МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 679
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Herzen , Hug Hug Hug
Здравейте!
Вчера-картофи,днес-пържоли.
Успешен ден на всички! Peace

# 271
sun   Close-mas:  smile3539  wavey
тайничко диетуваш, а  : 4470

# 272
чаках да се появиш.До къде ги докара кг ?

# 273
това е тайна, която дълбоко пазя от себе си   smile3520
но само да се качи малко температурата и тръгвам на фитнес  animal085 animal085 animal085

# 274
браво!

# 275
*cocolino*, точно гладът за сладко имах предвид. Peace
То че може и лакомия да има, е възможно Wink, но е добре да си видиш кръвната захар и най-вече инсулина.
И ако имаш проблем, диетите ти трябва да са с минимум въглехидрати и максимум мазнини.
А ти правиш обратното.
Трупането на кг е от многото въглехидрати.
Кръвната ми захар е 4.2, гладът ми за сладко си е чиста лакомия, която се надявам за овладея за постоянно.Баща ми и приятелят са същите и са си в нормално тегло 100кг при ръст 188 см.  От въглехидрати свалям най-много.  През юли м. г почти цял месец изкарах на картофи , плодове, кис мляко и зеленчуци и тогава мо беше най големия минус 15кг за един месец, но като
резултат ноктите ми станаха мн чупливи и обема на косата ми намаля, август месец се храних куде режимно къде нережимно че ме командироваха да помагам на пункта за проверка на пътници и след 12 ч смяна ядях флавно месо със салата и бира и минуса ми беше 5кг някъде за месеца.

# 276
След ден 1 съм -400г. Ако има табличка, искам и аз да се включа. Кафето и чая ги пия с мед. Иначе ми е много гадно и не мога да ги пия.

# 277
  • Burgas
Здравейте,
държа се в правия път за сега, но след вчерашното пилешко и един час дърпане на шейна ми стана лошо и ме заболя глава. Дори се събудих с главоболие и още не ми е минало.
Въпросът ми е мога ли сутринта да ям 2 варени яйца а след обяд пиле? И пак да съм си спазила втория пилешки ден? newsm78

# 278
Добро утро!
И аз днес съм на 2ри пилешки и 4ти от началото. Вчера и на мен ми стана зле по едно време, но свърших малко домакинска работа, за да се разсея и после ми беше минало. Днес вече не ми се яде бутче-взех си крилца...не че не е едно и също  Mr. Green Нямам прегрешения до сега освен глътка сок и плодово мляко, но само за да проверя студени ли са за детето  baby_neutral
Надявам се да се удържа и скоро да видя някакъв резултат.  bouquet

# 279
Вчера мина режимно на картофки и резултата днес беше -1кг Shocked. Днес ще пробвам да съм на пилешки пържени хапки. Не съм яла пилешко от години, пък да видим какво ще излезе...
Успешен и режимен ден на всички! bouquet

# 280
Така е с картофите. Wink
И аз съм винаги -1кг. Peace

# 281
  • Sofia
Вчера мина режимно на картофки и резултата днес беше -1кг Shocked. Днес ще пробвам да съм на пилешки пържени хапки. Не съм яла пилешко от години, пък да видим какво ще излезе...
Успешен и режимен ден на всички! bouquet
Как ще ги приготвяш,слагаш ли подправки?

# 282
Запържих ги в малко зехтин и добавих сол и подправки, каквито имах под ръка.

# 283
Добро утро и честит празник на всички, които празнуват днес!
Днес съм на зеленчуци. Вчера така се бях наточила на тиквички, които днес да си изпека на грил-тигана, но уви никъде не мога да намеря тиквички, защото и на борите нямало...ще ям домати и краставици... Успешен ден на всички  bouquet

# 284
 Здравейте момиченца.
Ден четвърти за три дни съм отслабнала 1.400кг.
Като вчера не съм свалила нищо. Аз на картофи не смея винаги качвам.
Днес ще съм на риба. Пекох си я.
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт