МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 631
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
а според теб могат ли  Rolling Eyes Whistling ooooh!

# 181
Хора я кажете как правите салатен ден... има салата от зеле, моркови и ябълки, но ябълките са плод...  Crossing Arms има салата от домати, краставици и сирене, но сиренето също не е зеленчук :Д Може ли да се ядат такива салати или трябва да са само зеленчуци?
Аз днес хапвам: 1 - салата домати, краставици и печен пипер, магданоз; 2 - салата червено цвекло, моркови и ... краставица вместо ябълка за сочност, че само цвекло и моркови ми е много сухо. Мисля и утре това да ям, ще ми се да издържа този път само на салата, че от готвено качвам пък и зеленчуковите манджи направо ми крещят за малко хлебче  Embarassed ако не успея ще си измисля утре някаква зеленчукова супичка.

# 182
Хора я кажете как правите салатен ден... има салата от зеле, моркови и ябълки, но ябълките са плод...  Crossing Arms има салата от домати, краставици и сирене, но сиренето също не е зеленчук :Д Може ли да се ядат такива салати или трябва да са само зеленчуци?

Нито сирене се яде със салатите, нито ябълки.
То затова е моно.
Само един вид храна.

# 183
Здравейтеее  Hug Hug
Приемате ли нови ??

Решена съм да си правя свое моно и да са по 2 дни еднаквите храни  Mr. Green
Например ще започна с 2 дена салати, защото ще съм на село, а баба е приготвила много, а след това се чудя на какво да съм.. например яйца може, а след това плодове  Blush
Тъй като излизам в 7ч сутринта и се пребирам чак в 17:30ч. нямам възможност да ям постоянно и ще питам проблем ли ще е ако сутрин ям плод или зленчук, или кисело мляко, защотото само това мога да си купя от там, а от вкъщи не мога да си нося, защото е забранено..  #Crazy

# 184
Калинка 11 ".......от вкъщи не мога да си нося, защото е забранено..  "  newsm78 това пък къде се случва? Моното е да се храниш с едно и също през целия ден.

# 185
Днес искарах на две яйца на тефлонов тиган бъркани без мазнина и нищо друго вода два литра и два чая и утре ще видим как е,но пп време на тренировката ми прилоша няколко пъти и около 25мин приключих.за утре си направих варено зеле по скоро задушено,без сол само като спрях котлона добавих няколко капки зехтин,по добре ли е без подправки или те не пречат на диетата?

# 186
Мазнината не пречи, даже е добре.
Със солта гледай да не прекаляваш, малко може.

TheOneS, забравих да те похваля! Heart Eyes bouquet

# 187
Пак включване от мен  Mr. Green
Да ви споделя, че след като направих 18 режимни дни, тази вечер се наградих с НЕрежимна вечеря
Не съм се омазвала, просто хапнах нормално-Св. пържола на скара+малко сирене и за десерт - мляко с плодове и 1ч.л. мед в него  Peace
От утре продължавам и ще карам до Коледа, т.е. точно 20 дни  Hug

# 188
Ей! Naughty
Гледай пак да се оплескаш! Naughty
Що ли бързах да те хваля? Sunglasses

# 189
Ей! Naughty
Гледай пак да се оплескаш! Naughty
Що ли бързах да те хваля? Sunglasses

DeVa Бъди сигурна в мен, че няма да се оплескам  Heart Eyes Hug  Heart Eyes
Поставила съм си цел до 18-ти, но мисля, че и по-скоро ще я постигна  Sunglasses

# 190
Приготвила съм дряновицата, да знаеш! Mr. Green
Да не те сурвакам рано-рано! Laughing

# 191
Приготвила съм дряновицата, да знаеш! Mr. Green
Да не те сурвакам рано-рано! Laughing

hahaha hahaha Е, това си беше заплаха.
Не стига, че бой ще ям, ами като е сурвакане, и пари за него ще трябва да дам  Joy Joy

Режимна на 100%. Обещано!  Whistling Heart Eyes

# 192
 Hug

Успех! Heart Eyes

# 193
Добро утроо  bouquet
DeVa Благодаря!  Hug Heart Eyes

Аз днес започвам наново с пълна газ.
Ден 1: Кисело мляко
След малко отивам и на фитнес.
Днес също имам много задачи за вършене, та пак няма да се спра цял ден  ooooh!
Последните 4 дни, сигурно извървявам поне по 15км. на ден  Laughing
Поставила съм си за цел до Коледа да сваля поне още 10кг.,  bowuu Flutter

Хубав Съботен ден на всички.  Hug

# 194
а според теб могат ли  Rolling Eyes Whistling ooooh!

Според мен могат, но затова питам вие как ги правите.. защото не се води зеленчуков ден, а салатен, пък това се водят салати, аз зеленчуци не ям, освен това което съм изброила - общо взето 4-5 неща

Общи условия

Активация на акаунт