МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
какъв им беше случея на гъбите, можеше ли-не можеше ли  Rolling Eyes
Не можеше  Wink Ама то и царевица не може, а някои хапват и не качват. Ако удържиш ясно, че е по-добре, но ако съвсем си изтрещяла за гъби, по-добре хапни няколко.

Аз днес първи ден пиле, но имам страхотна пражка шунка и ще ям и от нея.
В старите теми някой беше дал линк към една таблица, от която се виждаше калоричността на различните меса. Ако някой може да я плясне пак  Hug

# 76
от спайдер-спорт гледам таблицата
http://spidersport.com/calories.php

пилешкото на  крилца 'лале' от Била мога да го ям
едни манатарки тъкмо изсъхнаха и само в зеленчуците ги намествам, за това попитах
днес ще си ги мириша, а утре ....  Twisted Evil

за три дни - само 400гр  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 77
  • СОФИЯ
Мерси за таблицата  bouquet

# 78
Здравейте,момичета!Отдавна само ви чета,но имам и доста въпроси  newsm78!Правя
2-ра "врътка"на режима на В.Ч,(започнах на 05.11).Първите 12 дни свалих общо 7 кг, но не съм свалила нищо до сега през втория цикъл (вече съм на 2-ри плодов ден)!
Успокоявам се,че е нормално за 24 дни да сваля 7 кг,не повече!
В дните на плодове си позволявам и по малко бадеми!Чудя се дали да си почина малко,за да се "рестартирам",но от друга страна не искам да си нарушавам ритъмът.Само да кажа,че не спортувам-нямам достатъчно време и сили.

# 79
ееееее, браво на теб за 7те кг  newsm18
аз като спрях и започнах чак след 20 дни
в групите във фейса и те не свалят много на 2рата врътка, но така се задъража сваленото
пиша все за тях, защото са много хората в тях и им се повтарят набллюденията

# 80
дани 7, когато правих диетата за първи път и аз свалих 7кг на първа врътка, а на втората 2. Правих 2 дена почивка и пак я почнах и не свалях нищо. Но бях много мотивирана и по едно време кг пак тръгнаха надолу. Зависи много от организма ти и как се храниш по принцип. Разтоварващите дни не са лошо нещо. В началото, когато започнах диетите, ми действаха много добре и след тях започвах да свалям. Сега обаче след тях влизам в застой. Ако чувстваш, че организмът ти има нужда от почивка, направи я.

Взе да ми става много дълъг постът, та за отчета- денят на плодове ми мина много добре. Да видим кантарът какво ще покаже след луната утре сутрин.  Laughing

# 81
дани 7, когато правих диетата за първи път и аз свалих 7кг на първа врътка, а на втората 2. Правих 2 дена почивка и пак я почнах и не свалях нищо. Но бях много мотивирана и по едно време кг пак тръгнаха надолу. Зависи много от организма ти и как се храниш по принцип. Разтоварващите дни не са лошо нещо. В началото, когато започнах диетите, ми действаха много добре и след тях започвах да свалям. Сега обаче след тях влизам в застой. Ако чувстваш, че организмът ти има нужда от почивка, направи я.

Много ти благодаря за отговора.По принцип свалям много трудно килограми,поради силно изразен хормонален дисбаланс.Когато започнах тази диета не вярвах,че ще ми помогне,но сега съм повече от обнадеждена(след като има резултат).Ще направя малка почивка след последните ми 2 дни и започвам пак.

# 82
Здравейте, момичета.
Днес ми беше ден 9: моно-лунен  Joy
През деня изпих 2 фреша, 2 кафета и много вода. Като се прибрах изядох 1 зелена ябълка  Whistling
Пиша деня за успешен и с нетърпение очаквам утрешния ден да видя резултатът  Praynig
Иначе тази сутрин се претеглих и бях точно 84кг., което означава, че за 8 дни съм ок. -4кг.  Mr. Green
Вече започвам да се тегля всеки ден, за да следя прогреса си, но ще го правя само сутрин.  Peace

Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 83
  • Толбухин
Днес 4 ден пак пиле, въпреки че снощи съгреших с много малко шоколад  Embarassed. Тази сутрин кантара показа 53 кг. Кафе пия, вода също се стара я да пия повече - там ми е основния проблем.

# 84
  • Велико Търново
Здравейте и аз днес на пиле пак. Не съм се мерила, че не успявам сутрин. Днес така да не ми се яде пилешко, ама ще измисля нещо. Притеснява ме утре на салати какво ще ям.

# 85
след зеленчуците +500 гр, няма да се мъча още един ден с подуто коремче Crossing Arms
пиле от топлата витрина Била ядох, салати - зелени, домат, карфиол

TheOneS браво на теб, чудесен резултат  Hug ura

# 86
  • София
Оф, я кажете сега тиквата към кое да я водя - зеленчук или плод. Тя е от т.н плодови зеленчуци  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0 и се чудя кога мога да я ям  - в плодов, зеленчуков ден или и в двата. Направих на мъжо и ми текат лигите та се чудя Laughing

# 87
  • Велико Търново
Оф, я кажете сега тиквата към кое да я водя - зеленчук или плод. Тя е от т.н плодови зеленчуци  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0 и се чудя кога мога да я ям  - в плодов, зеленчуков ден или и в двата. Направих на мъжо и ми текат лигите та се чудя Laughing

И аз обичам тиква, но печена с мед, пък надали е позволено точно така.

# 88
  • София
Аз я ям само сварена....иначе да с мед е по-добре, и с орехи ...ама съвсем не става така Laughing

# 89
Здравейте, момичета  bouquet
Herzen Благодаря  Hug Не се мъчи със зеленчуците щом не ти понасят. Замени ги с нещо, което обичаш  Heart Eyes
дани 7 Браво за резултатът  Hug
Lavender81 Тиквата е в плодовите дни, без мед и ореди, може само с канела Hug

Аз след вчерашния моно-лунен ден съм -1кг. Повече от доволна съм  Mr. Green
Започвам да лунувам всяка седмица. Следващата фаза е на 03.12 от 09:41:35 и още от сега се записвам.  Joy
Иначе днес продължавам с ден 10: Варени яйца
След малко отивам и на фитнес.
Надявам се до края на другата седмица, цифрата на кантара да започва със 7-ца  Praynig

Хубав петъчен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт