МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 687
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
*cocolino*  много ми стана интересно това с -15,00 кг за месец
Моно ли прави с изредените неща bouquet

# 286
  • Burgas
Здравейте,
първи ден зеленчуци - сурови моркови, зеленчукова крем супа, кисели краставички, после броколи на пара. Дано издържа

# 287
В краставиците нали има захар?

# 288

В кои краставици?

# 289
Отчитам вчерашния успешен ден на пиле с резултат -700гр. Пилето не ми понася много и за днес съм си приготвила само една пържолка, а вечерята ще я мисля след работа.
ПП: Гледах интервю на ВЧ, където казва, че от първите четири дни не сваляла. Shocked Явно ефект няма да има, ако количеството е прекомерно...
Успешен ден на всички! Hug

# 290
Нели, моното ми беше картофи, плодове, мляко и зеленчуци 10км кардио и сил тренировка вечер

# 291
*cocolino*Благодаря Hug

# 292
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте от днес съм на режима на Ваня

# 293
  • Велико Търново
Здравейте, момичета bouquet
За изминалите два - три месеца качих 4-5 кг., които ми пречат, тежат..просто са ми излишни и си ги усещам Simple Smile Решила съм и аз да започна диетата на ВЧ, но едва ли ще мога по два дни да ям едно и също, и най - вече - на пиле и риба Confused Та, затова и предвид малкото кг-ми, които имам да свалям, ще заложа на тази диета, но ще я правя по един ден моно.
Ще съм благодарна да си споделяме горе - долу дневното меню и начина на приготовление на храната, и разбира се, резултатите.
Успех на всички bouquet

# 294

В кои краставици?
В киселите ☺

# 295
Добро утро!
Аз вчера тотално съгреших, но имах имен ден и ми е простено! Днес продължавам и ще се правя, че нищо не е станало пък ще видим... Приятен ден!  bouquet

# 296
Добре дошли и успех на Адреналинка и Бисквитка  Hug
Адреналнка, колко килограма ще сваляш?

# 297
Минавам да отчета вчерашния успешен ден на пиле. Днес зеленчуци и съм приготвила броколи и брюкселско зеле на пара. За вечеря планувам да са задушени зеленчуци.
Успех на всички! bouquet

# 298
  • Burgas
Здравейте,
боб, грах, леща - зеленчук ли са или варива и разрешени ли са в третата двойка на зеленчуците и салатите?

# 299
  • СОФИЯ
Здравейте,
боб, грах, леща - зеленчук ли са или варива и разрешени ли са в третата двойка на зеленчуците и салатите?

Варива не може. Някои нарушават с царевица и казват, че не качват от нея.

Общи условия

Активация на акаунт