МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 614
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
И аз така мисля, плодове, TheOneS! Hug

# 166
Благодаря и на двете. Плодове ще са!
Ябълки, киви и фрешове от грейпфрут  Flutter

sun sea Браво! Няма значение количеството, щом е моно!  Hug
Значи утре, ден 17: Плодове  Peace

# 167
Благодаря ти! bouquet
Дано с времето ги намаля. Embarassed

# 168
И аз първите 2 дена на картофи ядох супер много. Интересното при моното поне при мен, е че имам минус, когато съм хапвала поне 3 пъти през деня, ако не съм яла почти нищо няма минус. Явно наистина трябва храна, за да работи метаболизма. Четвърти ден моно на ВЧ - успешен 😊

# 169
  • Велико Търново
Мина и моя монно-лунен ден. Добре беше, вода, един фреш грейпфрут, 2 фреша портокал.

Днес мисля да съм на мляко. Не знам колко е добре. След вчерашния ден имам -600гр. После мисля да съм на картофи, ще видим.

Успех на всички!

# 170
браво, sun, лека и полека ще намалиш и количествата  Hug

# 171
Привет! Днес на месо , кантара не дава големи минуси за мое съжаление. В диетата на Галимира пише , че се свалят за 10 дни 6кг, знам че всичко е до организъм и все пак се надявах на подобни килограми. Разбира се важно е и от какви килограми започваш. Смятам да си изкарам 10 дни пък после ще я смятам с някаква почивка и захранване.

# 172
Вие какъв спорт включвате освен фитнес ,много ми е трудно с това моно как издържате ,понякога имам прегрешения ,днес не се теглих ,но утре ще го направя ,желая ви много минуси Simple Smile

# 173
  • Велико Търново
Честно казано нямам много време за спорт. Ако се отвори някой промеждутък от 30 мин - час играя зумба в нас. На обяд гледам да се разхождам всеки ден по час, това общо взето.

# 174
Зеле, ряпа може ли ?
Днес мама си развали диетата, защото беше на рожден ден, че и торта яла.... Утре и е зеленчуков и мисли така да продължи.. дали ще имъ ефект ? Тя иска да свали до 3кг.

# 175
Диетата Галемира има ли резултат ?

# 176
Диетата Галемира има ли резултат ?
Всъщност всеки тук си кара някакво свое моно, с такова впечетление останах. Общо взето концепцията е една и съща храна за деня. Аз лично за 1 седмица съм между 2-3 кг в минус. После обаче идва йо-йо ефекта и трябва според мен разделно хранене

# 177
Хайде и аз да се отчета   Flutter
Преди малко се прибрах от цял ден обикаляне по задачи и разкрасителни процедури.
Дойде ми и МЦ /добре, че преди това вече бях минала козметичката   Embarassed Mr. Green/
Та, цял ден така или иначе не бях яла, само водичка и 2 кафенца и си викам я да се тегля и меря пък квото такова:
Резултатът -1кг. от луната, което прави общо свалени 7,300кг. от началото на режима ми   Flutter
Обиколките са следните:
Талия - 8см.
Паласки - -6см.
Дупе -6см.
МНОГО съм доволна   bouquet
Пак ще се претегля след като свърши МЦ и мисля, че минусите тогава ще са още по-големи, защото обикновено в МЦ задържам поне 1-2кг вода   Mr. Green
Днес пропускам фитнеса, че съм смазана вече
Утре обаче ще се размажа   #2gunfire

Hug Hug Hug Hug

# 178
Мисля да мина на моно и аз. Ще зепочна с мама от утре на зеленчуци, но не обичам риба и се чудя за 4 дни зеленчуци. След 8 дни мисля да пробвам тази диета, но с тези 2-3 ябълки ще има ли ефект ?

# 179
Хора я кажете как правите салатен ден... има салата от зеле, моркови и ябълки, но ябълките са плод...  Crossing Arms има салата от домати, краставици и сирене, но сиренето също не е зеленчук :Д Може ли да се ядат такива салати или трябва да са само зеленчуци?

Общи условия

Активация на акаунт