Кървене по време на бременност - тема 4

• 97 796
  • 676
  •   1
Отговори
# 555
Виж,не се шашкай напразно!При този цикъл няма как да се знае в коя седмица си.Давам пример:отивам с леко зацапване в държавна болница в Пловдив,казват ми,че е кухо яйце и трябва да остана за кюретаж.Хванах си пътя и в София.Оставиха ме за 3 дни на системи,на изспиването се видя,че има ж.мехурче и бебо ще го бъде!Пий си утрогестана 3по2 и спокойно до следващия преглед.

# 556
Виж,не се шашкай напразно!При този цикъл няма как да се знае в коя седмица си.Давам пример:отивам с леко зацапване в държавна болница в Пловдив,казват ми,че е кухо яйце и трябва да остана за кюретаж.Хванах си пътя и в София.Оставиха ме за 3 дни на системи,на изспиването се видя,че има ж.мехурче и бебо ще го бъде!Пий си утрогестана 3по2 и спокойно до следващия преглед.

Благодаря ви!
Искрено се надявам другата седмца вече да се види..! ❤ Дай Боже!

# 557
Здравейте, чета ви от доста време понеже аз веднъж бях с отлепен плоден сак, до 13 г.с. се оправи, сега съм 14 +2 дни и имах пак кървене като при цикъл. Това кървене беше 1 ден,а сега вече 2 дни след това е 4,5 кафяви капки.Пак е отлепен плодния сак. Не влезнах в болница хонеже вече кървенето е оскъдно и предстоят по ивни дни. Бебчо е добре! Та исках да ви питам някой влизал ли е в болница с такива симптоми и какво лечение в болницата е имал. Че на мен ми казаха, че в болницата пак ще ми дават утрогестан и но-шпа. По-добре вкъщи да стоя! Simple Smile

# 558
Здравейте, чета ви от доста време понеже аз веднъж бях с отлепен плоден сак, до 13 г.с. се оправи, сега съм 14 +2 дни и имах пак кървене като при цикъл. Това кървене беше 1 ден,а сега вече 2 дни след това е 4,5 кафяви капки.Пак е отлепен плодния сак. Не влезнах в болница хонеже вече кървенето е оскъдно и предстоят по ивни дни. Бебчо е добре! Та исках да ви питам някой влизал ли е в болница с такива симптоми и какво лечение в болницата е имал. Че на мен ми казаха, че в болницата пак ще ми дават утрогестан и но-шпа. По-добре вкъщи да стоя! Simple Smile
Аз два пъти лежах заради кървене поради ниска плацента и лечението е като у дома.Разликата ми беше че там лекаря е наблизо и ми нашариха дупето от инжекции с но-шпа и бузколизин по 3 на ден.
За отлепен сак знам, че трябва да се варди леглото повечко и без абсолютно никакви натоварвания.Прехвърли домашните задължния на половинката, а ти си почивай и мисли само положително Simple Smile

# 559
Благодаря за бързия отговор! Само лежа от 2 дни,нищо не пипам вкъщи,само нещо за хапване да взема от хладилника и до тоалетната Simple SmileЩе видим в понеделник какво да правим Simple Smile

# 560
В 14та седмица вече може и др. лекарства освен обичайните нош па и утрогестан. Ако болницата е частна, на твое място бих лежала. Разбирам тревогите ти, миналата година лятото бях в подобно ня твоето положение.

# 561
Здравейте. Кървя от 2 седмици. В момента съм в 9 седмица. Няколко лекара посетих и всички казват няма отлепване и не е от бебето и не могат да кажат откъде е. На терапия съм фракси и аспирин протект и понеже тествах прогестерона и е 9.4 ng/ml, ми изписаха 2х2 утрогестан през устата, тъй като с кървенето няма как да се слага вагинално.
Въпросът ми е на вас след колко време ви е спирало кървенето, защото го пия ден и половина и все си е така ?

# 562
Здравейте,
при мен кървенето беше от отлепване и спря за около 2-3 дни напълно (без зацапвания) след като започнах утрогестан 3 по 2 и но шпа. Всичко зависи от самото кървене, чиста кръв ли е или кафява? Защото при мен един единствен ден беше червена и после беше само зацапване. Лежете и почивайте! Пазете се много... Как така не могат да кажат от къде е тази кръв? #Crazy

# 563
Нямам никакво отлепванве, ту е червена ту е кафява... Ами не могат да кажат. Казаха че е от горе не е от плода и наистина пулс и бебе всичко е наред поне засега. Развива си се, а аз си кървя. Прогестерона ми е нисък и си мисля че е от него но все още няма спиране на течвнието. Чакам още 2 дни и пак на лекар.. и без това през 3 дни съм по лекари...

# 564
Нямам никакво отлепванве, ту е червена ту е кафява... Ами не могат да кажат. Казаха че е от горе не е от плода и наистина пулс и бебе всичко е наред поне засега. Развива си се, а аз си кървя. Прогестерона ми е нисък и си мисля че е от него но все още няма спиране на течвнието. Чакам още 2 дни и пак на лекар.. и без това през 3 дни съм по лекари...

Само не се отчайвайте! Мислете положително и всичко ще бъде наред, щом бебо е добре пазете се би трябвало, ако е прогестерона до 2-3 дни да спре! Успех  bouquet

# 565
Благодаря.. просто вече днес е светло червена кръв. Направо ми писна...

# 566
Annnnnnni,щом си на терапия, при кървене се спира АП и обикновено имунолозите изписват витамин К за кръвоспиране,след което отново си подновяваш АП. Не ти ли казаха нещо за терапията?

# 567
Кървенето може да е от ниска плацента!Като лежах по болниците,имаше едно момиче,което всеки месец влизаше в болница заради кървене от ниска плацента....А,какви кръвоизливи получаваше(имаше локвички кръв по целия коридор)Хубаво е намериш точния лекар,че и те са малко на кантар.

# 568
Направих вече 2 курса с витамин К и спиране на Ап даже и на фракси и подобрение нямаше. Пия утрогестан сега и пак кървя. Просто не знам как 3ма лекари не могат да ми кажат причина...

# 569
Здравейте,мамчета.В неделя сутрин ми беше първото прокървяване-съвсем леко зацапване.ЗВъннах на доктора,каза да пия 2х2 утрогестан.Вчера бях при него на преглед-бебето е здраво и даже расте по-едро.Два дни бях на легло,но доки каза че мога да си ходя на работа стига да не се пренатоварвам.Работата ми е почти на бюро.Днес влизам в 11та г.с..Нямам отлепяне на плацента,нямам видими признаци за нищо.Болки също липсват.Но тази сутрин пак имах силно кръвотечение.Много ме е страх за бебето.Нормално ли е?На някоя случвало ли се е #Crazy Praynig Cry

Общи условия

Активация на акаунт