МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 514
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мерси, да разбирам ли че варива като цяло няма?

# 61
  • СОФИЯ
Да, няма.

# 62
Здравейтее  Hug
При мен днешния ден на варени картофи мина успешно.
Имам обаче един проблем - от известно време насам само като видя картофи ииии  Sick
Чудя се дали мога да ги заменя с варен червен ориз поне на 1 врътка
Някоя от вас пробвала ли е на ориз и има ли ефект?  newsm78

# 63
  • Велико Търново
Здравейте, приемате ли нови?

От вчера съм на диетата на Ваня Червенкова. За първи път я правя, чудя се какво ще ям в дните за салатите. Дайте идеи вие какво хапвате?

# 64
Здравейте момичета, аз нали заявих тук преди няколко дни, че започвам диетата на ВЧ  Grinning, изкарах първия ден на картофи и на втория като станах бях по склонна да стоя гладна отколкото да карам на картофи. За това си измислих мое си моно, според това какво ми се яде сутринта. Та значи първият ми ден беше картофи, вторият плодове, третият извара, четвъртият пак плодове, петия вече не беше моно защото беше риба и зеленчуци и вече спирам, че станах 48 кила(52 кг. бях като се записах тук, това на ръст 155см.), за първи път виждам цифрата 4 на кантара. Изводът ми е, че каквото и да е моно работи и определено размърдва кантара, ако някой е запецнал на едни килограми като мен с месеци. Размърдаха се и мерките - минус 3 см. от талия, -2 от ханш, -3 бедра. Сега започвам да работя по задържане, понеже както бързо ги смъквам толкова бързо и ги качвам. Успех на всички ви желая  bouquet

# 65
  • Толбухин
арсен браво, аз съм почти с твоите размери, но виждам 4 и отзад  Twisted Evil 50 да стигна ще викам ихуу.
Тази сутрин кантара показа 54,600 кг. - 400 гр. минус
Втори ден картофи гадна работа. Вчера варени днес ги изпекох, но още не съм хапнала, направо ми се отщява  Laughing

# 66
  • У дома
Дами, имам един въпрос, имате ли проблеми с 00 от режимите, и как го решавате. Преди няколко месеца пробвах, но така се "циментирах", че приключих преждевременно, искам да паднат малко кила и мисля от понеделник, да се включа в редиците с на ВЧ моното Rolling Eyes Споделете,моля опит, как решихте този проблем. Аз се чудя дали да не взимам лекарства докато съм на режима newsm78

# 67
Добро утроо  bouquet
арсен Браво за резултата  Hug
Genni Аз винаги съм имала проблем с 00, не само от диетите. Всяка вечер преди лягане пия чай "Сание" /от този, който е с повече бамбук, защото от него не ме боли корема/ и нямам никакъв проблем. Пробвай, ако ти понася е чудесно решение  Hug

Аз днес продължавам с ден 8: Пилешко месо.
Днес по график имам почивка от фитнеса /мразя ги тези дни  Mr. Green/
Утре ще правя лунната диета, съвпадна ми с деня на плодове, така че ми е перфектно - ще карам на фрешчета + вода.  Flutter
Бях казала, че няма да с тегля, но утре сутрин ще се метна на кантара, защото ми е интересно какъв ще е резултатът след луната и ако ми хареса, ще лунувам всяка седмица  Rolling Eyes

Хубав ден на всички  bouquet

# 68
Добро утроо  bouquet
арсен Браво за резултата  Hug
Genni Аз винаги съм имала проблем с 00, не само от диетите. Всяка вечер преди лягане пия чай "Сание" /от този, който е с повече бамбук, защото от него не ме боли корема/ и нямам никакъв проблем. Пробвай, ако ти понася е чудесно решение  Hug

Аз днес продължавам с ден 8: Пилешко месо.
Днес по график имам почивка от фитнеса /мразя ги тези дни  Mr. Green/
Утре ще правя лунната диета, съвпадна ми с деня на плодове, така че ми е перфектно - ще карам на фрешчета + вода.  Flutter
Бях казала, че няма да с тегля, но утре сутрин ще се метна на кантара, защото ми е интересно какъв ще е резултатът след луната и ако ми хареса, ще лунувам всяка седмица  Rolling Eyes

Хубав ден на всички  bouquet

А по принцип при лунната диета в тези дни само течности ли се пият?

# 69
Здравейте!
Правил ли е някой моното на ВЧ ,но по 1 ден,а не по 2 и как се отразява това на кантара?

# 70
*Mariana* Ами попринцип да. Има момичета, които карат само на вода и чай, има такива, които пият и фрешове /аз така ще правя/, има даже момичета, които хапват плод, но като цяло винаги има ефект, така че ако ще я правиш избери варианта, при който ще ти бъде най-приятно  Hug

# 71
Здравейте , мисля от утре да започна на ВЧ и да съчетавам с упражнения...Наскоро родих...колко скоро преди година ,май месец започнах с какви ли не диети и от 86 в момента съм около 76 (утре ще се измеря) ... Имам въпрос ,сутрин с топла вода пия ленено семе от скоро 5 дни(1 свален килограм ,но не и от диета) , това проблем ли е, самото ленено семе е около 3гр ?

# 72
Здравейте и от мен! Денят ми на ядки минава успешно и не ми е гладно, а очаквах да ми е трудно. За утре съм си предвидила плодове и като прочетох сега за луната се зарадвах. Дано да имам стабилен минус.

TheOneS, стискам палци за кантара bouquet

# 73
  • Толбухин
Кантара показа 53,700 кг. тази сутрин.
Първи ден пиле

# 74
какъв им беше случея на гъбите, можеше ли-не можеше ли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт