Защо привличам само неподходящи?

• 17 360
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
Зорлем се опитвате да накарате момичето да се впише в някакъв общоприет профил на обикновена и лесно смилаема жена. Едва ли не така ще й бъде по-лесно да си намери мъж. Да бе, логично - ниски изисквания=големи шансове Laughing Излиза авторката на улицата, симулирайки женска нефелност и лека глуповатост, спира всякаква оценъчна мисловна дейност и хваща първия момък за ушите...и заживели щастливо  Laughing

Допускате ли, че на света същестуват мъже, които се интересуват от духовни практики, алтернативна медицина, зодии и т.н.?! Защото аз познавам няколко такива и в никакъв случай не са сдухани ненормалници или по-малко мъже. Не гледайте на света тесногръдо. За всички има място под слънцето Peace

# 121
Допускате ли, че на света същестуват мъже, които се интересуват от духовни практики, алтернативна медицина, зодии и т.н.?! Защото аз познавам няколко такива и в никакъв случай не са сдухани ненормалници или по-малко мъже. Не гледайте на света тесногръдо. За всички има място под слънцето Peace

Има бе:) ако иска, да й дам координати на бившия си:) таман се оплакваше от мен, че не вярвам в зории, карма, Атлантида и к'во ли не.

Сори, ама не се залъгвайте, че като сте без мъж, то сте много необикновени и свръхинтелигентни и ерудирани. С втория си мъж се запознах, докато четях Умберто Еко ("Как се пише дипломна работа").

# 122
Абе, между "всеядни", без изисквания и "никой не е подходящ за мен" някакъв среден вариант не съществува ли?

# 123
  • София - Рим и обратно
Абе, между "всеядни", без изисквания и "никой не е подходящ за мен" някакъв среден вариант не съществува ли?
Ми има естествено. Да слязат от пиедестала и да се държат като нормални жени. Не е нужно това да се разбира - като "всеядни" Simple Smile.

# 124
Ама моля ви се, тези жени са сами, защото са много умни, силни, красиви и мъжете ги е страх от толкова съвършенство.

# 125
  • Тра-ла-ла
Какво е нормална жена?!  newsm78

# 126
Може би първо трябва да гледаш дали е зает даден мъж, после, ако желаеш, и зодията.

Със сигурност, ако в средата ти има подходящи мъже, искащи сериозна връзка, би ги отблъснала, ако те видят да танцуваш страстно с обвързан мъж. Ако не ти идва отвътре да си разкрепостена, не започвай баш сега да се правиш на разпоретина. Сериозните мъже не очакват, че ще им пуснеш на първа среща. Все пак не си си я намерила на пътя.

# 127
  • София - Рим и обратно
Която не се превзема и не парадира с кариера; която не се дава на всеки; която не е вечно нацупена, мрънкаща и кисела; която се грижи за себе си, но дава индикации, че със същия успех ще се грижи и за семейство, която не се лигави с повод и без повод, не ти увисва на врата по досаден начин, но пък прави страхотен секс... Още ли да изброявам? Те тия неща или ги можеш, или не.

# 128
Която не се превзема и не парадира с кариера; която не се дава на всеки; която не е вечно нацупена, мрънкаща и кисела; която се грижи за себе си, но дава индикации, че със същия успех ще се грижи и за семейство, която не се лигави с повод и без повод, не ти увисва на врата по досаден начин, но пък прави страхотен секс... Още ли да изброявам? Те тия неща или ги можеш, или не.

Има някъде наоколо тема за имагинерната  идеална жена, струва ми се че и тази натам отива.

# 129
  • София - Рим и обратно
Скрит текст:

Има някъде наоколо тема за имагинерната  идеална жена, струва ми се че и тази натам отива.
Това ако е идеал.... Говоря за съвсем нормална жена, която да привлича нормални мъже.

# 130
Ах, за CCФ този списък е детска играчка, отмята го с една ръка.

Сирен,
това есе на Еко го четох на 19 и няма да ти казвам какви високоерудирани недоклатени момчурляци го четяха около мен, как пък ще взема някой от тях Simple Smile

# 131
А, аз го четох на 29:)

# 132
  • София - Рим и обратно
Ах, за CCФ този списък е детска играчка, отмята го с една ръка.

Какъв списък, това е само на първо четене - нормални неща, които ПОНЕ да демонстрираш малко от малко във връзките си, ако не ти идват естествено. Чак се учудвам колко много жени от ССФ го смятат за идеализиран образ.

# 133
  • Тра-ла-ла
Според теб това е описание на нормалната жена, според друга потребителка - ще е друго. А сред мъжете ще срещнем още по-различни мнения Wink В крайна сметка не сме правени по калъп и светът е доста разнообразен.

Всички ли сте ебаси тигриците в леглото?! И това още на ниво "нормална жена"?! Представям си какво ще е на по-високите нива...направо космически оргазми  Joy

# 134
Всички ли сте ебаси тигриците в леглото?! И това още на ниво "нормална жена"?! Представям си какво ще е на по-високите нива...направо космически оргазми  Joy
И мен тази част от селф-промоушъна на "нормалните" ме смути Grinning

Общи условия

Активация на акаунт