Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 468
  • 676
  •   1
Отговори
# 405
Друга причина, която се сещам е проблем със самата шийка, раничка ако имате на нея. Или нещо хормонално. В повечето такива случаи се препоръчва доста лежане! Стискам палци!  Hug

# 406
Благодаря ви за отговорите!
Ами лежа вече три дена и не мърдам. Утре, в работен ден, ще видим какво ще кажат докторите. Надявам се някой да ме прегледа пак. И резултатите от микробиологията да станат готови. Иначе слушат тоновете всеки ден и казват, че бебка е добре. Praynig

# 407
Здравейте е честита нова година! При мен се оказа, че имам полип на шийката. Накарайте ги да ви направят влагалищен на преглед!!!

# 408
Преди да ме изпрати в болница, доктора, който ме следи ми направи обстоен прегред, вагинален, вагинален ехограф и коремен. Реално не се откри причина. Полежах си в болницата, сега лежа вкъщи. Зацапването отмина. Praynig Утре съм на преглед. Сега ще се следя по-често.

# 409
Хубаво е, че ви е направил преглед. При мен полипа се откри случайно при 4д ехограф и то защото имаха съмнение за скъсена шийка ми направиха вагинален преглед, а преди това не бяха....

# 410
Здравейте момичета
За съжаление и аз се присъединявам тук.Преди една година направих задържан аборт.Сега година по-късно разбрах, че съм бременна.Всичко беше Ок.Във вторник бях на лекар и той потвърди бременност, но каза да изчакаме още 2 седмици и пак да отида на преглед, за да се види дали има ембрион в сакчето и наличие на сърдечна дейност.Трябва да съм в 7г.с. за да се види биенето на сърчицето.Изписа ми витамини и 3*1 таблетка нош-па за болките, които имам.Заминах си обнадеждена, до вчера на обяд...Отидох до тоалетната и на хартията имаше кафяво зацапване, а болките в корема малко се позасилиха.До късния следобед не се повтори.Но вечерта пак получих зацапването.Звъннах на доки и той каза да почна да взимам 2*1 таблетка Дуфастон.Почнах го още снощи, но тази сутрин пак имах на хартията.Супер много ми е притеснено.Ще видя как ще съм днес и ако продължи мисля пак да звънна на доктора

# 411
Skailes, докторът е предписал оптимални според мен лекарства! Полежавай повечко! Стискам палци!

# 412
Skailes не се притеснявайте, аз лежах в патология не със зацапване ами с ярко червена кръв и всичко приключи добре, пийте си дуфастона (аз го пия от както стана при мен кръвоизлива и всичко е наред) Гледайте и да лежите. Успех с бебчо и не се притеснявайте  Wink

# 413
Благодаря момичета
Взех си малко отпуска, за да мога да си почивам.Днес се притеснявам, понеже зацапване е повечко и вече тъмно кафяво.Довечера ще звънна на доки да питам 😦

# 414
Благодаря момичета
Взех си малко отпуска, за да мога да си почивам.Днес се притеснявам, понеже зацапване е повечко и вече тъмно кафяво.Довечера ще звънна на доки да питам 😦

Как си? Отмина ли зацапването?
И аз имах зацапване през 5-6 седмица.

# 415
Вчера бях добре и нямах зацапване, но днес получих силна болка и след ходене до тоалетна по г.... нужда пак се появи.Вече си мисля, че болките, които имам не са от бременността, а от дразнение в червата.Моите са лениви и може би това е проблема.В сряда свършвам нош-пато и тогава ще звънна на доктора да питам дали да го продължавам и кога да мина на преглед.

# 416
Skailes,пробвай с овесени ядки и кисело мляко,или грозде и круши.Трябва да бориш стомашните проблеми.....в никакъв случай обаче със свещички за разхлабване!Но шпа можеш да пиеш до термина,то не вреди,помага на матката и я успокоява.Има тема на лежащи мами,там можеш да намериш отговори на много твои въпроси.Успех Simple Smile и щастлив финал

# 417
Здравейте, дами.

Не намерих такава тема кото нашия проблем с жена ми, затова пиша тук и е извинявам ако това не е правилната тема.
Проблемът е следният:

С жена ми много искахме бебе и ноември 2016 тя забременя. Датата на овулация беше 19-20 ноември, като цикъла й продължи от 1 до 6 ноември. На 6ти декември видяхме двете чертички от теста. На ултразвук на 23 декември доктопът потвърди бременност и каза, че е на 5 седмии. На 5 януари бяхме на ултразвук докторът каза- всичко е нормално, бременноста е на 7с5д. Хубаво обаче вчера жена ми се изцапа кафяво и каза че е същото като онова зацапване преди теста за бременност да излезе положителен. Днес докторът каза че бебето спря да расте на 8 седмици и че не вижда сърдечна дейност и иска да направим аборт. Направи трансвагинален ултразвук. Обаче сметките нещо не излизат, за да спре бебето да расте на 8 седмици . Докторът каза, че днес би трябвало жената да е 11 седмици бременна. Но една проста сметка показва, че от 1 ноември до 26 декември са 8 г.с. И няма как бебто да е спряло да расте тогава, защото на  23 декември 2016 бяхме но ултразвук и се виждаше само гестационен сак и плодно сакче, а на 5 януари 2017 бахме на ултразвук и показа 7с5д и бебето расеше. Ако е имал пък предвид 8 седици след зачеването( ние сме сигурни в датата на зачеване защото следяхме овулацаята) то тия осем седмици бяха точно вчера, когато този същия доктор каза, че бебето спря да расте. Става въпрос за д-р  Иван Димов от Сливен.
Ще бъде ли опасно да изчакаме още 1 седмица преди да предприемем действия? Единственото което ме тревожи е, че не можа да види сърдечна дейност.
Какво ще кажете? Милото ми цял ден плаче....

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 13:54 от ivanov2212

# 418
Намерете друг лекар за второ мнение!Задължително!На мен в 5 -6 седмица ми казаха,че е кухо яйце(няма развитие) и ми препоръчаха аборт,но не го направих.после пих утрогестан и седмица след това вече се нормализираха нещата.Трябва да я види друг лекар,не се прави аборт,току така.Плача също не помага.Пишете какво се случва

# 419
Намерете друг лекар за второ мнение!Задължително!На мен в 5 -6 седмица ми казаха,че е кухо яйце(няма развитие) и ми препоръчаха аборт,но не го направих.после пих утрогестан и седмица след това вече се нормализираха нещата.Трябва да я види друг лекар,не се прави аборт,току така.Плача също не помага.Пишете какво се случва

А проблем ли ще е да изчакаме поне седмица за нов преглед?

Общи условия

Активация на акаунт