Шопинг консултации, тема 2

• 113 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
   nevituuu, т.е. пратили са ти напълно различен цвят от поръчания или просто цветът на получените ръкавици на живо е малко по-различен от този, който виждаш на каталожната снимка? Ако е второто, мисля, че вината не е в търговеца, а в производителя. Ако е първото, пиши им, да видим какво ще ти отговорят. Може да е станала техническа грешка и да ти изпратят ръкавици в точния цвят, след като им върнеш погрешно изпратените. Peace
Не не, цветът си е съвсем друг. Аз знам, че имам преглед и можех да ги откажа, но ми трябват и не ми се занимаваше пак да поръчвам и да чакам. Даже и модела малко се различава, явно тези на сайта им са по-стар модел, защото не се предлагат вече, навсякъде масово са от другия вид. Ще приложа снимки, за да видите. Написах им коментар под продукта, че не си отговаря, но ще им пиша и мейл, да си знаят. Naughty Реших да поръчам от тях заради цвета и дадох 4 лева отгоре, а можех от друг сайт, от който съм си вземала вече и останах много доволна от обслужването ( сайтът на Body constructor, ако някой се интересува, препоръчвам го).
Скрит текст:
Поръчах първите, пристигнаха вторите.

# 721
  • Sofia
   Ясно. Simple Smile Ами, вината си е изцяло в тях, при това положение. Пиши им да бъдат по-внимателни занапред. Laughing

# 722
  • Sofia
   Момичета, да ви попитам, освен в ART-93, в кой друг физически магазин в София (за предпочитане в някой мол, но не е задължително) могат да бъдат намерени мъжки колани от естествена кожа, на сравнително ниски цени? Желателно е да има по-голямо разнообразие от модели. В Peek&Cloppenburg как вървят цените на коланите и има ли избор от модели? Благодаря предварително! bouquet

# 723
  • Дружба 2
Бих искала да купя за синът ми добра реплика на Монклер,от тези с огромните качулки с пух и пълнеж от гъши пух.Искрено ще съм благодарна на препоръки!Ако някой е поръчвал от сигурен сайт...

# 724
Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт?
http://www.bornprettystore.com/
Ако може да ми даде съвет, защото пуснах поръчка преди известно време, но още нищо не съм получила. Thinking С кой куриер доставят? Tired

# 725
  • Berlin
Ммм, познато ми е името, мисля, че може би в темата за корейска козметика  или за Алиекспрес ще ти помогнат.

# 726
Ммм, познато ми е името, мисля, че може би в темата за корейска козметика  или за Алиекспрес ще ти помогнат.
Благодаря! Hug

# 727
Здравейте, решила съм да подаря яке от естествена кожа на мъжа ми. Някой може ли да ме ориентира онлайн от къде може да поръчам? Rolling Eyes Може и физически магазин да препоръчате.

# 728
  • София
Откъде да купя ватирани мъжки дънки за слабичък младеж 175 см/50 кг в София /центъра или по моловете/? Вече излезе от детската номерация на почти всички детски магазини и още ми е трудно да му намирам подходящите дрехи. С мъжки ръст, а пък с детско тяло.

# 729
  • тук-там
Откъде да купя ватирани мъжки дънки за слабичък младеж 175 см/50 кг в София /центъра или по моловете/? Вече излезе от детската номерация на почти всички детски магазини и още ми е трудно да му намирам подходящите дрехи. С мъжки ръст, а пък с детско тяло.

Купи му нормални дънки и термоклин. Peace Ватирани дънки в мъжката категория... newsm78

# 730
  • София

Купи му нормални дънки и термоклин. Peace Ватирани дънки в мъжката категория... newsm78

А няма ли да му е топло в училище с термоклин? Долу - горе ок 5 астрономически часа прекарва там на ден и затова реших първо да търся дънки.

# 731
  • тук-там
Скрит текст:

А няма ли да му е топло в училище с термоклин? Долу - горе ок 5 астрономически часа прекарва там на ден и затова реших първо да търся дънки.
Ами...те са дишащи! Не си представяй нещо ватирано! Grinning Супер тънки са. Моят мъж най-си обича бельото за ски. Почти като чорапогащник е, не запарва, но топли.

# 732
Да имате впечатление от пухените якета на Елизабета Франчи?
Излизат ли пера?
Степва ли се пухът при пране, дори и то да е разрешено в пералня?

Имам такова на Есприт.
Голям боклук.
Хвърчат от мен пера, все едно съм истинска гъска.
Въпреки, че го купих с топка в джоба и го пера в пералня, защото е разрешено, пухът провисна и се степа.

Ako  е оригинално, от магазина на ЕФ, качествени са и не излизат пера. Но виждам по улиците страшно много ментета, а които не мога да дам мнение, най-вероятно излизат. Качествените якеета са с преобладаващо пух съдържание, по-евтините са с перушина, а тези от по  лева са с вата. Имам  с пух Uniqlo от  години-не е мръднало, с пух е. Също така и Michael Kors имам късо- също не пуска пера ( по-голям процент е пуха, а не перата). Така че- гледай етикета и по цената ше се ориентираш

# 733
Здравейте, има ли някой, който да е поръчвал от чужбина и да са доставяли с DPD? За трети път пускам поръчка към Gymshark, но има някакъв проблем с проследяването. Първо, от миналия понеделник не е мръднала пратката, писах им и ми казаха, че било напът. Досега такова забавяне не е имало. И за капак като влязох тази сутрин да видя проследяването ми изписва, че имало някаква грешка с пратката ми и не можело да се проследи. Почвам много да се изнервям, над 70 евро съм им превела за поръчката. Ако нещо се обърка и не стигне до мен не знам......... #Cussing out

# 734
Изненадващо моят син започна да ходи на училище с термобельо за ски под дрехите
Топли му, мекичко е, не се вижда
Така че си струва да пробваш
Иначе трудно се намират подплатени за мъже

Общи условия

Активация на акаунт