Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 520
  • 676
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен...
Искам и аз да споделя притесненията си. Разбирам, че не съм нито първата, нито последната, но страха ми наистина е много голям.
В 6 г.с при преглед се установи сърдечна дейност. Всичко беше нормално до днес. Вече съм в 9 г.с и сутринта получих кървене. Определено не беше алена кръв, но не беше и обикновено кафеникаво зацапвяне. Веднага се обадих на наблюдаващия ми лекар и с преглед той установи, че ембрионът си е на място. Има сърдечна дейност, която се вижда ясно. Но това кървене....така ми изкара акъла, че цял ден седя с насълзени очи и се моля всичко да е наред.
Изписа ми утрогестан и папаверин. Каза , че ако кървенето не отшуми до утре , ще се наложи да ме приеме в болница на системи. Болки нямам.. но идея си нямам на какво се дължи. Спазвам всичко стриктно обаче тая паника в която съм ще ме побърка  bouquet

# 226
Миличка, доста сме, които сме преживели твоите тревоги.  ooooh! Аз имах леко кървене също около 6седмица, после пак след 2-3 седмици и после в 13-та. При мен беше отлепяне, на сакчето, после на плацентата. Излязох в болничен и досега 22седмица предимно си лежа вкъщи! Слушай докторката, лекарствата, които ти е предписала са за задържане и успокояване на матката! И повечко лежане, колкото можеш повече! И да те вземат в болница, там ще си под надзор, не се притеснявай! Лежи си!  И нищо тежко да не вдигаш!  Hug

# 227
  • Перник
И аз бях с кървене в 6 и 14 г.с. Обяснение никой не ми даде-казаха: Случва се често.
Тъй като съм ин витро, имах назначени лекарства и преди кървенето. Лежах за 3 дни в болница и премина. В момента чакам с нетърпение появата на дъщеря ми/вс момент/ Пази се, полежавай повече и слушай докторите. Успешен финал от мен  Hug

# 228
И аз бях с лекарства от самото начало, защото ние правихме стимулация, в 7 г.с. си направих цял ален кръвоизлив, лекаря като видя какво става пребледня чак. Бях в болница на инжекции и системи два пъти ви слагаха. Сега съм в 20 г.с. но още си пазя леглото - излизам от вкъщи само за преглед и до маникюристката, която е на 30 секунди бавно вървене. Спокойно всичко се оправя, най - важното е да си почиваш, пълно лежане и спокойствие. Недей и да плачеш, че не е хубаво, запаси се с книжки и хубави мисли и ще се оправиш постепенно.  Hug

# 229
Привет.Пак лежа с кървене-за този месец четвърто.Сега пък ниска плацента.Мисля,че няма да изкарам до края.Има ли някоя мама,която е с постоянни зацапвания и кървене?

# 230
Грис Халва ти в коя седмица си?

# 231
# 232
Явно ще си караме в леглото до края. Аз имам още два дена да пия Утрогестан и го спирам по схема и ме е страх да не започне пак кървене. Само с магнезий и ферофолгама оставам за пиене. Някой има ли да е спрял Угрогестан?
А и Грис Халва моя позната миналия месец роди второ детенце така. Не е лесно, но няма как, дано всичко да е доколкото може добре и поне 36 седмица да стане..

# 233
Аз го спрях в началото на юли месец>от раз.Нямаше особена разлика в състоянието ми.Спрях го преценка на лекаря.

# 234
И аз го спрях по схема в 5 месец началото нямам проблеми и бебето е добре.  Не се притеснявай няма страшно щом е.преценил лекаря ти че можеш да ги спреш не се тревожи

# 235
Аз съм в 20та седмица, засега не ми се отразява, имам една таблетка за утре само и го спирам.

# 236
Аз го пия от вчера и при мен кървенето засега спря. Надявам се да не започне отново, защото още паника не знам как ще ми се отрази.
Говорих с лекаря си , в понеделник живот и здраве имам час- дотогава ще продължа да го пия.
Дано при всички ни има щастлив финал! Пожелавам го от сърце!  Hug

# 237
  • София
За съжаление, пак да се оплача Sad
Снощи както нищо нямаше влизам в банята и....ярко червена кръв, без болки. Стегнах набързо някакъв багаж и отидохме в болницата. Помислих си най-лошото. Но бебенцето беше живо и пораснало. Казаха отлепена плацента, аз съм в края на 10 седмица (не е ли рано още за плацента?). Сложиха ми папеверин и инджекции сега съм на легло отново...

# 238
Muchmututurka, аз както вече съм писала имах няколко прокървявания, като теб, без болки, между 6 и 13 седмица. Последното го чаках над седмица да спре окончателно Sad и при мен отлепяне на сакчето, после на плацентата  Sad  Лежи си, пий лекарствата, ставяй рядко от леглото, само за тоалетна, евентуално и за хапване и всичко трябва да е ок! Успех, мила!  Hug

# 239
Здравейте момичета може да не пиша в правилната тема  но много мее страх януари месец направих спонтанен аборт попринцип не съм от много суеверните но тогава един ден ми закъсня направих тест за бременост и можеби избързах с радостите казах на всички бях много щастлива а докторката ме предопреди да не бързам и след няколко дни направих аборт сега от седмица ме болят ужасно много гърдите повръща ми се постояно имам световъртеж уморена съм много но ме е страх че има и болка в корема като в мц само с два дена ми закъснява много ме е страх че може да се случи същото даже тест ме е страх да си направя какво бихте ме посъветвали

Общи условия

Активация на акаунт