Кървене по време на бременност - тема 4

• 97 791
  • 676
  •   1
Отговори
# 570
Според мен няма нормално кървене по време на бременност отиди при доктора си той ще те посъветва кое е добре за теб и бебчо.
Успех!

# 571
Да, на мен ми е познато. Аз бях с две прокървявания с червена кръв като при цикъл. И двете бяха по един ден, след което кафяво много малко зацапвяне. Последното беше в 14 г.с. заради отлепяне. В спешното даже първия път ми казаха,че няма конкретна причина,просто някои жени кървят.
След първото прокървяване взех отпуск и лежах 2 седмици вкъщи. Всичко беше наред, минах БХС и започнах работа. Аз също съм на бюро, изкарах 4 дни и пак прокървих. Усещах, че се напрягам като съм седнала по цял ден. В следобедните часове усещах тъпи болки долу ниско. След като се видя отлепване ми дадоха болничен и решихме, че трябва да почивам повече. Май няма да ходя на работа повече. В 17 г.с. съм вече и вкъщи с повече лежане се чувствам добре!

# 572
Вчера бях при следящия ми бремеността доктор и той каза,че няма видима причина за кървенето.Да си пия фолиевата киселина и 2 седмици 2х2 утрогестан.Другата седмица сме на преглед и бхс.Тази май ще се наложи цялата да си я изкарам на работа

# 573
Според мен не е добре варианта с работата Sad с кървене,няма начин някой да ме накара да работя.Вземи си болничен от личния лекар за 10тина дни,докато мине БХС,с кървенето шега не бива!

# 574
Аз също съм за това да полежиш за до се закрепиш поне. Аз също си мислех да си работя,но след като прокэрвих втория път си казах край! Няма кой да ме замества, но задвижиха нещата да търсят нов човек. При някои жени има повече нужда от почивка! Твоя генеколог трябва да ти даде болничен!

# 575
Ако кървенето е обилно, е добре само да лежите, нека ви види лекар и само почивка, ЛЕЖАНЕ не седене! Да се друсате с кола до работа- абсурд! Пазете се, няма по важно е от бебо сега! Успех!

# 576
  • Варна
Здравейте, при мен отново неуспех, май... Вчера бях на преглед и установиха "ранна вътрематочна бременност", в 6-та седмица, но днес - кървене и болки като МЦ, взех дуфастон и ношпа, много се надявам на добра развръзка, но всичките ми симптоми изчезнаха - болезнени гърди, прилошаване...Дали имам шанс, така без симптоми? Как мислите

# 577
  • Варна
пак съм аз, според вас кръвен тест ЧХГ за 5седмица 6 ден 659.51 mIU/ml дали е добре?

# 578
пак съм аз, според вас кръвен тест ЧХГ за 5седмица 6 ден 659.51 mIU/ml дали е добре?
Това първото изследване на ЧХГ ли е ?
Трябва да го пуснеш след 48часа ,за да видиш как нараства..само тогава ще знаеш дали всичко е ок. Успех  Hug

# 579
За спирането на течението зависи от много неща. При мен беше заради отлепяне на сакчето, имах хематом и по малко кафяво течение всеки ден. Питах доки докога (в13-14седмица) и тя каза, че може да продължи дори докъм 20 седмица, когато
матката ще порастне достатъчно. И аз бях на утрогестан, естрофем, дуфастон  #Crazy
Здравейте, имам същият проблем. Обилно кървене в 9 г.с., овладяно, бебчо е добре. Имам хематом, всеки ден кафяво след тоалетна, дори едни слузести кафяви като конец . Сега съм 10+5 и се чудя до кога? При вас кога спря? После повтори ли се пак?

# 580
Аз още не съм ходила на първи преглед. Трябваше М да ми дойде на 17, не дойде и съответно направих тест същия ден и на следващия. Двете черти бяха на лице. Час за преглед имам на 27ми. А от самото начало (17-ти, 18-ти) имам едно много бледо розово, по-скоро бяло течение, с леки розови примеси. Не е обилно, нито постоянно. По-скоро след ходене до тоалетната. Дали е възможно заради менструацията, която съответно не дойде да го имам това зацапване? Питах в някои други групи, всеки казва за лекар. Със сигурност трябва да види и лекар, но чак на 27ми??

# 581
Аз още не съм ходила на първи преглед. Трябваше М да ми дойде на 17, не дойде и съответно направих тест същия ден и на следващия. Двете черти бяха на лице. Час за преглед имам на 27ми. А от самото начало (17-ти, 18-ти) имам едно много бледо розово, по-скоро бяло течение, с леки розови примеси. Не е обилно, нито постоянно. По-скоро след ходене до тоалетната. Дали е възможно заради менструацията, която съответно не дойде да го имам това зацапване? Питах в някои други групи, всеки казва за лекар. Със сигурност трябва да види и лекар, но чак на 27ми??
Ако имаш възможност се обади на АГ за мнение, то ще е най-компетентно и ще те успокои най много. Аз бих те посъветвала - почивка и спокойствие, не вдигай тежко, не се натоварвай. Всичко ще е наред.

# 582
Мислих го да й се обадя, но за пръв път ще ходя при нея и да й се обаждам за консултация по телефона ми се струва неудобно. (Не че няма да ми каже какво да правя) но до скоро ходих при една, за която в последствие разбрах доста негативни мнения и сега вече я сменям.
Не ми се струва тревожно, при положение че моята приятелка казва че е била по същия начин, но какво пък разбираме ние "форумките"
Надявам се нещата да са нормални до 27ми, поне да си протече нормален първи преглед и да бъде възможно най-полижителен

# 583
Мислих го да й се обадя, но за пръв път ще ходя при нея и да й се обаждам за консултация по телефона ми се струва неудобно. (Не че няма да ми каже какво да правя) но до скоро ходих при една, за която в последствие разбрах доста негативни мнения и сега вече я сменям.
Не ми се струва тревожно, при положение че моята приятелка казва че е била по същия начин, но какво пък разбираме ние "форумките"
Надявам се нещата да са нормални до 27ми, поне да си протече нормален първи преглед и да бъде възможно най-полижителен
Здравей, как си?

# 584
Здравейте, мами,
Засега всичко е наред или поне зацапването спря. Не съм звъняла на доки нито нищо, но всичко засега е нормално. Явно е било, защото тази седмица трябваше да съм в М. Стискам зъби до 27ми Simple Smile благодаря ти че попита

Общи условия

Активация на акаунт