МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 692
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Варива са, аз не бих ги яла Confused

# 301
  • София
Да се отчета... седми ден- риба. Досега нямам никакви прегрешения, но нямам и апетит. През изминалите два салатени дни ядях насила привечер (знам, че не бива), но бях и доста заета и нямах време да обмислям меню и изобщо да мисля за храна.

Нямам кантар, но огледалото показва смаляване на обиколките. Коремът ми не стърчи и това ме изпълва с радост. След коледно- новогодишното безпаметно ядене, за пръв път не ми се иска да се застрелям, поглеждайки се.
Приятни почивни дни!

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 15:06 от Bettie Page

# 302
Здравейте и от мен! Днес 7ми ден риба, но замених с пилешко пак защото риба не ям. Мога да се насиля веднъж, но два дни...  Sick Малко неудобен въпрос, може и да сте го обсъждали, но как сте с  smile3550 ?

# 303
Влизам да се оплача, та барем мръдне кантара... След зеленчуков ден, нито грам надолу. Това нормално ли е? Бях си напълно режимна на з., о. и в. със задушени зеленчуци и броколи. Днес ще съм на салати, пък да видим. Мръннн Blush

# 304
Влизам да се оплача, та барем мръдне кантара... След зеленчуков ден, нито грам надолу. Това нормално ли е? Бях си напълно режимна на з., о. и в. със задушени зеленчуци и броколи. Днес ще съм на салати, пък да видим. Мръннн Blush
Явно може, аз два дни не мърдам, а 3 съм 100г нагоре. Днес ям каквото искам. Утре почвам пак. Не знам защо 3 дни не свалям, яд ме е. А не ям. Имам прегрешения като лъжица лютеница, нищо др и пак не свалям.
Понеже днеш ядох печена филия с пържола и салата, утре може да съм само на вода. Няма да вечерям.

# 305
Като не ядеш, няма как и да свалиш

# 306
Като не ядеш, няма как и да свалиш
Не че не ям 😊 просто съм режимна. А и например вместо кг риба изаждам 600г или 700г . наяждам се. Наяждам се с две млека. Вече мисля дали не е хормонално,  защото имам да свалам мн. Все пак това са 15, а можеше да ка малко. Хайде няма ли кой да направи табличка или не искате??

# 307
Явно мрънкането помага-днес съм -400гр. Crazy
Днес съм на риба и ще направя филе от скумрия на скара за през деня. Купих си пушена съомга и риба тон консерва, за да разнообразявам, ако ми писне.
Хубав ден! bouquet

# 308
  • Sofia
Никога не съм била на диета. Сега покрай празниците качих 3кг и ,тъй като приятелка е много доволна от този режим, ще пробвам Simple Smile Навих мъжа ми също и днес бяхме на картофи.

По принцип не закусвам, така че утре на обяд ще ям соте, а вечерта печени.
Стартирам от 58, целта ми е 55

Успех на всички Simple Smile

# 309
# 310
След ден на риба -300гр. Днес менюто ще е същото-филе от скумрия на скара, пушена сьомга и консерва риба тон.
Диетата много ми харесва, но вече започват да ми липсват въглехидратите. Mr. Green

# 311
Здравейте от днес и аз започвам диетата на ВЧ сега съм на картофи

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:40 от elica_2007

# 312
След ден на риба -300гр. Днес менюто ще е същото-филе от скумрия на скара, пушена сьомга и консерва риба тон.
Диетата много ми харесва, но вече започват да ми липсват въглехидратите. Mr. Green

Ако ще се връщаш към тях, хич не се мъчи.
Идеята е да ги намалиш максимално.
Иначе ще си върнеш свалените кг.

# 313
Една от целите ми е точно това, да намаля възможно най-много въглехидратите, защото от тях качвам. Ако стане и напълно да ги забравя... Whistling

# 314
Е, не напълно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт