Кървене по време на бременност - тема 4

• 97 778
  • 676
  •   1
Отговори
# 615
В 7ма седмица трябва да се вижда вече ембрион и жълтъчмо мехурче поне. Прогестерона доколкото знам е хормона за задържане на бебето. Препоръчвам ти да спреш дуфастона и да започнеш Утрогестан понеже е на растителна основа а не като Дуфастон на синтетична. Ходи ли при специалист освен в спешното? Каква е кръвта тъмна или светла? Според мен отиди пак на преглед и виж какво ще ти кажат. Аз също съм с кървене и на 5 дни все на преглед и даже сега на 2. Изписаха ми доста неща да пия така че моя съвет е да отидеш при специалист и да видите от къде идва проблема. Успех

# 616
Бях прокървила в 8г.с. от отлепен сак точно като при менструация като теб и след това 40дни ми се оттичаше кафява кръв.Дано при теб по бързо да спре че е много неприятно.
И при мен абсолютно същото. Тъкмо спря, вчера бях на преглед, каза че се е изчистило всичко да спирам лекарствата с изключение на Нош па и днес сутринта, отново това ужасно кафяво!? miii, ти кога спря утрогестана и папаверина, аз съм 14 седмица сега.

# 617
Аз не съм ги спирала въобще но само утрогестан и нош па съм пила.

# 618
  • София
И аз тук. Притеснена! Имам 4 + теста от преди седмица. В събота получих зацапване бледорщ розово към червено. Ввднага отидох при АГ, която ме прегледа каза, че съм 5 г.с. и 2 дни и, че има жълтъчно мехурче. Да отида след седмица за сърчице. Изписа Дуфастон и Нош па. Зацапването спря, но тази сутрин отново се появи по тоалетната хартия розово. Имам момченце на 8 м., което кърмех до преди 3 дни. По съвет на лекарката го отбих. Това зацапване ще ме побърка. Sad

# 619
Щастливка Бъди спокойна щом си минала през док всичко е наред. На мен ми отне седмица да спре кървенето. По спокойно и леко бременеене.

# 620
  • София
Благодаря Мира! Дано спре скоро, че има още 7 дни до 29-ти. Sad А вчера уж беше спряло...
А това, че се видя жълтъчно мехурче е добър знак, нали?

# 621
Да добре е. Точно на зацапването видяхме жълтъчно мехурче. Една седмица след това когато зацапването спря видяхме и чухме сърдечната дейност. По принцип при мен се появи защото имам и второ сакче което не се развива и много бавно се чисти. Тази седмица не съм на преглед защото зацапването спря и си пия лекарствата, но в Понеделник пак ще ида да видя как са нещата. Успех и дано спре кървенето и да не се появява повече. Ще чакаме новини за напред.

# 622
На мен при зацапване 5+4г.с. се чу сърчицето така че спокойно.При предната бременност имах обилно хубаво червено кървене със съсиреци което беше ме навело на мисълта че е спонтанен аборт но бебето си беше добре оказа се оплепено сакче което бързо се залепи.Сега съм пак на утрогестан макар че нямам кървене а само мноооого леко еднократно кафеникаво оцветяване на 2-3дни. Пийте си хапчетата,спокойствие,почивка и каквото ще става ще стане.

# 623
  • София
Онзи ден спря напълно. Вчера сутринта розово със слуз...после нищо, днес жълто-кафеникаво. По изчисления съм в 6 г.с. и 2 дни. Във вторник съм на преглед  и дано чуем сърце. Когато бях в 5 и 5 г.с. доки каза, че се долавят сърдечни пулсации. Супер притеснено ми е. Ходя до тоалетната със страх... Sad

# 624
В началото на бременността много прокървявах,сега спря,но съм тъжна Sad   В 8 седмица съм и лекарят не вижда зародиш, няма как и сърдечна дейност Sad  . Даде ми отсрочка още 10 дни да се появи,но няма и мехурче Sad . Мисля, че няма шанс, нали мами Sad

# 625
В началото на бременността много прокървявах,сега спря,но съм тъжна Sad   В 8 седмица съм и лекарят не вижда зародиш, няма как и сърдечна дейност Sad  . Даде ми отсрочка още 10 дни да се появи,но няма и мехурче Sad . Мисля, че няма шанс, нали мами Sad

Не искам да те разочаровам, ни съм преживяла почти същото. Миналата седмица (в 8г.с) минах кюртаж, заради кухо яйце. Зародиш трябва да се види в 5та, най-късно 6та г.с. Ако предположим че си с късна О, още една седмица става 7ма г.с...8ма си е вече ясно.. желая ти наистина успех, но се приготви и за кофти новина. Можеш да пуснеш два кръвни теста през 48часа, ако не ти се чака. Те са доста точни като резултат.

# 626
  • София
При мен в 5 г.с. и 5 дни се видя това:
Плоден сак 1.33 см. и жълтъчно мехурче, лекарката каза, че и съвсем леки сърдечни пулсации има, но е рано. Това добре ли е? Sad
 Утре съм на преглед в 6 г.с. и 4 дни. Дали ще се чуе сърчице...?

# 627
При мен в 5 г.с. и 5 дни се видя това:
Плоден сак 1.33 см. и жълтъчно мехурче, лекарката каза, че и съвсем леки сърдечни пулсации има, но е рано. Това добре ли е? Sad
 Утре съм на преглед в 6 г.с. и 4 дни. Дали ще се чуе сърчице...?

Надявам се всичко да е наред при теб. Не знам, не съм специалист, но от всичко което видях покрай моите проблеми ми се вижда нормално твоето. При мен в 5+ г.с не се виждаше нищо. После чак в 6та се видя сак и докрая (8ма г.с) си остана само сак. Утре ще разбереш на прегледа, но ми се вижда добре, щом и пулсации е доловил док е супер даже. Успех! Стискам палци Simple Smile

# 628

Не искам да те разочаровам, ни съм преживяла почти същото. Миналата седмица (в 8г.с) минах кюртаж, заради кухо яйце. Зародиш трябва да се види в 5та, най-късно 6та г.с. Ако предположим че си с късна О, още една седмица става 7ма г.с...8ма си е вече ясно.. желая ти наистина успех, но се приготви и за кофти новина. Можеш да пуснеш два кръвни теста през 48часа, ако не ти се чака. Те са доста точни като резултат.
Daiyana е права пусни едно чхг през 48 часа,така че знаеш как вървят нещата, резултатите стават за 2-3часа и няма да се тормозиш 10дни   

# 629
  • София
Дано момичета! Стискам палци ьа всички. Ще пиша утре след прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт