Кървене по време на бременност - тема 4

• 97 777
  • 676
  •   1
Отговори
# 630
кървене, кървене и след убежденията на д-р Сигридов, че това е нормално, бебето умря...
Няма нормално кървене, и няма велики доктори, особено да се прехвалва д-р Сигридов.
Може да е добър лекар, но от прекалената слава накрая пациентките страдат

# 631
misss92 съжалявам за това което ти се е случило но може ли да ни разкажеш за твоя случай малко повече ако ти се говори разбирасе!?
ПРЕГРЪДКА!

# 632
При мен всичко вървеше перфектно. ЧХГ в 4-та седмица, когато разбрах беше 2000, а на другият ден скочи двойно. До последно (10 седмица) всичко вървеше уж наред - пулс какъвто трябва, развитие и т.н, но кървях постоянно, накрая беше толкова силен както при цикъл. Ходех през 5 дни при др. Сигридов, който ми казваше, че съм луда и всичко е наред и естествено ми забраняваше да ходя и да посещавам други доктори. За съжаление една нощ не издържах и отидох в спешното в Надежда, където се установи че вече нямаме пулс. Направиха ми абразио след 1 ден, дадоха ми ембриона в едно шишенце да си го занеса в Геника за генетичен анализ... тъй като  бях в болница, приятелят ми трябваше да го вземе в ръка и да го носи сам... Това беше ужасно, но както и да е. Оказа се че е бил увреден плод, за което никой няма вина, направихме си кариотипи, които излезнаха нормални, но както и в Надежда казаха, както и други доктори - нормално кървене няма.
Съжалявам, че поради страха от това д-р Сигридов да не ме изгони при следващ преглед, не посетих и други, защото усещах че нещо не е наред. По телефона вечерта когато разбрах той ми каза - Ами с твоята психика е нормално това да стане... Следващият път инвитро и само каквото кажа ще правиш....
Естествено след като забременявам успешно, не разбирам защо инвитро, след като шефката на Геника и още няколко генеколози категорично изключиха този вариант...
Сега съм вече по-спокойна, тъй като беше важно да видя този кариотип. Иначе съм с мутация 4g/4g, но за всичко бяхме взели мерки, даже в 8 седмица кръвопотока и всичко ми беше прекрасно, но просто никога не се доверявайте на мнението на 1 доктор и когато имате кървене и някой каже - това е нормално, наистина потърсете 2ро, ако се налага 3то и повече мнения Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 17:15 от misss92

# 633
Аз за това ходя в момента при три гинеколога като единия го изключвам ходя само да видим бебето на ехограф да съм спокойна че му тупка сърцето и плащам 10лв иначе като лекар не струва.

# 634
За следваща бременност съм се насочила към д-р Румен Велев, д-р Христов в Надежда и като дай боже забременея ще потърся и други...

# 635
  • София
Хич не съм му фен на този Сигридов! Колкото и да го хвалят!

# 636
Колкото теми съм изчела в този форум, навсякъде го говорят с лошо. Уж бил прехвален. Не съм от софия и не знам, но по мненията на форумките ми става ясно. Аз имах подобен случай. Зацапваше ми ярка кръв няколко пъти като ходих при д-р Кълев в Асеновград, той ми казваше всеки път, че е нормално. После спря зацапването, но когато дмених лекаря, той се опита да направи всичко възможно и накрая не успя. Седмица след кюртажа ми имаше два случая на починали родилки точно при Кълев. Няма да коментирам, само аз си знам как го изживях, но както момичетата по-горе са казали - никога не разчитайте на едно мнение. Понякога и две мнения са малко.
Съжалявам за това, което си преживяла и стискам палци скоро пак да сме в редиците с бременни до термин мами.
А това за инвитрото са пълни глупости щом си забременяваш нормално. Проучи си нещата, изследвайте се и скоро чакаме новини. Прегръщам те

# 637
И аз прокървих снощи, този път алено червена доста като количество.Вече дори и емоция няма  при мен,пак очаквам да ми кажат най лошото макар че тази сутрин нямам нищо.Случайно имам час при новата ми лекарка днес следобед......вече не знам каква може да е причината

# 638
  • София
И при мен...два дни затишие, снощи пак леко розово зацапване по тоалетната хартия. Тази сутрин нищо. Вече ходя със страх до кенефа. На какво се дължи това зацапване?! Sad
Иначе вчера в 6 г.с. и 4 дни чухме сърчице на ембрион 1 см. и плодно сакче 2.31см. Не знам това добре ли е...

# 639
Аз съм в 7+5 г.с. отдавна чухме сърце за съжаление това не е гаранция че няма да спре да се развива.Мисля че до 12г.с. ще треперим,от там нататък всичко да е ок е висок шанса. ....

# 640
misss92 Сигридов не ти ли изписа някъква терапия за това кървене поне.Как така ми нормално било?Какво ли питам и аз така кървях и Славчев от ОБ Варна ми казваше нормалнобило не се притеснявай само дето аз абортирах в 23г.с.

# 641
Славчев също е доста прехвален във Варна аз лично не съм ходила при него.Как звучи само аборт в 23г с.Че това си е живо и оформено бебе,макар че и моето в 25г.с. се водеше аборт а си беше миниатюрно хубаво бебенце.Успяхме поне да го запишем с име за краткия му живот.....

# 642
Писала съм няколко пъти в темите за него че категорично не става за рискова бременност изключително незаинтересован и некомпетентен;неадекватен при проблеми с бременността представи си и втори път му се доверих  и отново аборт в 21г.с. вторият път кво да кажа простила съм му вече.Pensive

# 643
Ужас....това е наистина кошмар....аз затова не повторих при предишната-като човек страхотна но като лекар..... може само гъбички да установи.Обеща ми изследвания като почина детенцето ни за да открием причината...нищо.Не знае нито за генетични нито за имунологични,дори не знае дали се повишава ТАТ и МАТ при бременност.Не знам дали трябва да и кажа името в сити клиник е.Така че момичета избирайте си хубаво гинеколозите че и при няколко ходете.Не че имам голяма финансова възможност но ужаса след лекарска грешка не искам да изпитам пак.

# 644
Ами Сигридов нищо не ми каза. Вика пий Витамин К... един месец кървене, спиране и накрая вече доста стабилно кървене и той ми казва че съм луда и да се успокоя. Успокоих се, когато разбрах, че не е лекар за всички и НИКОГА повече няма да се доверявам на някой лекр, защото има група във фейсбук, в която е допускат да бъдат публикувани само въпроси или положителни мнения...
Имам поликистоза и 3-те предишни пъти забременях след спиране на противозачатъчни... А за това инвитро, което той каза, ми мина през едното ухо и излезна през другото.
Но всяко едно кървене има причина, в някои случаи причината се появява по-късно, но може да се установи на момента от адекватен и кадърен лекар, който ще проучи проблема, а няма да те тупне по рамото и да каже това е нормално, може и да кървиш, може и да не ....

Общи условия

Активация на акаунт