МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 608
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
запомнила съм те, че не сваляш от млякото
от години се храня ВМ-НВД и след всеки въглехидрат оттичам водата с дни

# 151
Herzen,страхотен резултат след мляко.По колко изяждаш ?Предполагам,че не си на нискомаслено...

# 152
запомнила съм те, че не сваляш от млякото
от години се храня ВМ-НВД и след всеки въглехидрат оттичам водата с дни

Не само не свалям, ами нацяло спрях млечните след моното. Wink Вече 6 месеца.

One's, хапвай си по-високо маслено мляко. Peace

# 153
И аз си направих мое моно. Започнах от 78 ,а си мислех ,че съм 76 .утре ми е плодов,предложения ?!

# 154
Хоп, идвам на отчет.
Днешния ден на кисело мляко мина успешно.
Сутринта тренировката мина повече от добре, бягах дори повече отколкото ми е по програма
Изядох 3 коф. Вереа 0,1%, като последната я хапнах в 16ч.
После ходих по магазини - купих си рокля и обувки за 8 Декември  Flutter
Току що се прибрах и не смятам да ям повече, никакъв апетит нямам  Confused

Утре, ден 16: Моно-лунна  hahaha Смятам да изпия 2 фреша от грейпфрут, а през останалото време - водичка  Flutter
Имам и почивен ден от фитнеса по програма, но за сметка на на това ще съм на лекции от 11 до 19ч., а след това ще пътувам до Пловдив. Та, ще бъде дъъълъг ден.

DeVa Ям такова мляко, защото попринцип другото ми е мн кисело и солено  Confused Дори, когато не съм на режим, пак си ям такова мляко - не е целенасочено  Hug Heart Eyes
sun sea Как си? Оправи ли се оттокът?  Hug
Herzen  Hug Heart Eyes Hug

# 155
Оцет може ли ?

# 156
Може. Peace
Овкусявай си смело.
Само без сосове и майонеза.

# 157
Herzen,страхотен резултат след мляко.По колко изяждаш ?Предполагам,че не си на нискомаслено...
2% боженци, харесва ми на вкус - 1-2 млека и 2-3 айряна,  всеки път различно

# 158
Здравейте, момичета, пак съм на диета след дълга пауза 😊 започна на 6.09 96кг, направих си 2×24 като накрая бая прегрешавах... После пауза, уж почнах пак, но по 1 ден ама не ми стигна волята... И след бая хапване от понеделник пак съм на линия, не се претеглих понеже очаквах отчайващи чифри. Но каква изненада, днес кантара показа 84,5! Много, много доволна, моното на ВЧ ми действа супер! Сега съм много мотивирана до празниците да стана 80кг, за по-малко ще се боря догодина.

# 159
Здравейте , дами! Вчерашния млечен ден завърши на  гости с чаша вино и малко сирене . Днес ме е страх да се кача на кантара. Мисля да го карам на плодове или зелена салата- ще реша какво ми се яде като огладнея. Хубав ден!

# 160
  • Велико Търново
Здравейте, мислех днес да съм на мляко, но видях, че е лунен и май ще направя и аз моно-лунна.

Браво за резултатите и успех!

# 161
Днес е трети ден на мама и е на месо. Тя изаде 600гр пилешко.. добре ли е ? За салатите всички зеленчуци ли са позволени ?

# 162
Кои те интересуват?

# 163
Здравейте  bouquet
При мен моно-лунния ден мина успешно  Peace
От 11 до 21ч. бях на университет - смазана съм  Confused
Изпих 500мл. фреш Грейпфрут и 1,5л. вода
С водата изостанах малко, но ще гледам да изпия поне още 1л. докато си легна

DeVa Hug Hug Утре на какво мислиш, че ще е по-добре да продължа след Луната - плодове или варени яйца, че съм в чуденка още  newsm78

Hug на всички!

# 164
Плодовете след глад са по-полезно захранване . Peace
Вчера-картофи.
Днес-риба.
Количествата ми са големи обаче.

Общи условия

Активация на акаунт