MasterChef България II

• 83 216
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря и аз за темичката  bouquet  Много се радвам, че ще има нов сезон и се надявам на доста нови и интересни неща  Blush 

Моят мъж днес решил да ме запише, ама се отказал, защото не може да попълни и 25% от анкетата  hahaha  А аз определено не мисля, че съм толкова добра, че да участвам  Blush

Сиси ♥♥ доста интересни неща си публикувала няколко поста по нагоре  bouquet  Благодаря

# 31
  • Ню Йорк
Дано с каста се справят по-добре, че ако пак изпльокат в центъра на събитията някоя дърта леля развратница и ще повърна  Sick  Все пак гледаме готварско предаване, а не ББ.

# 32
  • София
Предаването вероятно ще го почнат през февруари.

# 33
Нямам търпение.

# 34
Радвам се, че ще има нов сезон и че журито е същото! Heart Eyes

# 35
Моят мъж днес решил да ме запише, ама се отказал, защото не може да попълни и 25% от анкетата  hahaha  А аз определено не мисля, че съм толкова добра, че да участвам  Blush
Давай, записвай се! Hug

Сиси ♥♥ доста интересни неща си публикувала няколко поста по нагоре  bouquet  Благодаря
Радвам се! Hug

# 36
Облаче, запиши се.  Hug

Скрит текст:
И чакам данък в кучешката. Забрави ни.

# 37
  • София
И аз се зарадвах да разбера, че скоро ще има нов сезон. Дано да има участници съфорумци, тук съм виждала невероятни неща от много хора  bouquet

# 38
  • Berlin
Айде и аз. Simple Smile Има ли объркали кухнята?  Wink

# 39
  • София
Много се радвам, че ще има нов сезон. Присъединявам се и аз към вас, в очакване на началото, приятно ми е да видя познати лица от миналия сезон. Дано и тази година сме все така активни в темата, а някои от нас и в кухнята   Hug

# 40
  • София
Благодаря и аз за новата тема!  bouquet

Снимките на предаването ще започнат в началото на новата година.  Peace

# 41
Записвам се!Благодаря за темата!Чакаме с нетърпение!

# 42
  • IT
Благодаря за темата. Нямам търпение да почне.

# 43
Любимото ми предаване. Чакам с нетърпение.

# 44
  • Ямбол
Надявам се и в този сезон да попаднат и съответно да бъдат избрани пак толкова цветни и интересни личности.

И още се надявам Токев и Михалчев да минат курс по говорене пред камера.

Общи условия

Активация на акаунт