Защо привличам само неподходящи?

• 17 356
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
Прекалено много мислиш и анализираш! Прекалено голямо самочувствие за себе си и прекалено големи претенции към мъжете! Всичко при теб е прекалено Wink И наистина както каза Деси,звучиш като дървен философ.Я се отпусни!

# 106
Представям си на първа среща как подхваща мъжа отсреща на тема зодии и го разкоства  Laughing
със заключение, че техните зодии и асценденти са идеалните за брак и семейство  Mr. Green
Определено си има причина да си нямала сериозна връзка на 30, каква е ти трябва да знаeш, нали твърдиш че си опознала себе си.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 10:20 от Fire_life

# 107
  • София
 Kaката да се омеша нЕколко седмици с простолюдието из люлинските кръчми и ще си намери похлупака Peace!

# 108
Е нека тя да каже за какво си говорят.

# 109
Имам няколко такива примера пред себе си. В единия случай от най-ранна детска възраст майката на момичето се изказваше негативно за почти всички момчета/мъже. В основата- кофти брак, но го прехвърли на дъщеря си.

Вторият случай...наистина прекрасна мадама (доскоро де, 30-така не прощава, почва да става една такава ръбеста и с изпънати черти...), която обаче има дразнещ глас и претенциозна интонация. Просто отвътре й идва да говори с арогантна нотка и в официално-делови стил. Направо ми идва да я ошамаря...на мъжете не знам какво им е, като я чуят.

И да, донякъде въобще не забелязват свестните мъже около себе си, обаче лесно се оставят на лоши момчета и поддържат необяснимо дълги връзки с тях. Тия, дето трябва да са аут на втората среща, ако и тогава.

Леле тук в някои неща се самоопределям особено в дългите връзки с лоши момчета

# 110
И още един белег има: парадоксално, старите моми са "момичешки момичета", дори прекалено женствени. Някак нямат никаква връзка с мъжкия пол, все едно живеят в омагьсана кула и чакат принц. Като малко не са играли май много с момчета, не ценят момчешкото, самите те в себе си нямат много момчешко. Съответно хем искат мъж, хем въобще нямат досег с мъжете, абсолютно са им непонятни, а сигурно и леко неприятни.

Съответно такива жени се гнусят от мъжките цели и похвати, вкл. от това, че мъжът иска секс и не го интересува, че му е отредена задача да въздига на пиедестал и да боготвори момичето с качества.

Играйте си повечко с момченца, накрая ще си харесате някое...

# 111
  Като почнете да се изживявате с тия зодии, толкова е инфантилно.  Laughing

Авторката, така само ще досатиш до смърт на някой мъж, ако пък е по-умен веднага ще те сметне за повърхностна и глуповата.

# 112
Що бе, зодиите са идеален начин за намиране на кусур там, където наглед няма кусури.

Например, за доста хора съм направила невероятна грешка, че съм с мъж-Риби. Незнайно защо...

# 113
Така е... чувала съм мъже да обсъждат "духовните" жени - фенки на зодии, чакри, ходещи по разни уъркшопи за усъвършенстване... Изводът им е "изперкали лелки". Никой умен мъж няма да се захване с такава.

# 114
Имам няколко такива в обкръжението си, на различни възрасти. Не знам дали изтрещяването и ходенето по семинари е първо, или ходенето по семинари задълбочава старомоминската мнителност и лудост, но в крайна сметка се получава порочен кръг. Като бонус някой ги подучва, че им трябва не просто мъж, ми сродна душа, карма и намсикакво и накрая работата става...никаква...

# 115
Така е... чувала съм мъже да обсъждат "духовните" жени - фенки на зодии, чакри, ходещи по разни уъркшопи за усъвършенстване... Изводът им е "изперкали лелки". Никой умен мъж няма да се захване с такава.

Еми съжалявам, ама... Кой ще е тоя, дето ще те търпи, да му се самоопределяш по зодия, все едно декламираш  наръчник. Зодиите се използват само за първоначална свалка и приятен лековат разговор в компания (и пак предимно женска), почнеш ли да ги вземаш насериозно и градиш ли си върху тях самовъзприемането, трябва и да си търсиш мъж, дето да е толкова пЕрнат в главата на тая тема.

# 116
Имам няколко такива в обкръжението си, на различни възрасти. Не знам дали изтрещяването и ходенето по семинари е първо, или ходенето по семинари задълбочава старомоминската мнителност и лудост, но в крайна сметка се получава порочен кръг. Като бонус някой ги подучва, че им трябва не просто мъж, ми сродна душа, карма и намсикакво и накрая работата става...никаква...

И моите познати от този тип са сами. С едната веднъж разглеждахме някакви снимки от групово събиране във ФБ. Стигаме до снимката на някакъв прилично облечен мъж - коментар - 'ох, че е скучен". После снимката на някакъв мръсен младеж с расти - "ама че интересен мъж". Уж духовност, уж дълбочина, накрая преценка изцяло по външен вид, и то от жена на близо 35 години. Обикновените мъже били скучни, ама "духовните" мъже от тези среди са по-изперкали и от жените и ни връзка им трябва, ни отговорност. После рев, защо нямало свестни мъже... Чакат Любовта да ги тресне, както на 15. Кармична Любов при това.

# 117
+1
Имам братовчедка с хоби зодии, астрология и т.н., ходи на някакви курсове за да може да прави хороскопи, когато и да съм я видял все включва тая простотия в разговорите. Това как било, онова как било..........баси досадата.
А да, на 32г. е, без гадже, без сериозна връзка или деца. Обаче е експерт над това, защо приятелка(която и да е нейна такава) се е скарала с гаджето, еди кой си е тази и тази зодия е дом, еди кой си асцендент, пък Луната, пък Слънцето, пък Сатурн.......не съм я и виждал скоро, а нямам и желание.  Laughing Laughing

# 118
  • София - Рим и обратно
Мъжете обичат да се изживяват като мачовци и инстинктивно се насочват към по-слабите и несигурни, комплексирани жени,
Или тези, които успешно умеят да се представят за по-беззащитни, отколкото са Mr. Green. Това е нещо, което всяка една жена трябва да умее - да може да се справя сама чудесно, но да не дава вид на такава. То и аз да съм мъж, и аз няма да се почувствам привлечена от някаква желязна лейди, дето си е самодостатъчна, ама не челото й пише "търся мъж, за да допълня имиджа си".

# 119
Е, по любов, де..Никой не ти е казал да е по сметка. Simple Smile
Аз вече ти видях проблемът.
Голям си дървен философ.
/ който се влюбва в идиоти/
Точно, кратко и ясно.
Надявам се да не ми се разсърдиш. Peace bouquet

Цитат
Като почнете да се изживявате с тия зодии, толкова е инфантилно.  Laughing

Авторката, така само ще досатиш до смърт на някой мъж, ако пък е по-умен веднага ще те сметне за повърхностна и глуповата.

И моето мнение е точно като тези два горни цитата, на Десинката и Ирис.

Общи условия

Активация на акаунт