Кървене по време на бременност - тема 4

• 97 830
  • 676
  •   1
Отговори
# 360
Привет, Snowche. Ову го следя чрез Т и генеколог по принцип, два пъти месечно все съм на прегледи заради тази пуста операция. Колкото и да е странно, имам положителни тестове, и мисля че обясних, че не беше точно Ц... теста ми беше на 10ден закъснение, горе долу календарен месец и си беше положителен Simple Smile и аз се учудих, но е възможно, лекарско мнение.. Кисти имам редовно и изобщо не ме притесняват, единия яйчник не отделя, защото няма тръба и там редовно има по една през месец или два, които си се пукат. Но това нали е нормално при нас...

# 361
Момичета, искам да попитам при кафяво течение и започване на прием на Дуфастон, след колко време трябва да спре зацапването? Благодаря предварително.

# 362
Здравейте, пиша ви за първи път, надявам се да намеря сили и да мисля положително. В 16ГС,  на 01.11 имах кървене, което след пиене на ношпа и утрогестан спря. Бях на редовна консултация на 02.11 - бебето беше живо и риташе. Сега от два часа и половина имам червеникаво кървене, което ту се засилва, ту отслабва. Появяват се съсиреци. Пих пак ношпа и утрогестан. Незнам как ще издържа нощта, ужасно ме е страх!

# 363
Здравейте, пиша ви за първи път, надявам се да намеря сили и да мисля положително. В 16ГС,  на 01.11 имах кървене, което след пиене на ношпа и утрогестан спря. Бях на редовна консултация на 02.11 - бебето беше живо и риташе. Сега от два часа и половина имам червеникаво кървене, което ту се засилва, ту отслабва. Появяват се съсиреци. Пих пак ношпа и утрогестан. Незнам как ще издържа нощта, ужасно ме е страх!
Веднага в спешно отделение, недей да чакаш.

# 364
Момичета, искам да попитам при кафяво течение и започване на прием на Дуфастон, след колко време трябва да спре зацапването? Благодаря предварително.
При всяка е различно...

# 365
При всяка е различно...
Може би можем да сложим една граница от 12ч примерно, в които трябва да спре, дори ми се струват много. На мен ми дадоха толкова, и като не спря звъннах за допълнителни напъствия.

# 366
За спирането на течението зависи от много неща. При мен беше заради отлепяне на сакчето, имах хематом и по малко кафяво течение всеки ден. Питах доки докога (в13-14седмица) и тя каза, че може да продължи дори докъм 20 седмица, когато
матката ще порастне достатъчно. И аз бях на утрогестан, естрофем, дуфастон  #Crazy

# 367
Здравейте момичета, включвам се във вашата групичка да ви чета. Моя случай е малко по-различнен. В 14 г.с с хематом съм. Видяхме го на БХС-то в 12 г.с нямала съм кървене до сега, което е доста странно според мен. Не срещнах други такива случаи. Хематома е голям 49 мм, но не до плацентата. Пия си хапчетата и лежа. Как мислите има ли начин да се резурбира само? Има ли момичета при които се е резурбирал? Поздрави на всички и бъдете силни bouquet

# 368
Да, Лолитка, аз бях с хематом, но имах кървене. Наистина не съм срещала твоя вариант newsm78 И все пак си мисля, че ще се резорбира, няма къде да ходи. Матката расте!  Hug

# 369
Аз бях с хематом без кървене, трябваше да полежа 1м и 1/2. Но после хематома изчезна.

# 370
Охх, момичета вие сте ми успокоението. Натискам си парцалите и си лежа в къщи. Пожелавам силна воля на всички ви и вярвайте на бебовците ви Praynig

# 371
Здравейте, бременна съм в 8 г.с и миналата сряда бях на преглед и чухме за първи път сърцето на бебчо.И до днес всичко беше наред все едно не съм бременна, но днес сутринта ме заболя много силно кръста и имах  леко розово зацапване.
Веднага отидохох в спешното и ме прегледаха и каьаха,че имам малка раничка на шийката и уж всичко било наред с бебето.
Но пък ми изпусаха Утрогестан3х2 , Магнерот по 1т, и нош-па 3х2 .Според вас дали е нормално и тези лекарства ще ми помогнат ли , просто съм адски протеснена.И уж всичко е наред пък казаха ако до утре не е минало да ходя да ме приемат в болница:(Sad

# 372
Merikate, всичките тези медикаменти са за задържане! Така че си ги пий и стискаме палци всичко да е наред! Почти всички от тази тема сме ги пили...Утрогестанът е прогестерон, необходим е за поддържане на бременността, магнеротът е против контракции, ношпа е за успокояване на матката! Успех!  Peace

# 373
Ок мерси, до колко време трябва да спре зацапването,защото го пия от вчера от 15:00 до днес май е намаляло ,но все още го има..А вчера казаха,че всичко е наред с бебето било от раничката .По принцип в понеделник имам час за преглед и се чудя дали да изчакам  и да си пия хапчетата или пак да ходя в спешното..Sad

# 374
Аз имах същият проблем около 5 г.с. и привечер започнах утрогестана на сутринтта нямах вече зацапване

Общи условия

Активация на акаунт