Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 510
  • 676
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Как така прецени че си го изхвърлила ? Видя ли те хубаво на ехограф... Темата с провинцията ми е до болка позната.  Иди някъде другаде да те видят изобщо не чакай.

# 256
Как така прецени че си го изхвърлила ? Видя ли те хубаво на ехограф... Темата с провинцията ми е до болка позната.  Иди някъде другаде да те видят изобщо не чакай.
Напълно подкрепям, да не се окаже, че нищо не са видели.

# 257
  • Лондон
Здравейте момичета,съвсем случайно попаднах на темата,зачетох се,и се оказа,че и аз съм за тук...Моята история е дълга,друг път ще я разказвам,важното в момента е,че съм бременна в първата седмица на 6-ти месец Party
Zahi,прочетох внимателно какво си написала и мога да те посъветвам само 1-палете колата и тръгвайте към София,там са най-добрите специалисти,които ще те прегледат и обяснят всичко.Не се оставяй в ръцете на тези доктори от твоя град,защото явно нещо не е както трябва.Това,което ти се е случило,за мен е доста плашещо и аз незабавно бих взела мерки.Успех.
P.S.Това,че си прокървила така силно не значи на 100% спонтанен аборт,аз получих ужасно силен кръвоизлив в 12 -та седмица и въпреки това бебето беше живо.
 bouquet

# 258
Може ли някои да ми препоръча къде точно в софия да отида клиника или добър доктор

# 259
Захи, не можеш да разчиташ на тестове от аптеките в момента. И в случай на аборт, в тялото ти все още има големи количества ЧХГ, които въпросните пикливи тестове отчитат. Утре е понеделник, колкото и да е малък градът ви, все ще има някоя клиника, или частен гинеколог, който да те види на хубава апаратура, за да каже дали плодния сак е още в матката. Ако пък им нямаш доверие, хвани влак/рейс/такси/на автостоп до най близкия по - голям град. При отлепен сак се минава на прогестеронова и спазмолитична терапия, така че бездействието и просто да чакаш ей така, не ти помагат в момента.
За София: Надежда, Малинов, Щерев, Токуда

# 260
Пия дуфастон нош па бусколизин много съм отчаяна вече толко желана бременост а за втори път разочарование и тази моита докторка я няма точно сега имам момченце на 9 години с него забременях бързо без проблемна бременост това сега ми е втори брак и от година се опитваме и все нестава два пъти стана и ето немога да го задържа явно имам някакъв сериозен проблем

# 261
Zahiiii каквото и да е станало най - добре се насочи към София. Някой по - нагоре беше написал клиники там, в малкия град има само квартални гинеколози, но не и репродуктивни специалисти. И аз живея в марък град и знам колко е зле положението, особено при спешен случай. В репродуктивната клиника поне ще ти пуснат всички необходими изследвания и ще направят каквото трябва.

# 262
  • Лондон
Zahi,аз лично лежах в Шейново след кръвоизлив и съм много много доволна.Съжалявам да го кажа,но да лежиш у вас и да пиеш но шпа в това състояние е недопустимо.Ако си здравно осигурена,тичай към София,и в Шейново да идеш,ще те прегледат през Спешния кабинет и ще ти обяснят за какво става въпрос.Дано бебето си е на мястото,и ако се окаже така,вероятно ще те приемат в болницата да те следят известно време.
Успех и не оставяй нещата така,защото всяко забавяне може да е с отрицателни последици. Hug

# 263
Абе, Захи, я разплети мистерията около това къде живееш? На тоя етап не ти трябва да ходиш до София! Трябва ти само гинеколог с ХУБАВА АПАРАТУРА, който просто да види дали сакчето е още вътре, или е изпаднало. Другото и аз мога да ти го кажа. Прегледа може да се случи на много места, не само в Сф. А в случай, че отново си загубила бебчето си, тогава е добре да се обърнеш към репродуктивен специалист. Такива можеш да намериш не само в София, но и в Плевен, Тутракан, Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив.
Къде живееш?

# 264
В гр.Лом живея тук нямам доверие вече на докторите от ноември ходя по мъките с едно възпаление на яичниците уж ме излекуваха и след два дена получих кървене болки пак в болницата антибиотика не ми бил подеидтвал ............ужасът ми е голям

# 265
Заки,тъкмо щях да ти се скарам...и прочетох Лом. Тъжна работа.Който не е видял и преживял,той не знае.
Родих там голямата си дъщеря,радвам се ,че сме живи и здрави,макар 12та година да нося травма.
Съветвам те да посетиш най-близкия за теб град-препоръчвам Монтана-доктор Илиев.А за хубава апаратура-Монтана-доктор Николов ,който има 3д и 4д.

# 266
Преди 9години когато родих тук бях доволна макър и родила със секцио бях доволна но сега нещата доста са се променили само пари искат а работа никаква не вършат

# 267
  • Лондон
Zahi,пиши да кажеш какво е станало,ходи ли някъде и какво ти казаха! Hug

# 268
За сряда ми записаха час сега било отпускарски месец стискаите ми палци момичета много съм ви благодарна за подкрепата

# 269
Zahi, стискаме палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт