Шопинг консултации, тема 2

• 114 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Somewhere far away
Дааа- няма мвреме да  чакам поръчка от алито. Simple Smile

# 76
не искам да ти се меся, ама защо не разгледаш за нещо по-различно....

# 77
  • Somewhere far away
Ами след като от две места ми отказа, защото били свършили -  вече наистина почвам да гледам нещо  по-различно.

# 78
Ами след като от две места ми отказа, защото били свършили -  вече наистина почвам да гледам нещо  по-различно.

Сега не знам дали са същите, но видях в Bijou Brigitte И Манго нещо подобно, ако имаш път може да хвърлиш едно око.  bouquet

# 79
Момичета, къде в София да търся дебел, памучен тъмен мъжки анцуг до 50-60 лв? Трябва ми за дядо, който ще го носи вкъщи, затова не ми се дават много пари.

# 80
Момичета, къде в София да търся дебел, памучен тъмен мъжки анцуг до 50-60 лв? Трябва ми за дядо, който ще го носи вкъщи, затова не ми се дават много пари.

newsm78 Някъде по пазарите си го представям аз това, на женския примерно?

# 81
  • FRANCE
Здравейте.  Да имате идея къде в София  мога да намеря качествено палто с качулка изчистено, до средата на бедрата или по-късо не черно. Много благодаря

# 82
Здравейте.  Да имате идея къде в София  мога да намеря качествено палто с качулка изчистено, до средата на бедрата или по-късо не черно. Много благодаря

Аз си взех от Нико  отговарящо на описанието , достатъчно качествено ми се видя. Иначе -всеки мол.

# 83
  • FRANCE
Благодаря

# 84
  • на пясъка при черупките от миди
Със сигурност дебели долнища и нацсносна цена има в Декатлон. Иматци едни като ватени блузи пак не са скъпи- говорим около 40-50лв двете общо. Марката е от тази на Декатлон...някакво завъртяно име беше.

# 85
Със сигурност дебели долнища и нацсносна цена има в Декатлон. Иматци едни като ватени блузи пак не са скъпи- говорим около 40-50лв двете общо. Марката е от тази на Декатлон...някакво завъртяно име беше.

Благодаря! Там съм!  Heart Eyes

# 86
  • София-Младост
Младост-1, пазара и отсреща сергиите, има хубави мъжки ватирани долнища...предполагам и горнища или комплекти.

# 87
Някой от вас има ли идея кой е точния модел на часовника от снимката?

# 88
Някой от вас има ли идея кой е точния модел на часовника от снимката?

То си пише- Casio G-shock GR8900A-7 ще да е.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 15:01 от faiona

# 89
Слагам очилата ама хич не виждам къде го пише това, а се счупихда гледам casio от едно известно време  Joy

Благодаря, търсих в нета, ама само бял. На мен ми харесва комбинацията с черното  newsm78 ще поровичкам
Благодаря още веднъж  Laughing

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 15:54 от Mrs Fiore

Общи условия

Активация на акаунт