МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 674
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
приключихме първата седмица от диетата, която обаче вместо "моно", често беше "стерео"  Embarassed Laughing но какво да се прави, пети ден съм вкъщи и откачам, та ми е трудно да ям едно и също. въпреки това за 7 дни аз съм минус 2.800, големият син - 2.500, и сме много доволни. тази седмица се надявам да сме по-сериозни, утре пращам малкия на градина и подновявам и тренировките.
и понеже съм човек на експериментите, реших днес да направя едно моно на шоколад  Laughing приготвила съм един шоколад милка от 300гр., без ядки, стафиди и прочие добавки, малко над 1500 калории, и ми е мн интересно какъв ще е резултата Simple Smile синковеца пък сутринта в бързината преди да тръгне на училище реши, че днес ще изкара цял ден на солети, та да видим и той каква ще я свърши. утре може да ви пиша какъв е ефекта върху кантара - положителен или отрицателен  Laughing

успех на всички, които са започнали след НГ  Simple Smile
шоколада е мазен и дори да си на минус, процентът на мазнини в тялото ти ще се увеличи, сушените плодове също са доста сладки но са само фруктоза и на 100гр мазнините са под 1г

# 256
Здравейте! Вчера нямам прегрешения, въпреки липсата на всякаква воля в мен. Утре ми е пилешки. Има едни охладени крилца в кварталния, но са овкусени. Дали са подходящи? Май не...
най-добре бон филе или печено пиле.

# 257
  • Варна
шоколада е мазен и дори да си на минус, процентът на мазнини в тялото ти ще се увеличи, сушените плодове също са доста сладки но са само фруктоза и на 100гр мазнините са под 1г
сушени плодове не ям, най-много да сложа няколко боровинки в киселото мляко с овесени ядки, друго не си позволявам. но какво му е мазното на шоколада, тоя като го гледам в 100гр. има под 30гр. мазнини и почти 60гр. въглехидрати, и то предимно захари. верно че като калории мазнините са повече, но не ме притесняват, както въглените. а и аз ядох по 1 парченце на всеки половин час, и се надявам да не е имало голям скок на кръвната захар /както ако бях изяла на три пъти по половин шоколад/. в крайна сметка изядох само 150гр. и в 17 часа вече ми се драйфаше от сладко, и прецаках деня с една консерва грах с няколко моркова. същото се случи и с плодовия ден, следобед не исках да видя плод заради сладкия вкус, явно тия дни не са за мен, повече експерименти няма да си правя, ще ям само солено.
утре подновявам тренировките, ще направя една тежести плюс кардио и ще избия целия шоколад  Mr. Green

# 258
след като целта е сваляне на кг 30гр мазнини са си доста ,  аз залагам на храни по бедни на мазнини и по богати на въглехидрати. Шоколад и сладко не ям защото мога без 1 парче, но с 1 само не мога. също 2 дни една и съща храна не мога да ям, защото втория ден гладувам, а с глад кантарът не мърда,  та моното ми е по 1 ден и ми остава 1 ден в който лунувам всяка седмица. В края на месеца деня преди лунуването ми не е моно.    За първи път
диетата я започнах на 1 март с тегло от 124кг при ръст 170см. Сега съм 84кг и се надявам за 2 месеса са сваля последните 20 кг. за да си върна предишното тегло.

# 259
  • Варна
аз като намаля много мазнините и имам проблеми с цикъла. а и предпочитам да свалям по-бавно, не бързам за никъде  Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 21:18 от BoBoDes

# 260
*cocolino* , браво,това е страхотен успех,аз започвам ВЧ от утре.Някак си не исках да е от понеделник,надявам се да имам поне подобен резултат на твоя.   Blush

# 261
*cocolino* , а изследвания правила ли си?
Защото ми се струва, че имаш проблем с въглехидратната обмяна, а не с мазнините.

# 262
Изследвания си правя всяка год във връзка с работата ми. Моите проблеми с теглото започнаха с противозачатъчни хапчета, които една не особено компетентна гинеколожка ми изписа уж за изчистване на киста от яйчника, защото 2 месеца подред цикъла ми не искаше да спира сам и пиех метергин, и на третия месец от проблема (август 2014) гинеколожката при която си ходя на рутинни прегледи беше в отпуска до края на септември.Кистата мо се оказа малко фоликулче, което всяка жена мпже да го има и с мес цикъл се изчиства само.  Моето нз дали хапчетата са го изчистили или концентрата от белия равнец които пих, но в средата на окт като ходих на преглед при тази гинеколожка при която си ходя, и двата ми яйчника си бяха чисти, и е можело и без хапчетата да мине.  Та равносметката за 3 месеца беше към 20 кг качени, бях ужасно подута , запек нямах заради това че съм като наркоманка на тема газ напитки, след това ми се наложи да си слагам зъб имплант и там пих доста нимезил и месец март кантара си показваше 124кг.
Дева общо взето кардиналния ми проблем е лакомията ми за сладко, 50% от храната ми е шоколад, вафли бисквитки и кока кола, месото което ям 90% пушено св филе я на житница я на орехите ( като почнах диетата преброих 14 ета в него) , пушена сьомга или сельодка, след която винаги ям шоколад и пуржени картофи на корем.
от както почнах диетата пушеното месо го замених с бон филе което си го пека в къщи или печено пиле, пушена риба също спях да ям, започнах да я пека и след няколко екперимента установих че от пъстървата хем се засищам  добре хем свалям. Всяко лято до сега едно от храненията ми винаги е било една кутия 1л сладолед, това лято общо да съм изяла 3 с бадем на пръчица..

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 21:56 от Анонимен

# 263
Здравейте. Темата се напълни. Реших, че щом преди празниците няма кой да пише да не я спазвам с тия гости. Аз правя нормално моно ден за ден. По два не искам. Днес бях на кисело мляко. Обаче тръгвам от много кг 66.2. Изпуснах се лятото бях 11 по-лека.
Желая успех на всички. Може ли да направим таблица. По мотивиращо ми е?

# 264
*cocolino*, точно гладът за сладко имах предвид. Peace
То че може и лакомия да има, е възможно Wink, но е добре да си видиш кръвната захар и най-вече инсулина.
И ако имаш проблем, диетите ти трябва да са с минимум въглехидрати и максимум мазнини.
А ти правиш обратното.
Трупането на кг е от многото въглехидрати.

# 265
Включвам се и аз с режима на Ваня Червенкова. Резултатът ми от празниците е +3 кг и имам едни 5, които качих миналата пролет. Така че започвам от 67 кг и дано с режимът + спорт преборя колкото е възможно повече, но крайната цел е 57-8 кг.

# 266
  • Варна
-200 и от шоколадовия ден, доволна съм Simple Smile
днес - кашкавал + тренировка, утре се надявам да видя нова цифра на кантара  Crossing Arms

# 267
Здравейте! Ужасно горда съм със себе си! Изкарах двата картофени без никакви прегрешения и от надъхване или нещо друго не знам, но не ми се яде нищо друго/непозволено/! Сега пека бутчета във фурната. Искам да попитам кога започва да се усеща някаква разлика. Ясно ми е, че при всички е различно, но все пак...тъй като за сега, а то е и много рано, не усещам нищо, дори и прибиране на корема.  bouquet Успех на всички и не се изкушавайтеее  Wink

# 268
ден 1 - кисело мляко

# 269
Вчера мина режимно на:
о. варени картофи
с.з. варени картофи
в. соте
Днес -400гр., доволно. Менюто ще бъде същото.
И аз да се запиша за табличката-по-лесно ще ми е.
Успешен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт