Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 508
  • 676
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви само още нещо да попитам да продължавам ли да пия дуфастон защото единия от докторите ми каза да го спра зада мога да се изчистя хубаво след спонтания аборт другия ми каза да си го пия що за доктори са това незнам а и никои нищо неми казва единия не вижда бременост другия аиде кюртаж че сам почнала да правя спонтанен аборт карвенето мие савсем леко кафеникаво гърдите много ме болят

# 271
Zahi, за дуфстона е сложно ние да те съветваме, защото той е за задържане! Така че ако Дай Боже плодът всъщност си е там, ще трябва да продължиш да го пиеш. Но ако си направила аборт, ще трябва да го спреш, за да се изчистиш.  Tired Дано в сряда си при способен лекар и той ще каже за дуфастона!

# 272
Момичета току що говорих с моита гинеколожка каза ми че сега се прибира от почивка и в сряда сутринта да съм при нея в градъ всички говорят лошо за нея но аз съм доволна дано бебчето да е на местото си

# 273
  • Лондон
Zahi,моля се за теб!!!!! Каквато и да е гинеколожката,важното е в случая да ти каже бебето живо ли е и още ли е там,или не.Не можем да те посъветваме нищо,защото двата случая са коренно различни и се пият различни неща.В единия случай за задържане,в другия хапчета,за да не стане инфекция и да се изчистиш.Обезателно пиши като разбереш как си Hug

# 274
Здравейте момичета! Преди 3 седмици получих зацапване, тогава сигурно съм била в 6. г.с. Отидох на преглед и ми изписаха Утрогестан 2X2. Казаха ми да лежа, но си признавам, че не съм спазвала много тази препоръка. От тогава на 2-3 пъти имах зацапване. Не съм ходила на лекар все още. Днес ЛЛ ми даде направление направо за ЖК. Евентуално съм в 10 г. с. Но гинеколога при който съм решила да се запиша, не искат да ме запишат преди 12 г. с.  А аз се притеснявам дали всичко е наред. Какво ще ме посъветвате?

# 275
  • София
Не разбирам защо отказва да те запише... В коя седмица иска да станеш?!  И то при положение, че имаш зацапване!  Ако питаш мен се насочи към друг лекар. Да не говорим че и в болница вкарват за такова нещо.

# 276
Докато те запишат на Жк иди на частно да те види някой. Хем зацапване си имала, хем не едно. А препоръката да лежиш се спазва. Аз като прокървих ме прибраха в болница за 5 дни и бях на инжекции и системи, а ставането беше само за тоалетна.
А като се запишеш на ЖК не се случва нищо кой знае какво. Повечето се записват на ЖК за болнични и направления, иначе си се следят при сериозни лекари. Съветвам те и ти да постъпиш така.

# 277
Здравеите момичета бях лекар изчистило се е всичко и без кюртаж въпреки че док.ми каза че е трябвало "колегата"и които ме е прегледал да ме вкара в отделението на системи но както и да е каза че на 22 ще ми пусне иследвания защото са на фази и трябва да е след овулацията и е задължително да се направи спермограма да но моя мъж днес не иска защото го е хванал някакъв плексит и го боли ще бъде друг път дано да доиде този друг път док.ми каза че има огромна възможност и в него да е проблема ако са негодни спррматозоидите немогат да оплодят яицеклетката и се получава кухото яице което матката изхвърля и тои се засегна как сега да му обясня че нее проблем и се оправя с лекарства тои и неговото его

# 278
  • Лондон
Съжалявам да чуя това,Zahi.Обясни на мъжа ти ,че това е много сериозно нещо,за което все пак има някаква причина.Тази причина трябва да бъде своевременно ,за да не се случва отново подобно нещо.Тук място за его няма,защото от тези спонтанни аборти ужасно страда твоя организъм а и психическата травма не е за подценяване.Успех  Hug

# 279
Да мила но квото и да обяснявам смисълът е никакъв аз моите иследвания ще си ги направя за да съм спокоина защото док.каза че щом забременявам малко вероятно е аз да имам сериозен проблем за това искам да успокоя себе си пък после ще мисля как да поставям въпроса

# 280
Е, не, не мога! Какви са тея доктори, бе - медиуми?!? Проблем може да има във всичко и всеки! Това са тъпи изказвания "по скоро вината е...". Проблем може да има в яйцеклетката, в сперматозоида, в лигавицата, в матката, вряйчниците, имунологично или генетично заболяване, хормонален дисбаланс и какво ли още не! И единствения начин това да се разбере, е като се направят няколко стандартни изследвания и при двамата. Но преди да се види резултата от тях, подобни изказвания са толкова тъпи, колкото е и "Еми случва се, ама си млада, все някога ще стане" след серия аборти. Аман от некадърници...

# 281
Е да де но ето тои отказа да си направи спермограма а днес беше наи добре хем бяхме там хем от петък не сме правили секс заради кървенето ми и тои ми отказа затова написах че аз моите иследвания ще си ги направя

# 282
Шоши е напълно права!!! Проблемите могат да са на толкова много места, за съжаление! Дали са у теб или при мъжа ти, какво значение има реално, нали сте едно цяло и целта ви е детенце, проблемът е на двамата! И той трябва да се изследва наравно с теб.
Миличка, за съжаление, въпреки че си от малък град, ако желаете да имате общо детенце с новия мъж, ще трябва да се поровиш, да почетеш, да видиш какви изследвания трябва да направите, както и да ги направите в голям град, най-добре в София спрямо твоето местоживеене, че повечето изследвания са специализирани и не ги правят навсякъде. И.... само една спермограма за него не мисля, че ще е достатъчна  Tired Но според мен не бива да си позволяваш отново да забременееш, с идеята, този път всичко да мине ок! А здравето ти? Прегръщм те и ми е мъчно за случилото се! Успех! Hug Hug Hug

# 283
Аз сам много благодарна за подкрепата ви момичета ще видя на 22 ми каза да отида да ми пусне иследвания какви точно ще са и със сигурност ще отида и до софия

# 284
Момичета, в крайна сметка отидох днес да ме прегледат. Уж всичко е наред, няма за сега нищо притеснително, но да продалжавам с Утрогестана 2x2 и също така да взимам Но Шпа. Но като нямам постоянно болки, защо да го взимам  newsm78 Пия го само ако нещо не се чувствам добре.....
В крайна сметка за ЖК ме записаха за 30/08. Ще видим какво ще стане до тогава.....

Общи условия

Активация на акаунт