Уж нищо и няма", а после започна да обеснява, само това… само онова, абе не е полезен тоя глад, пък ако ще и 20 кила да смъкна.
Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 122
Добро утро  bouquet
Леле, разликата на девойката от клипа е огромна  Shocked Въпреки това, не бих се подложила на подобен глад  Naughty
Genni Можеш да смениш пилешкото с друг протеин - яйца, извара, риба, телешко...  Peace
brillante Не се ядосвай, този "+" бързо ще го изчистиш  Hug

При мен вчерашния ден на пилешко месо беше успешен.
Днес, ден 14: Варени картофи
След малко потеглям и към фитнеса  Peace
Чувствам се прекрасно - заредена с положителна енергия, лекичка, много амбицирана и грам не ми се хапва нещо нережимно! Дано да продължавам така  Embarassed Mr. Green

Успех на всички диетуващи  Hug

# 123
  • У дома
А може ли двата дни да са различни, примерно 1 ден яйца, втори млечни newsm78 Май голямо мазало ще направя newsm78

# 124
Може, само да е моно.  Peace
Аз например сама си правя моното, нагаждам го според ангажираност на дните и т.н.
Давай смело, никакво мазало няма да направиш  Hug

# 125
И аз така , сменям в зависимост какво ми се яде - онзи ден замених яйцата с риба, макар че на края на деня си казах че няма да повторя рибен ден , но пък имах най-голям минус от нея

# 126
Здравейте   Hug Има ли някой който пази диетата на Ваня Червенкова ? Мама започна днес това и е първи картофен ден, но се чуди може ли да добавя сол ?

# 127
Другият ми въпрос е например колко ви е грамажа за деня ?

# 128
Може сол, не много, аз си слагах шарена сол, защото така ми беше по-вкусно и понеже не ям бяла сол по принцип.
Грамаж - няма, колкото ти се яде.
Аз ядях по 1 кг на ден.

# 129
Единственото което не разбирам е как може да ядеш колкото искаш и пак да има такива добри резултати като вашите ?
Мама също е на 1кг и се чувства много добре, даже ще тренираме след 1 час  Sunglasses

# 130
Ами има.
Това е тайната на моното.
Хем ядеш, хем отслабваш. Grinning

# 131
Аз започнах диетата на Ваня преди два дни и вече съм с два килограма на долу  Peace
Моят въпрос е може ли с нещо да се замени рибата, че не съм и голям фен Sad

# 132
Може, избери си друг протеин. Яйца например.

# 133
Благодаря ти  Hug Hug

# 134
ще пробвам с яйца наистина, дано не се загуби ефекта.. благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт