КГБ = Клуб на Готините Баби - 163.

• 56 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Hug Hug.............
Светалчо, прегръдки за Лъчко.. Hug
С моята помощничка направихме за закуска мекици( кисело и прясно мляко, мая, сода, сол и едно яйце)...отворих бурканче със сладко от смокини...и на нашия дядо "ушите му заплющяха"...
За обяд сложих в Кукърчо грах, месо и като сипвах солта от бурканчето ми се видя, че вътре е вповече, вчера беше почти до дъното...чета на буркана пише сол, опитвам слади, захар е....питам чедото...ами пресипало от другото бурканче, защото било малко в това....въх,за обяд щяхме да имаме сладка манджа...  

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 13:34 от cream_

# 91
  • Кубрат/ Пишурка
 От мен - добър ден!
За два дена много писане сте изписали! Всичко е прочетено, но не и запомнено Embarassed
Вчера ходих малко на Русе на гости. Пътьом оставих Анжелка на село на гости на дядо й, аз отидох да си видя другото внуче. Не, че много го гледах. С щерката пообиколихме разни магазини и докато се върнем, той пък трябваше да отиде на тренировки! Та се поразминахме. Получих и подаръци от Турция - тя ходи с танцовия състав и дори са изнасяли концерт. Освен разните локуми, пешманиета и две прекрасни лъжички получих и два пакета кори за баница. Днес мисля да опитам единия. Времето беше чудесно - топло и без вятър. Днес духа, но вятърът е топъл.
Анжелка се върна - ходиха на битака с дядо си и й е купил зимни боти. Е, поне това.....
Маринка, толкова ми хареса стихчето, че съжалих, че тук няма като във фейса лайк Joy

# 92
, че съжалих, че тук няма като във фейса лайк
има ,аз ти лайкнах поста ,виж  отгоре вдясно  преди датата  имаш  сърце и   имаш  1

# 93
  • Кубрат/ Пишурка

Туй пък как става newsm78

# 94
имаш цитирай-харесва ми вляво долу след поста, харесай  и  си готова

# 95
  • Кубрат/ Пишурка
 newsm10

# 96
  • в малка спретната къщурка
Привет, Фурийки!!! newsm51
  Много материал сте натрупали, няма как да изчета всичко, за да съм  "в час".Смятам, че от утре ще съм  по свободна и ще си правим компания. Готова съм  и утре ще пращам "чеиза" за " Изплети топлина".Мислех си,че няма да успея, да направя достатъчно неща, но като видях бройките и купчинката- дойде ми куража.
Във ФБ срещам и други инициативи, иска ми се да мога да се включа, но ми трябват още 24 часа.
Репортажа ми ще е кратък, защото трябва да разполагам масата.Ритуала трябва да се спазва.
До скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
Здрасти ,Фурийке ,репортажът приет!
Аз нещо не мога да плета ,кво ми става ,мързелувам.Но  се познавам ,идва музата и стават нещата.Щото съм пенсия  и отлагам.
Чудя се къде са репортажите от срещата,дали не са там още?На  масата и се хилят  и  бърборят? Може би...

# 98
  • София
А, срещата приклюи към 17.00 ч. Както винаги беше хубаво, весело, пробвахме да се наговорим. Май не успяхме, но пък може да повторим. Постъпи процедурно предложение  да посетим китайския ресторант в Изток, до метрото. Сега потриваме ръце да се договори дата и час. Че отдавна не сме били на китайско.
Отидохме по време на вятъра, но беше слънчево и топло. Тръгнахме си на дъжд и хлад.

# 99
  • София
Хайде и от мен рапорт. Всеки от своята камбанария Simple Smile. Първи бяха дошли Маринка, Дидиа и Джили. След тях се доклатушкахме Айша и аз, след нас Луси и Светълчо, след тях Мая и точката сложи Здравка. Заведението не е лошо. Музиката ни караше да се надвикваме, но сервитьорката уважи желанието ни и намали децибелите. Радвах се на Дидиа, че успя да озапти мачетата и да дойде. Кефех се на морският тен на Джили. Много екзотичен вид има. Луси винаги ми действа зареждащо с неизменната си усмивка. Светълчо ме радва с "мъдростите" на г-н Лъчо-професора. Майчето ни разказа за малък Тео, Айша и аз май бяхме повече слушатели, а Здравчето бая закъсня, но по уважителни причини.
Аз бързах да се прибера, че днес на обяд щерката си замина, а на летището са се разминали със зетко, та да го посрещна у дома. Добре, че успях. Пристигна с негов колега австриец, та ги гощавах с кафе и кокосов сладкиш. Заминаха на бизнес вечеря.
Да ви нагледам, па да подхващам ютията, че какво пране се е събрало за гладене, камара като Алпите висока.
На вас приятна вечер, на мен ... гладене с музика. Simple Smile

# 100
  • София

Никога, ама никога не стига времето за приказки! И никога не успяваме да си поприказваме с всички. Но, всички видяхме и си поговорихме с хубавата Роси. Заредихме се с порция смях и доста музика. На нас бабеките ни пречеше музикалния фон, че хем не се чувахме добре, хем ни изнервяше (визирам себе си). Завидях на  Айша, че не й обръща внимание. Аз май трябва здраво да тренирам да го постигна.  Laughing

За китайския ресторант в Изток съм много навита. Посещавала съм го и ми харесва и менюто и обстановката. Време му е!  Heart Eyes

Фло, приятно ти гладене. Мен май утре ще ме чака това действие.  newsm78

Ето и снимка на нашето момиче.  Wink

Скрит текст:

Лека ви нощ от една поспаливо бабе. Отправям се към крИвата с книжката, но клепките ми се притварят, та не знам дали няма да си заспя направо. Направо срам!

# 101
  • София
Маринка, все с тоз Хотоапарат да снимаш. Луси на абитуриентака си я изкарала. Пу язък, що и аз не се наредих да ме изфоташ. И мене, и мене, както казва Елиа... hahaha Joy Joy Joy
От Австрийските Алпи, камарата пране се стопи до възвишението Голо бърдо. Вижда му се краят...

# 102
Луси се е разхубавила!

4470

Всички останали са ми толкова скъпи...

newsm51 love001

# 103
Моля за потребителско име и парола за албума!
Как иначе да ви видя  на срещите ви?!

# 104
От тел.пиша но искам да Благодаря на прекрасните ми приятелки за зареждащата  среща. Малко ми беше. Трябва повторение.Прегръщам ви!
Ха, хааа Маринка Благодаря зо фотото! Какво ли пак съм обяснявала с ей такъв размер Simple Smile

До преди малко и аз гладих.

Лека и спокойна нощ ! :* :* :*

Общи условия

Активация на акаунт