Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 367
  • 676
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Спокойно, все още е рано Wink

# 91
Аз смятам че е рано да се види при мен в 6г.с. НЕМОЖАХА да видят плода но след няколко дена отидох при друк док и там се видя трудно е знам но ти трябва търпение

# 92
Zdraveite az ot petak vecherta sam v ago s bolki i karvene no nai loshoto e che doktorite nishto nemi kazvat na 11.12.2015 beshe posledniq mi cikal rano bilo da govorim za bremenost,ima sakche i plod no e rano da kajat che ima bremenost nito mi kazvat v koq sedmica sam nito nishto sashtestveno

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 18:30 от AnMary

# 93
  • Пловдив
Zdraveite az ot petak vecherta sam v ago s bolki i karvene no nai loshoto e che doktorite nishto nemi kazvat na 11.12.2015 beshe posledniq mi cikal rano bilo da govorim za bremenost,ima sakche i plod no e rano da kajat che ima bremenost nito mi kazvat v koq sedmica sam nito nishto sashtestveno
Резултати X
вероятна дата на зачеване: 25.12.2015
бременност в: 6 седмица
до края на бременноста остават: 34 седмици
термин: 16.09.2016

Казали са ти ,че е рано ,защото докато не видят сърдеечна пулсация не го зачитат за реална бременност. Сърдечна пулсация се вижда 7-9 г.с . Спокойно и аз съм от самото начало с кървене ,но вече съм в 17 г.с. затискал леглото и дишам дълбоко Wink

# 94
Здравейте момичета прекарах ноща с болки и леко карвене званях на доктора но ми каза да си пия дуфастон и папаверин и в сряда да отида на преглед,притеснявам се трети ден ги пия защо не спира кървенето направих си тест за бременост снощи да видя какво ще покаже,но за разлика от първия който направих преди седмица сега втората чертичка я има но е по светла

# 95
Захи, в коя седмица си? Колко е силно кървенето? За съжаление толкова рано няма какво много да се направи. Пий си лекарствата и лежи. Направи всичко, което зависи от теб и дано бебчето ти се закрепи  Peace

# 96
Нищо неми казват до онзи ден бях в болницата казаха ми парво че има сакче че плода е ватре но е много рано да се каже на другия ден ми казаха че не може да се говори за бременост че сакчето не му харесва на доктора и така с болки и кървене ме изписаха от болницата за в нас ми казаха да пия папаверин,дуфастон нош па и на 27 да отида на преглед от сутринта имам газове и ми се подува корема много сам оплашена вече

# 97
  • Перник
Нищо неми казват до онзи ден бях в болницата казаха ми парво че има сакче че плода е ватре но е много рано да се каже на другия ден ми казаха че не може да се говори за бременост че сакчето не му харесва на доктора и така с болки и кървене ме изписаха от болницата за в нас ми казаха да пия папаверин,дуфастон нош па и на 27 да отида на преглед от сутринта имам газове и ми се подува корема много сам оплашена вече
От къде си?

# 98
Нежи, как си ти?

# 99
  • Перник
За момента, да не чуе Дявол, добре. 10 г.с. и 2 дни. Според Персенска, за момента вс е ок.

# 100
Супер! Много се радвам. Още няколко седмици и ще прескочиш най-рисковия период  Peace

# 101
Привет, момичета! Аз я докарах криво-ляво до 8ма г.с., но все още се търкалям из къщи с ежедневно, но слабо кървене. Последният път като бях на преглед ми откриха хематом под плодното сакче, който трябва или да изтече, или да се резобрира и ми казаха, че няма да спре отведнъж. Тая някакви бледи надежди да се разкара тоя хематом най-накрая и да мога да се движа и разхождам нормално. Интересно ми е момичетата, които лежат от ранна бременност продължително време с кървене, диагностицирани ли сте? Знае ли се от какво е това кървене и кога ще спре?
Честно казано, от това лежане се успивам и не знам дали ми се ходи на работа, но имам чувството, че ако се раздвижа, ще се почувствам по-добре.
Стискам палци на всички ви, кураж, дано изкараме!... Simple Smile

# 102
  • Пловдив
Аз съм от въпросните момичета и да ти кажа и аз, а предполагам и останалите ,минах през тия побъркващи фази на стоенето в къщи. Първо не те свърта, после се схващаш,после се успиваш ,омаляваш .... Свиква се ... Май Grinning
А иначе диагноза точна и ясна нямам. Първо беше чуватвителна матка, от нарастването кръвоносните съдове се пукат и от там. После леко отлепяне, но не е сигурно-един доктор казва има, друг няма. Последната версия е ,че плацентата е много ниско. А съм чувала и версия : ами бременна си ,нормално...

# 103
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала. В 13 седмица съм, кървенето почти спря, даже изкарах 10 дни без кафяво зацапване, но снощи имах някакви болки и пак се появи кафяво течение. Не е постоянно, но го има и се чудя откъде е, при положение че тази седмица на ехографа отлепването не се видя. И аз не знам вече, но така или иначе бремеността ще я изкарам лежейки, защото съм и с къса шийка. С лежането се свиква, но страхът от прокървяване остава.Сега в понеделник и вторник съм по изследвания и лекари и ме е страх, че ще съм на крак толкова време.
Ще ми правят и ФМ и много ме е страх честно казано.

# 104
  • Пловдив
Само спокойно ,че и това си има значение. Всичко ще е наред на прегледите, лежи и си почивай Wink

Общи условия

Активация на акаунт