МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 595
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Изчистих си плюса от картофите , но само толкова. Днес на мляко. Ден 6-ти от началото .

# 136
Добро утро!
На Вас как Ви се отразяват картофите?Ядох ги печени и резултата е 0 на кантара/3-ти ден беше/.Може би не е зле newsm78
brillante и аз днес съм на кисело мляко.Приготвила съм 3 кофички от 2%.
Спокоен ден!

# 137
Добро утро!
На Вас как Ви се отразяват картофите?Ядох ги печени и резултата е 0 на кантара/3-ти ден беше/.Може би не е зле newsm78
brillante и аз днес съм на кисело мляко.Приготвила съм 3 кофички от 2%.
Спокоен ден!
В преден пост написах , че на мен ми донесоха плюс, може би защото ги ядох овкусени.

# 138
  • У дома
Аз след два дена на картофи съм 0. Ама голямо ядене падна а вчера цял ден пържени Blush

# 139
Добро утро  bouquet
При мен вчерашния ден на варени картофи мина успешно.
Днес, ден 15: Кисело мляко
Приготвила съм 3 коф. 0,1%  Peace
След малко отивам и на фитнес  Peace

Аз от картофи винаги имам големи минусчета. Яжте ги слабо овкусени, с минимално количество сол, защото тяхната функция е да изсмукват водата от организма, а когато слагате сол, това няма как да се случи, защото тя задържа вода  Peace
Аз си ги правя варени на пюре с малко лим. сок, чер. пипер, къри и сух чесън и стават страхотни.  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 140
последен ден - кисело мляко и само един свален килограм за 10 дни  Tired
от картофите и зеленчуците качвам, от кисело мляко най-много свалям
две вечери и вино пих, няма много да мрънкам, намляват сланинките, килограмите не чак

следващата врътка ще е:
плодове - 2х пиле - зеленчуци - 2х риба - 2х яйца - 2х кисело мляко

успех, девойки  newsm06

# 141
Herzen, браво. 1кг. въобще не е малко.
Я си представи как изглежда 1кг. пържоли, например  Peace
Щом сланинките видимо намаляват, цифрите на кантара не са от такова важно значение.
Успех в новите 10 моно дни  Heart Eyes

# 142
  • Велико Търново
Аз почнах по Ваня Червенкова, но май си карам мое моно, че много ми идват 2 последователни дни. Вчера и днес съм на плодове, хапвам по малко сурови ядки, около 80гр за целия ден, разпределени на 2-3 пъти. Утре мисля да съм на кисело мляко, после ще видим. За сега съм -1,5 кг, доволно, като се има предвид, че след зеленчуците бях на +.

Успех на всички!

# 143
Абе я който е на ВЧ да сподели колко изяжда като грамаж  newsm78

# 144
няма ограничение в количеството, колкото можеш, но втория ден толкова не ти се яде, че няма как да прекалиш  Flutter

толкова хубаво свалям от мляко, че се чудя дали да не ги подредя по два дни: пиле-мляко-зеленчуци-мляко-риба-мляко-яйца-мляко-плодове-мляко  Rolling Eyes

Успех в новите 10 моно дни  Heart Eyes
мерсиииииииииии  Hug Hug Hug

# 145
Момичета , овкусявате ли зеленчуците? Не мога по това време на годината да ги ям без нищо.

# 146
аз да, но съм далеч от правата линия на партията, не вярвам ензима на босилека да попречи на ензима на яйцето  hahaha
сега сериозно: в деня на зеленчуците са разрешени и зелени подправки, а във всички дни са разрешени сол, зехтин и лимонов сок  Peace

# 147
По колко сваляш от мляко?

# 148
почти по килограм

# 149
Аз свалям най-много от картофите.
Като гъба попиват водата.

Общи условия

Активация на акаунт