МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 701
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, на диетата на ВЧ съм, четвърти ден, но бих искала да ми споделите, дали в зеленчуковите дни може да се ядат манджички-постни разбира се-гювеч да кажем, супа, такива работи? Мерси!

# 316
Привет! Доста изчетох за монодиетите и конкретно за първата предложена, която има невероятен ефект върху една известна дама. Та така, след 7 килограма в плюс за зимния сезон, неизбежно трябва да се захвана с нещо ефикасно като старт на слабеене, а след това и режим.
Някой започва ли сега диетата? Имате ли някакви интересни рецепти?
Целта ми е да издържа поне първите 12 като се надявам да имам в минус поне 3-4 кг.
Стискам си палци, стискайте и вие!  #Cussing out Grinning Mr. Green

# 317
Здравейте момичета,

От лятото боря едни 20 кг. С диетата на ВЧ успях да махна 10 от тях, от които сега по празниците върнах 3. Та целта ми е 13 кг. (няма да се оплаквам ако сваля и повече Simple Smile).
От миналата седмица съм на моно-то на galimira28, леко модифицирана:
1 ден - 2 кофички кисело мляко;
2 ден - зеленчуци (не само сурови);
3 ден - 5 яйца (пържени с масло);
4 ден - плодове на корем (вместо картофи)
5 ден - пилешко месо - варено, печено, задушено с масло....
За мен е по-важно да огранича въглехидратите, а за мазнините смятам, че са полезни - особено животинските.

За 5 дни съм - 3,1 кг, надявам се и втората 5-ца да имам добри резултати. Ще пиша след втората 5-ца.

Успех на всички!

# 318
  • Варна
Дами аз съм на втория рибен ден, малко ми бактиса...много ми се пие вода от това разнообразие, нямам търпение утре плодовее, нали може печени ябълки ?
Искам да попитам понеже съм алергична към кисело мляко с какво да го заменя ?
И една друга тайна от мен ям до 18ч , има ефект Wink
Успех на всички, аз съм след бременност и имам 4кг в излишак дано да ги махна до 12 ден, ще се тегля накрая. Blush

# 319
След 1-ви картофен съм минус 1 кг. Днес съм на картофена крем супа с чубричка и черен пипер. Утре на печено пиле. Имам въпрос- може ли в зеленчуковия ден да се яде постно зеле с домати на фурна? Реално погледнато са си печени зеленчуци...

# 320
  • СОФИЯ
Аз съм си правила постно зеле.

# 321
  • Велико Търново
Аз съм втори ден - на пиле/както писах по-рано, правя по един ден моно/, вчера бях на картофи - само печени и на пюре ядох/ в пюрето сложих малко краве масло и сол/, тази сутрин на кантара - нищо Confused Днес беше, и все още е голям зор с това пиле - преглъщам едни печени бутчета, ама така, без нищо - вече ми се гади от тях. За утре съм подготвила задушени зеленчуци/карфиол, моркови и броколи/, домати, краставици и авокадо...пък да видим дали ще размърдам килограмите.

# 322
Аз съм си правила постно зеле.

Супер, така поне ще бъде малко по-поносима самата диета. Пилето го запичам с подправка за пиле на Пикантина и съвсем леко намазвам с олио. Малко модификации, но и без това 2 дни се яде едно и също, поне да има някакъв вкус.
Успех на всички вас и дано дистигнете желаните килограми.

# 323
  • Варна
9 ден -5кг Simple Smile Много вода пих май това е ключа  Heart Eyes

# 324
  • София
Дами аз съм на втория рибен ден, малко ми бактиса...много ми се пие вода от това разнообразие, нямам търпение утре плодовее, нали може печени ябълки ?
Искам да попитам понеже съм алергична към кисело мляко с какво да го заменя ?
И една друга тайна от мен ям до 18ч , има ефект Wink
Успех на всички, аз съм след бременност и имам 4кг в излишак дано да ги махна до 12 ден, ще се тегля накрая. Blush

Колко време след раждането започна диетата?

# 325
  • Варна
4 месеца.

# 326
*Biskvitka* прави ги по 2 дни и само това, от което със сигурност знаеш, че не сваляш - по един

# 327
  • Велико Търново
Благодаря ти за съвета, Herzen bouquet ама като не знам от какво свалям и от какво - не Thinking аз диета не съм правила .....има -няма от 7-8 години, поддържам горе-долу едни килограми, варират + - 3, 4 - слабея от притеснение, нерви....пълнея ....от лакомия Embarassed
Два дни ми се виждат много за една и съща храна, но ако не сваля нищо/аз не съм и първа младост, де, по-трудно става вече Confused/, ще направя следващия цикъл както е в оригинал.

# 328
Тъкмо сега ще разбереш от кое сваляш и от кое качваш. Peace
Може и по 1 ден. Пак работи. Peace

# 329
  • Велико Търново
Благодаря, Дева bouquet Четох по-назад, че някои момичета така са процедирали и затова подходих по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт