Отговори
# 45
Здравейте и от мен! Вчера и аз се подлъгах и пуснах поръчка за пет опаковки. Действах доста импулсивно без много, много да му мисля, но днес вече се разколебах и реших да се обадя за да откажа поръчката. Звъннах на софийския стационарен номер от който ми звъняха за да потвърдя заявката си. Познайте-този номер въобще не може да бъде избран, връзката разпада и изобщо не дава звънене! Работата все повече започва да ми намирисва на поредните измамници!

# 46
Здравейте,поръчах си спрея от руския сайт вчера,обади ми се рускоговоряща дама от софийски номер 02/4928368,която искаше да и говоря на руски,при което аз отказах и тя изчезна,но връзката не прекъсна докато аз не затворих.По-късно през деня постоянно ми звъняха ту от софийският номер ту от румънски такъв,не зная как прехвърляха разговора,но излизаше,че аз ги набирам и веднага затварях.Блокирах номерата им,защото звъняха непрекъснато до 20 ч.Прилича ми на голяма измама и   при това и телефонна такава!

# 47
Днес ще ми доставят въпросните спрейчета.  Поръчах 5 за 195лв + 1 подарък. Един флакон стигал за една седмица. Та значи ще имам за 6 седмици. Трябваше да притиснат на 18.01 но чак днес 26-ти се обадиха. Стикайте палци да подейства. Ще ви държа в течение. Досега нищо друго не съм пробвала най-много здраво да изгоря с парите. Момичето по телефона ми обясняваше че това не е нов продукт а от 10 години били на пазара. Уж гарантираше за резултат.

# 48
Споделям, че просто няма да си взема поръчката. Пробвах да се обадя на номера, който ми звънна когато поръчах. Не маже да бъде избран!!! На сайта им пише че ако не си доволен може да върнеш продукта. Обаче адрес няма, контакт няма, фирма няма, няма никой зад тази работа. Реших да направя втора фалшива поръчка, с цел те да се свържат пак с мен и да поставя въпросите си. Набраха ме от същия номер, но явно ме има в системата им като човек, на когото са изпратили поръчка (вероятно са помислили,че съм си взела поръчката вече и не съм доволна), вдигнах чу се едно 'не, не...' от тяхна страна, прекъснаха и ми пуснаха някаква руска музика. Повече не се обадиха! Да ама не! Няма да платя и взема от доставчика пратката. Това е измама! Добре, че навреме, макар в последния момент се усетих.

# 49
  • Пловдив
Наистина започва да става много съмнително. Нищо чудно да са намерили някоя безработна и некадърна рускиня живееща в България за да им приема обажданията и да убеждава хората, че видиш ли продуктът им идва от Русия. Малко вероятно ми е да е много известен от преди 10 год. а да се сблъскваме с рекламата едва сега, но... май е крайно време да спрем да вярваме на дъвки, спрейове, чайове и хапчета за отслабване. Искам да се обърна към дамите, които вече са го поръчали и продуктът вече е пристигнал. Мили дами, бих казала, че може само да се надяваме, че това което сме загубили е само и единствено парите. Дай боже поне съставките вътре ако не помагат, то поне да не вредят на организма, както вече има много отслабнали и пострадали здравословно жени от уж безвредната и много известна до преди няколко година
Скрит текст:
Lida dai dai hua
Скрих името умишлено за тези, които не го знаят, за да не го сметнат за реклама, а за ужасно предупреждение!

# 50
  • Пловдив
Браво vesel4ynka и аз си мисля, че това би било най-правилното решение, което би могла да вземеш. Никоя фирма не би допуснала да има служители с подобно отношение към клиентите си. Сигурна съм, че те дори не са фирма, кой знае какво слагат във флаконите и с тези спрейове пръскаме в устата си... направо понякога се чудя как може жените по природа да сме толкова наивни и податливи на всякакви реклами, само и само да сме слаби и хубави за себе си и околните. Едно е ясно, тези са мошеници и гледат да измъкнат от който какво могат и после ще изчезнат, както са се появили. Май трябва да подадем сигнал в Господари на ефира, защото държавна институция едва ли ще ни обърне внимание. Тъжно и жалко е как се подиграват с хората и искат да им вземат и малкото, което е останало.

# 51
По принцип имам желание да си  го поръчам направи ми впечатление съдържанието му  и предполагам, че трябва да има ефект , но за момента ми е непосилна цената за съжаление Sad

# 52
Здравейте,не се лъжете с този фито спрей аз го ползвах два месеца и няма ефект ,поне не такъв какъвто казват че има.бях свалила кък 4 ,5 кг.но бях и на,диета.да не говорим че ми струваше около 400 лева Naughty Thinking

# 53
Здравейте момичета,търсих  в нета нещо за Фито спрей в бг. и намерих този форум,аз също го поръчих преди три седмици,само едно шише, защото бая скъпо за мен за 4 шишета 200 лв,вдигна ми руско говоряща жена и ме убеждавала че подобре 4  или поне две шишета,но аз несесъгласих,казах че нямаям такава възможност,момичето ми каза до 1 седмица ще дойде,но мина вече 3 а може и 4 седмици,а може ако бих поръчила 4 шишета ,щеше да ми ги изпратят,значи си правиш извод,аз и без това невярвах че някой спрей пръскаш и отслабваш,но като четеш толкоз много положителни отговори започваш да вярваш в чудо. Аз съм на 40 г. преди 2 г. родих второ дете момиченце,винаги съм била в добра форма ,но сега немога да отслабна и не мога да спортувам имам роблема с колене,да и време много нямам.

# 54
  • София
Момичета, спрете се. Поредната измама. Искам да попитам някоя от Вас видя ли количеството на активните съставки. Ами те може да са и 5мг, а ако видите например продукт с малинови кетони се пие по 500мг по няколко капсули. Замислете се какво си взимате и пръскате - може и вода да е  Grinning  newsm78
Приятно отслабване с поредната измама!

# 55
Здравейте, измина вече един месец, откакто го използвам и мисля, че има слаб ефект - не съм отслабнала много.  Дано следващия месец да има повече ефект.

# 56
Момичета, това е официалният сайт за поръчка на фито спрей - http://dietspray.ru/?c=ru
Цената на една опаковка е 59 лв. Обади ме се рускоговоряща жена, подробно обясни как се приема, зададе въпрос за годините ми, за ръста и килограмите и попита с колко килограма искам да отслабна. Всъщност ме убеди да купя два флакона - цената е 108 лева. Поръчах преди два дни. Тя каза, че в рамките на 7 работни дни ще получа спрея. Заплащането е при доставката. В сайта ще видите до кои държави осъществяват доставка и още доста подробности.
.... Искaм дa попитaм дaли ви е дошъл спрея..и имa ли ефект. Aз го поръчaх преди мaлко,.мен също ме убедихa дa вземa две опaковки зa 108 лв.

# 57
Здравейте, днес си поръчах също от спрея-2 за 108лв, една рускоговоряща дама ми обясняваше за продукта, номера е софийски и ми каза, че до 14 дни ще получа продуктите, ще видим какво ще стане ще пиша Simple Smile

# 58
Споделям, че просто няма да си взема поръчката. Пробвах да се обадя на номера, който ми звънна когато поръчах. Не маже да бъде избран!!! На сайта им пише че ако не си доволен може да върнеш продукта. Обаче адрес няма, контакт няма, фирма няма, няма никой зад тази работа. Реших да направя втора фалшива поръчка, с цел те да се свържат пак с мен и да поставя въпросите си. Набраха ме от същия номер, но явно ме има в системата им като човек, на когото са изпратили поръчка (вероятно са помислили,че съм си взела поръчката вече и не съм доволна), вдигнах чу се едно 'не, не...' от тяхна страна, прекъснаха и ми пуснаха някаква руска музика. Повече не се обадиха! Да ама не! Няма да платя и взема от доставчика пратката. Това е измама! Добре, че навреме, макар в последния момент се усетих.

Вече много се замислям и аз особено като сравних номерата, и на мен ми звъннаха от същия номер, най-вероятно и аз няма да я взема и платя,

# 59
Здравейте,днес и аз си го поръчах.Моля тези който са го използвали да пишат дали има някакъв ефект или е поредната измама.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт